jade æg
Nephrite Jade Æg
kr.499.00kr.544.00 kr.

Nephrite Jade Æg

kr.499.00kr.544.00 kr.

Dette er et ægte nephrite jade æg i medium størrelse og hullet igennem den tynde ende af ægget. Medium er en perfekt størrelse for begyndere og for mere avancerede jade æg øvelser.

Jade æg praksissen stammer traditionelt fra den gamle taoistiske praksis i Kina, hvor den kinesiske kejsers kvindelige konkubiner brugte jade ægget til at øge og bruge sin seksuelle energi (ching chi) for vitalitet, udstråling, nydelse og spirituel udvikling.

Jade ægget er perfekt til at hele inkontinens, forebygge prolaps og styrke, smidiggøre og blødgøre vaginaen efter fødsler.

Det er et fantastisk, kraftfuldt og transformerende redskab at bruge til at genetablere forbindelsen til underlivet, hele skam og/eller traumer påført bækkenet og vække den erotiske energi inden i.

Hvis du nogensinde har haft svært ved at opnå orgasmer, vil jade ægget vække nydelsen i vaginakanalen ved at styrke, tone, smidiggøre og afspænde hele bækkenet.

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE ET JADE ÆG FRA GUDINDETEMPLET.DK:

  • Et ægte nephrite jade æg af høj kvalitet, medium størrelse & hullet, så du kan indsætte en snor til avancerede øvelser eller til nem fjernelse
  • En stofpose til at opbevare og gemme dit smukke nye jade æg i
  • Størrelse: 43 mm x 30 mm, omkring 57 g.
  • En video hvor jeg lærer dig det grundlæggende
  • En 40 minutter guidet-mp3 jade æg praksis, der bl.a. fører dig igennem opvarmningsøvelser, indsættelsen og det at isolere hver sektion af vaginaen
  • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i krystallen kun for dig! Vi er meget omhyggelige med at elske vores krystaller og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før den overhovedet kommer til dig.
  • En invitation til at være med i Helles private Facebook-gruppe for sensuelle kvinder

Har du nogle spørgsmål? Kontakt os her.

DE MANGE MAGISKE FORDELE VED EN REGELMÆSSIG JADE ÆG PRAKSIS:

 • Stærk, smidig, åben og afspændt bækkenbund, der kan isolere alle tre sektioner af vaginaen og højre og venstre side.
 • Dybere, længere, stærkere og mere tilfredsstillende orgasmer, både klitoris, g-punkt, livmoderhals, helkrops og blendede orgasmer.
 • Seksuel heling og forløsning af skam, skyld, traume eller smerte lagret i vagina og kønsorganer.
 • Øget sexlyst, ophidselse, sensitivitet og nydelse i hele vaginaen!
 • Naturligt mere våd i skeden!
 • Øger din lyst, passion, intimitet og kærlighed for din egen krop og din elskers krop.
 • Lærer at give din partner et hand job med dine vaginamuskler!
 • Du føler dig mere TÆNDT i din krop og i dit liv!

JADENS BETYDNING:

Jade er energimæssigt en god sten for heling af seksuelle traumer og blokeringer relateret til seksualitet. Det er en god sten til at åbne hjertet, så når du bruger den inde i vaginaen, vil jadekrystallen styrke forbindelsen mellem hjertet og underlivet og derfor støtte dig i at hele din forbindelse mellem kærlighed og sex. Jade er en kraftfuld men kærlig og beskyttende sten. Den er nærende, giver jordforbindelse og promoverer selvkærlighed. Jade hjælper dig også med at øge og bruge din seksuelle livmoderenergi til at manifestere passion, overflod, rigdom og lidenskab.

Lær hele jade æg praksissen i Det Magiske Jade Æg online kursus, som du kan få adgang til lige her! Eller se en videoer om jade ægget på Helles YouTube-kanal her!

Ofte købt sammen med:
jade æg
+pussy butter
+cervix stav
+jade æg e-bog
+sex magi ritual
jade æg
Dette produkt: Nephrite Jade Æg kr.499.00kr.544.00 kr. kr.499.00kr.544.00 kr.
Snor
1 × Pussy Butter™ kr.375.00 kr.

På lager

1 × Cervix stav kr.645.00 kr.
1 × E-bog: Jade Æg Praksis for begyndere kr.0.00 kr.
1 × Sex Magi Guidet Ritual kr.100.00 kr.
Forsendelse

Vi gør meget ud af at elske produkterne og oplade dem med en masse god energi, inden de sendes ud til dig.

Derefter pakker vi dem diskret, så postbudet ikke kan se, at det har noget med seksualitet og nydelse at gøre.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage. Når ordren er sendt får du en e-mail med dit trackingnr.

Ordrer i Danmark leveres med DAO og kommer til dig inden for 2-4 dage.

Her i Gudindetemplet.dk får du gratis levering på bestillinger over 599 kr. – gælder kun i Danmark og ikke i kombination med andre rabatkoder. 

Ordrer til Sverige og Norge leveres med Postnord og tager 4-7 arbejdsdage at nå frem til dig.

Hvis du har brug for at få sent til et andet land, så køb igennem vores internationale side www.goddess-temple.com.

VIGTIGT! Vi bliver ikke ansvarlige for varer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres tilbage til os på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til os uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Vi vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til os, vil vi gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

Returneringspolitik

På grund af varens intime natur og brug tilbyder vi desværre ikke refundering eller bytte-muligheder – kun i meget sjældne tilfælde hvor produktet er ødelagt under forsendelsen.

Hvis du oplever, at varen er ødelagt ved ankomsten, bør du e-maile info@gudindetemplet.dk med det samme og sende billeder af den ødelagte vare. Vi vil derefter vurdere skaderne og sende dig en ny vare uden ekstra omkostninger. Du dækker selv returneringsomkostningerne af den ødelagte vare.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nephrite Jade Æg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0