fbpx
Tilbud

Indisk Jade Halvmåne Yoni Stav ~ Krystaldildo

DKK699.00 inkl. moms

Indisk Jade Halvmåne Yoni Stav ~ Krystaldildo 

INDISK JADE YONI STAV

VAGINA MASSAGE | HELING AF VAGINALE SMERTER & FØLELSESLØSHED | VÆKKELSE AF G-PUNKT | VÆKKELSE AF LIVMODERHALS | G-PUNKT & LIVMODERHALSORGASME | TILTRÆKNING AF OVERFLOD & RIGDOM | HELD & SUCCES

Dette er en ægte indisk jade yoni stav, også kaldet grøn aventurin. Dildoen kommer i en stofpose og ved købet får du tilsendt en kopi af min krystaldildo e-bog: "En guide til krystaldildoer – seksuel heling og nydelse for den sensuelle kvinde", en lydfil med en 30 minutters guidet vagina massage praksis OG en præsentationsvideo, der gennemgår det grundlæggende.

Halvmåne krystaldildoen er ideel til de-armouring af skeden og livmoderhalsen, da dildoen er lang nok til, at du kan holde på den, også selvom du er på livmoderhalsen, mens du presser nænsomt ind i forskellige punkter og holder, mens din krop giver slip. Dette legetøj er også et vidunderligt nydelsesredskab til solo- og partnersex. Det buede design er ideelt for en sensuel kvinde og vil give dig et intimt feminint forhold til din krop. Brug den tykke ende til at udforske, stimulere og vække dine forskellige nydelsespunkter inden i. Brug den tynde ende til lindre muskelspændinger og følelsesmæssige blokeringer, hvilket bringer heling og bygger liv og blodtilførsel til området.

KRYSTALEGENSKAB:

Indisk Jade, også kendt som Grøn Aventurin, er kendt for at være lykkens og kærlighedens krystal. Den er forbundet med hjerte chakraet, men også solar plexus. Den er god at arbejde med i selvelskende ritualer og for at åbne hjertet til stor kærlighed. Den er mulighedernes sten og menes at tiltrække vækst, held, succes og flere penge. Den heler, beroliger og balancerer nervesystemet og støtter immunforsvaret og livskraftenergien. Denne smukke sten fremmer kreativitet, fertilitet, flow, alignment, nydelse og tilfredsstillelse i dit liv og i dine kreative projekter. Brug derfor denne smukke krystal til at manifestere med – alt inden for tiltrækning af kærlighed, lykke, overflod, succes, penge og udvikling. Tillad dens positive energier at forbinde dit hjerte med din vagina og lad den hjælpe dig til at frigøre gamle mønstre, vaner og skuffelser, så du kan bevæge dig fremad med forhøjet selvtillid og følelsesmæssig balance.

Størrelse: L: 16,5 cm. B: 2,5 cm.

På grund af krystaldildoens intime natur og brug tilbyder jeg ikke refundering eller bytte-muligheder.

Hver indisk jade dildo har en medium grøn farvetone.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage.

Lær hvordan du bruger Indisk Jade Halvmåne dildoen til at lave en yoni massage på dig selv i mit 6 ugers online kursus for kvinder, Vagina Wonderland, eller se videoen Hvordan giver man sig selv en vagina massage på min YouTube-kanal.

VIGTIGT: Jeg bliver ikke ansvarlig for krystaldildoer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres til mig på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til mig uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Jeg vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til mig, vil jeg gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE EN INDISK JADE YONI STAV FRA MIG:

  • En ægte indisk jade dildo
  • En stofpose til at opbevare og gemme din smukke krystaldildo i
  • En kopi af min krystaldildo e-bog, hvor du lærer at bruge din krystaldildo til seksuel heling og nydelse
  • En video hvor jeg lærer dig det grundlæggende 
  • En 30 minutters lydfil med en guidet yonirejse
  • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i krystaldildoen kun for dig! Jeg er meget omhyggelig med at elske dildoerne og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før den overhovedet kommer til dig.
  • En invitation til at være med i min private Facebook-gruppe for sensuelle kvinder

Mens du venter kan du se nogle af mine videoer om seksuel heling & nydelse på min YouTube-kanal.

Har du nogle spørgsmål? Kontakt mig her.

<3

/ Helle L.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Indisk Jade Halvmåne Yoni Stav ~ Krystaldildo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *