Magien i livmoderhalsen

af | maj 7, 2018 | Seksuel Heling, Yonimassage & Vaginal terapi | 0 Kommentarer

Livmoderhalsen er et meget udviklet nydelsesorgan, som er porten til stor kosmisk kærlighed og nydelse. Men livmoderhalsen bliver let overset og ignoreret. På grund af gynækologi og medicin er livmoderhalsen for mange traumatiseret – den bliver skåret i, frosset, skrabet, ignoreret, og spiraler tvinges igennem den. Hvis du penetreres meget hårdt, og inden du er klar, eller uden du har hjertet med, kan livmoderhalsen også lukke ned, blive følelsesløs, hård og være smertefuld at røre ved.

Det er først efter, at jeg startede min egen seksuelle heling, at jeg fandt ud af, hvad livmoderhalsen egentlig er for en størrelse, og hvordan den føles at røre ved. Livmoderhalsen er helt øverst i vaginaen. Den er portalen ind til livmoderen, hvor sæd kommer igennem for at befrugte dig, hvis du gerne vil have babyer. Men den er så meget mere.

For et år tilbage begyndte jeg at udforske min egen livmoderhals for igen at blødgøre, hele og aktivere hendes magiske kræfter. Jeg fandt ud af, at livmoderhalsen holder på mange spændinger og mange uforløste følelser fra fortiden. I den første tid, hvor jeg udforskede min livmoderhals med en yoni wand, oplevede jeg stor sorg, angst og traume. Det var følelser af svigt og denne dybe tomhed om ikke at være god nok som kvinde, og det var frygten for at overgive mig under sex. Alt det virkede til at leve inde i min livmoderhals. Jeg græd og græd og græd – og mange gange uden jeg egentlig vidste, hvorfor jeg græd.

Livmoderhalsen og hjertet

I den kinesiske taoisme er livmoderhalsen forbundet med hjertet, så når du føler dig lukket hen over hjertet, vil du højst sandsynligt også føle dig hård og lukket i din livmoderhals. Når du derimod føler kærlighed under sex, vil livmoderhalsen blive blød og åbne sig, når du er helt ophidset. Det betyder ikke, at du skal være helt vildt forelsket for at åbne din livmoderhals, men snarere at du skal have et sikkert ja i dit hjerte og i dine tanker.

Da jeg havde kærestesorger for nogle år tilbage, kan jeg huske, at jeg følte en stor trang til, at min ekskæreste penetrerede mig dybt inde ved min livmoderhals. Jeg havde sådan en stor trang til, at hans penis rørte min livmoderhals. Altså, netop at han rørte mit hjerte. Jeg har fundet ud af efter et år, hvor jeg har arbejdet med mig selv seksuelt, at jeg virkelig har meget uforløst hjertesorg over min ekskæreste. Der er meget, som jeg den gang ikke gav mig selv lov til at bearbejde, og jeg tror, at de overbevisninger om at blive afvist af ham og om ikke at føle mig god nok som kvinde, er noget jeg stadig bærer rundt på i min livmoderhals og i mit hjerte, og som på en eller anden måde blokerer mig fra at føle stor seksuel nydelse og opleve en gensidig kærlighed.

Livmoderhalsen og vagus nerven

Livmoderhalsen er forbundet med vagus nerven, der er en meget emotionel stærk nerve. En velfungerende vagus nerve er vigtig for at kunne mærke seksuel nydelse. Den er vores sande mavefornemmelse og tjekker vores omgivelser for fare. Hvis den lurer farer, vil den stoppe blodet fra at sive ned til de følelsesmæssige områder. Det kan derfor ikke siges nok, at det er nødvendigt med et helt JA(!) inden sex, for ellers er vagus nerven ikke aktiveret.

Hvis du har oplevet et traume, kan det føre til en kronisk spændt vagus nerve, og det kan tage tid at åbne, berolige og aktivere vagus nerven igen. Man kan bl.a. hele en anspændt vagus nerve ved at stimulere livmoderhalsen regelmæssigt!

Heling af traume, stress og angst

For at komme i kontakt med den store nydelse, der er i livmoderhalsen, er du nødt til først at gå igennem en periode med heling og forløsning af gamle følelser og traumer. Du er nødt til at kunne se i øjnene og forløse alle de gamle sår og spændinger, der netop har hobet sig op som et skjold rundt om din livmoderhals (og dit hjerte).

