fbpx

Nephrite Jade Æg – Medium (POPULÆR)

DKK499.00 inkl. moms

Et ægte nephrite jade æg af høj kvalitet, medium & hullet

2 på lager

Dette er et ægte canadisk nephrite jade æg i medium størrelse og hullet sidelæns gennem den tynde ende af ægget. Jade ægget kommer i en stofpose, og ved købet får du tilsendt en kopi af min jade æg e-bog: “Jade æg praksis for begyndere”, en mp3-fil med en 40 minutters guidet jade æg praksis OG en introduktionsvideo, der gennemgår det grundlæggende.

Et medium størrelse æg er perfekt til begyndere og avancerede jade æg øvelser.

Jade æg praksissen stammer traditionelt fra den gamle taoistiske praksis i Kina, hvor den kinesiske kejsers kvindelige konkubiner brugte jade ægget til at øge og bruge sin seksuelle energi (ching chi) for vitalitet, udstråling, nydelse og spirituel udvikling.

Jade ægget er perfekt til at hele inkontinens, forebygge prolaps og styrke, smidiggøre og blødgøre vaginaen efter fødsler.

Det er et fantastisk, kraftfuldt og transformerende redskab at bruge til at genetablere forbindelsen til underlivet, hele skam og/eller traumer påført bækkenet og vække den erotiske energi inden i.

Hvis du nogensinde har haft svært ved at opnå orgasmer, vil jade ægget vække nydelsen i vaginakanalen ved at styrke, tone, smidiggøre og afspænde hele bækkenet.

DE MANGE MAGISKE FORDELE VED EN REGELMÆSSIG JADE ÆG PRAKSIS:

 • Stærk, smidig, åben og afspændt bækkenbund, der kan isolere alle tre sektioner af vaginaen og højre og venstre side.

 • Dybere, længere, stærkere og mere tilfredsstillende orgasmer, både klitoris, g-punkt, livmoderhals, helkrops og blendede orgasmer.

 • Seksuel heling og forløsning af skam, skyld, traume eller smerte lagret i vagina og kønsorganer.

 • Øget sexlyst, ophidselse, sensitivitet og nydelse i hele vaginaen!

 • Naturligt mere våd i skeden!

 • Øger din lyst, passion, intimitet og kærlighed for din egen krop og din elskers krop.

 • Lærer at give din partner et hand job med dine vaginamuskler!

 • Du føler dig mere TÆNDT i din krop og i dit liv!

KRYSTALEGENSKAB:

Jade er energimæssigt en god sten for heling af seksuelle traumer og blokeringer relateret til seksualitet. Det er en god sten til at åbne hjertet, så når du bruger den inde i vaginaen, vil jadekrystallen styrke forbindelsen mellem hjertet og underlivet og derfor støtte dig i at hele din forbindelse mellem kærlighed og sex. Jade er en kraftfuld men kærlig og beskyttende sten. Den er nærende, giver jordforbindelse og promoverer selvkærlighed. Jade hjælper dig også med at øge og bruge din seksuelle livmoderenergi til at manifestere passion, overflod, rigdom og lidenskab.

Lær hvordan du bruger jade ægget til at transformere vaginal følelsesløshed til nydelse & orgasmisk ekstase i mit 7 ugers online kursus Det Magiske Jade Æg eller se mine videoer om jade ægget på min YouTube-kanal.

Størrelse: 43 mm x 30 mm, omkring 57 g.

På grund af jade æggets intime natur og brug tilbyder jeg ikke refundering eller bytte-muligheder.

Hvert jade æg er helt unik i farve og mønster. Selv fra samme parti og skåret fra samme klippeblok, kan jade-krystallen variere i mønster, tone, tekstur og i den grønne farve. Derfor må du ikke blive overrasket, hvis dit nephrite jade æg kan variere fra billederne, du ser her på siden.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage. 

VIGTIGT: Jeg bliver ikke ansvarlig for varer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres til mig på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til mig uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Jeg vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til mig, vil jeg gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE ET JADE ÆG FRA MIG:

 • Et ægte nephrite jade æg af høj kvalitet, medium størrelse & hullet, så du kan indsætte en snor til avancerede øvelser eller til nem fjernelse
 • En stofpose til at opbevare og gemme dit smukke nye jade æg i
 • En kopi af min jade æg e-bog for begyndere
 • En video hvor jeg lærer dig det grundlæggende
 • En 40 minutter guidet-mp3 jade æg praksis, der bl.a. fører dig igennem opvarmningsøvelser, indsættelsen og det at isolere hver sektion af din vagina
 • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i jade ægget kun for dig! Jeg er meget omhyggelig med at elske æggene og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før det overhovedet kommer til dig.
 • En invitation til at være med i min private Facebook-gruppe for sensuelle kvinder

Har du nogle spørgsmål? Kontakt mig her.

<3

/ Helle L.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nephrite Jade Æg – Medium (POPULÆR)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *