fbpx

Gudindeshoppen

KRYSTALDILDO & YONI ÆG

YONI ÆG

Yoni æg er et ældgammelt, helligt redskab, der stammer 5000 år tilbage til den taoistiske praksis i det antikke Kina, hvor dronningen og konkubinerne brugte yoni æg af jadekrystal til at bibeholde en ung, frugtbar og stærk vagina for kongen – og for nydelse og spirituel udvikling for alle! 

Læs beskrivelse af Yoni Æg

Yoni Æg

Yoni æg er et ældgammelt, helligt redskab, der stammer 5000 år tilbage til den taoistiske praksis i det antikke Kina, hvor dronningen og konkubinerne brugte yoni æg af jadekrystal til at bibeholde en ung, frugtbar og stærk vagina for kongen – og for nydelse og spirituel udvikling for alle!

Det er en krystal formet som et æg, som bruges inderst inde i vaginaen for at styrke, tone, hele og massere bækkebunden. Krystallen bruges som vægt for at give modstand til at styrke bækkenbundsmusklerne, hvilket hjælper med blærekontrol, smørelse i skeden, sexlyst og heling efter fødsel. På det fysiske og seksuelle plan er ægget et fantastisk redskab til at vedligeholde sundhed og vitalitet i underlivet og få større orgasmer og mere tilfredsstillende sex.

Ved at bruge ægget tre gange om ugen i 30 minutter op til 4 timer om dagen, vil du opleve en forskel i din ophidselse, sensitivitet, fleksibilitet og styrke.

Når du skal fjerne ægget så hiver du blot i snoren, som du har båndet på hullet i ægget, fjerner den med dine fingrer eller sætter dig i et dybt hug og ”føder” ægget som en rigtig gudinde kylling.

På det spirituelle og emotionelle plan giver krystallen helende vibrationer, og hver krystal har hver sine helende egenskaber, som kan hjælpe med selvkærlighed, heling og forløsning af traumer.

Er du i tvivl om, hvilken krystal du skal starte med? Læs om hvordan du vælger dit første yoni æg her.

Selve ordet “yoni” er sanskrit betegnelse for kvindens kønsorgan og betyder “det hellige tempel”. Dens symbol er blevet forgudet siden oldtiden for at bringe liv, kreativitet og kærlighed. Ved at bruge et yoni æg kan du derfor få en følelse af at bringe det hellige tilbage til din vagina og livmoder og hele og genetablere dette smukke område, som et sted, hvor du får inspiration, vejledning, visdom og nydelse.

Fordelene:

  • Styrker bækkenbundsmusklerne
  • Hjælper med at forebygge prolaps og inkontinens
  • Øger smørelse, sexlyst, nydelse og ophidselse
  • Skaber sensitivitet og fleksibilitet inderst inde i skeden, så du kan opleve skedeorgasmer!
  • Giver en blid krystalhealing
  • Styrker, heler og blødgør bækkenbundsmusklerne efter børnefødsler
  • Lærer dig til at lytte til din fisses ”ja” og ”nej”
  • Heler og forløser blokeringer, traumer og negative energier
  • Genetablerer ejerskab over din fisse
  • Giver en masse kærlighed

Hvilket yoniæg kalder på dig? Se på billederne på denne side og mærk efter, hvilken krystal der kalder på dig.

Hvis du ønsker at gå dybere og lære at bruge ægget til seksuel heling & nydelse, så tjek mit online kursus ud og bliv indført i den ældgamle taoistiske jade æg praksis. Se Det Magiske Jade Æg online kursus her.