Hvis du oplever følelsesløshed eller smerte i vaginaen og på livmoderhalsen, så vid at det ikke er din naturlige tilstand. Følelsesløshed og smerte er desværre meget normalt for mange kvinder, fordi størstedelen af vores traumer, stress og uforløste følelser lagres rundt om og i livmoderhalsen. Men husk at følelsesløshed og smerte ikke er din naturlige seksuelle tilstand.

Det er muligt for dig at føle stor nydelse og orgasmer igen. Det tager bare tid, øvelse, hengivenhed, disciplin, tålmodighed, medfølelse og heling.

Her er to måder du kan hjælpe dig selv til at mærke nydelse på din livmoderhals:

1) At bruge dine fingre eller en dildo til at massere din livmoderhals

Du kan bruge dine fingre eller en dildo til langsomt at glide ind i din vagina og føle dig frem til, hvor din livmoderhals er. Hvis du har fået opereret din livmoderhals væk, kan du arbejde med energien i området, for den forsvinder aldrig!

Min livmoderhals er ved venstre side. Den kan måske være svær at finde i starten, så brug dine fingre. Du har måske brug for at sidde på hug eller på et toilet for virkelig at komme dybt ind, men hvis du ikke kan nå helt ind, er det også okay. Du behøves egentlig ikke at røre din livmoderhals helt. Med dyb penetration med dine fingrer begynder du allerede at aktivere de nervebaner, som gør, at din livmoderhals kan føle nydelse. Men det kan være nemmere at bruge en dildo for at kunne slappe ordentligt af, imens du udforsker din livmoderhals. Her er Cervix staven eller en længere krystaldildo rigtig god.

Når du har fundet din livmoderhals, kan du starte med at massere rundt i cirkler eller nænsomt røre ved hende stødvist på tippen af halsen. Samtidig kan du røre ved din klitoris, dine bryster eller på den måde, du plejer at have sex med dig selv på. Du træner her dig selv til at have blendede orgasmer, dvs. to orgasmer samtidig, f.eks. både på klitoris og på livmoderhalsen.

Prøv også i din massage af livmoderhalsen at afholde dig fra at røre ved din klitoris og vær tilstede udelukkende med din livmoderhals alene. Det er godt at stimulere din livmoderhals regelmæssigt, fordi på den måde træner du dig selv og dit nervesystem til at mærke nydelse. Når du på et tidspunkt er sammen med en partner, er det derfor meget nemmere for dig at mærke din partners penis inde i dig. På den måde har du mulighed for at få vagina- og livmoderhalsorgasmer.

2) At bruge et jade æg

Du kan bruge et jade æg eller et andet yoni æg til at stimulere og vække din livmoderhals. Når du suger dit æg op til den dybeste sektion i din vagina, stimulerer du din livmoderhals og den reflekszone, der er forbundet med hjertet. Du kan klemme omkring ægget ved livmoderhalsen og på en udånding slipper du og ånder ud med hjertelyden ”hah”, hvilket hjælper dig til at åbne op i livmoderhalsen og i hjertet. Jade ægget vil hjælpe dig til at åbne din livmoderhals op til fantastiske livmoderhalsorgasmer.

Ved at have en regelmæssig jade æg praksis vil du kunne give slip på spændinger, traumer og uforløste følelser, som holder dig fra at føle stor nydelse på din livmoderhals lige nu. Hvis du ikke kender til de specifikke jade æg øvelser, kan du også gøre det, at du har dit jade æg indsat helt dybt inde ved livmoderhalsen, mens du nyder dig selv seksuelt, f.eks. mens du rører klitoris og dine bryster eller på anden måde har sex med dig selv. Jade ægget vil ligge inde ved din livmoderhals og stimulere denne kanal for kosmisk nydelse.

Over tid vil du aktivere og åbne din livmoderhals mere og mere. Til at begynde med vil du kunne mærke denne åbenhed som en prikken og pulsering og over tid vil din livmoderhals begynde at pulsere mere og mere med nydelse. Din krop vil flyde over med oxytocin (kærlighedshormonet). Du vil mærke en bølge af elektrisk, ekstatisk, kosmisk nydelse og forhøjet kærlighed, der oversvømmer din hjerne, dit hjerte, din krop og hele dit væsen. Det er en livmoderhalsorgasme, og den kan være livsændrende og føles som at åbne op til andre dimensioner.

