fbpx

KRYSTALDILDO

En krystaldildo er en krystal, der er formet som en dildo, og som er beregnet, ligesom alle andre dildoer, til at bruge inde i skeden – men der er noget helt specielt over krystaldildoer, som en normal vibrator ikke formår.

Læs beskrivelse af Krystaldildo

Krystaldildo

En krystaldildo er helt overordnet en krystal, der er formet som en dildo, og som er beregnet, ligesom alle andre dildoer, til at bruge inde i skeden til erotisk leg. Men der er noget helt specielt over krystaldildoer, som en normal dildo ikke formår.

Krystaldildoen er et smukt redskab til at sætte tempoet ned, mærke dybt og opleve onani på en helt ny måde – som noget, der kan være helende, transformerende, meditativt & en hel elskov med sig selv.

Den kaldes også for en pleasure wand eller en yonistav. Ordet ‘yoni’ er sanskrit betegnelse for kvindens vulva og vagina og oversættes også til ‘det hellige tempel’.

Vores krystaldildoer er håndlavede og  fremstillede af ren, rå krystal eller anden ædelsten fra Moderjord og er derfor helt fri for giftige BPA’er, ftalater og farvestoffer (i modsætning til nogle plastiklegetøj). Det er et fantastisk alternativ eller supplement til dildoer af plast, gummi, silikone og latex.

De er specielt designede til kvinder og piger, der er på en rejse til mere selvkærlighed og seksuel empowerment og heling. Mange kvinder, der finder krystaldildoen, har nemlig et ønske om at transformere sit forhold til sin krop, sensualitet, seksualitet og feminitet. Det kan være, at du er her af den samme grund – og det er så fantastisk!

Enhver krystal har sin helt egen specielle energi og vibrationer, som du kan bruge i en fysisk, følelsesmæssig og spirituel praksis for at øge din nydelse, intimitet og kærlighed til dig selv og din fisse. Vi gør også meget ud af at oplade hver krystal med en masse kærlighed, pleje og gudinde-energi, inden den bliver sendt til dig, så du vil mærke dens kraftfulde vibrationer i dine hænder.

Brug den i en hel elskov med dig selv. Varm den op mellem dine hænder, ved at glide den henover din krop, rundt om bryster og mave eller læg den i varmt vand (ikke kogende!) inden brug. Når du har varmet din krop op og lært staven at kende, så den emmer af god energi, så kan du bruge den til selvnydelse, vagina massage eller meditative yonirejser.

Disse massager hjælper med at forløse spændinger og øge sensitivitet i skeden og give øget blodtilførsel til bækkenet. Samtidig får du al den kærlige energi fra krystallen. Så når du  bruger krystaldildoen i skeden, blander du din seksuelle energi og livmoderenergi med krytallens energi. Det giver dig en større kontakt til din livmoders visdom og urkraft samt til naturen og Moderjord, hvor krystallen kommer fra.

Krystaldildoen er et symbol på, hvordan vi bør fejre og helligholde kroppen, seksualiteten, nydelse, sex, onani og orgasmer. Med krystallens vibrationer og smukke ydre inspirerer den til at skabe en hellig måde at gå til sit magiske underliv og skabe en smuk selvnydelsespraksis.

Din selvnydelsespraksis viser, hvordan du relaterer til din krop. Rører du dig selv hurtigt og aggressivt? Eller langsomt og kærligt? På en spontan og nysgerrig måde eller på den samme måde hver gang og måske med orgasme-målet for øje? Eller rører du slet ikke ved dig selv og har lukket ned for din senuelle energi på grund af traume?

Med krystaldildoen bliver du inspireret og inviteret ind i en verden med langsom nydelse – hvor du kærtegner dig selv på den måde, som du ville ønske en elsker gjorde. Du lærer simpelthen at blive din egen elsker, hvilket vil åbne op for dybere og mere intens nydelse.

Læs mere om hvad en krystaldildo er og hvorfor bruge en.

Ønsker du at gå dybere med dette smukke helende gudinderedskab? Se mit online kursus Vagina Wonderland.
Når du køber en krystaldildo fra mig, får du også tilsendt en kopi af min e-bog: “En guide til krystaldildoer – seksuel heling og nydelse for den sensuelle kvinde”. Derudover får du også tilsendt en 30 minutters mp3-fil, hvor jeg guider dig i en vagina massage praksis.