Med al denne viden ved jeg nu, at jeg altid har været i tæt kontakt med min livmoderhals – lige siden jeg var barn. Det var hende, der pulserede med stor nydelse inde i min vagina hver gang, jeg blev seksuelt ophidset. Det var hende, der fik mig til at føle stor seksuel nydelse og disse store kosmiske helkropsorgasmer – som jeg egentlig blot tog for givet den gang, da jeg som ung teenager havde sex med min første kæreste. Jeg troede egentlig, at alle piger oplevede den store nydelse, som jeg gjorde. Men i dag ved jeg, at det langt fra er alle kvinder, der kender til eller får lov til at mærke, hvad deres livmoderhals er i stand til at give af fantastisk hjerteåbende og ekspanderende nydelse. Men det er den nydelse, som alle personer med en livmoderhals er i stand til at føle, og vi kan vække den til live igen igennem en bevidst praksis med massage, kærlighed og vores åndedræt. Du kan også stadig arbejde med hendes energi, selvom du har fået opereret din livmoderhals væk!

Vigtigt! Inden du går dybere…

Det kan være, at du ikke føler meget i din fisse lige nu.

Det kan være, at du er så følelsesløshed og afkoblet fra din fisse, at du ubevidst går rundt og spænder op uden på og inden i din vagina. Dette på grund af stress, traumer og uforløste følelser.

Hvis du går og holder på store spændinger og traumatiske følelser i din vagina, så vil jeg anbefale, at du går langsomt frem med at indsætte en finger og dildo ind i din vagina og ind ved din livmoderhals. Det kan skabe større spændinger og i værste tilfælde re-traumatisere dig selv, hvis du går for hurtigt frem. Inden du begynder at gå dybere ind i din vagina, anbefaler jeg, at du starter med at blødgøre din ydre krop: din hals, dit hjerte, din mave og din ydre vagina.

Først kan du varme dig selv op med en brystmassage og/eller mavemassage. Når du masserer dig selv bliv ved med at tage nogle dybe vejrtrækninger ind og ud af en åben afslappet mund. For at åbne op i din livmoderhals skal du nemlig have en afslappet kæbe, fordi den er direkte forbundet med vaginaen.

Når du er klar til det, kan du med noget kokosolie lave nogle lange strøg over din vulva og vaginaåbning. Start her med at massere og blødgøre inderlår, kønsben, klitoris, kønslæber, mellemkød og anus. Først derefter kan du spørge din fisse til råds, om hun er klar til dybere penetration med finger, dildo eller jade ægget. Hvis det er et nej, så respektér det nej og kontakt og blødgør i stedet din livmoderhals ved hjælp af din vejrtrækning og ved at sende god energi og din bevidsthed ned til din livmoderhals.

Tak, fordi du læste med, kære gudinde.

Jeg sender dig al god helende orgasmisk energi din vej!

/ Helle

Læs også:

Brystmassage for større og dybere kærlighed og orgasmer!

Hvad er vagina massage – og hvorfor kvinder bør lave en regelmæssigt?

Hvordan giver man sig selv en vagina massage?

Yoni refleksologi. De glemte følelser i vaginaen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

POPULÆRE VARER

glasdildo

Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage.

cervix serpent stav

Cervix serpent stav

645 kr.

Modsat Cervix staven har denne stav ved næsten samme navn et rillede æggeformet hoved, som er perfekt til g-punkt stimulering og den anden ende til livmoderhals de-armouring og nydelse.

yoni stav

Rosakvarts G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…

De seksuelle årstider

De seksuelle årstider

Alt blomstrer i naturen lige nu, og jeg er helt i ekstase over, hvor smukt det er. Kirsebærblomsterne er sprunget ud,...

læs mere
Alt om yoni steaming

Alt om yoni steaming

Yoni steaming –en ældgammel praksis Yoni steaming er en ældgammel praksis, hvor man helt præcist damper sin fisse!...

læs mere
Shopping kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0