fbpx

Et af de første spørgsmål jeg havde, da jeg begyndte at lære om yoni æg, var, hvilken type krystal jeg skulle vælge. Der er nemlig rigtig mange forskellige yoni æg på markedet. Man kan få yoni æg i jade, obsidian, rosakvarts, ametyst, karneol, rød jaspis, månesten, bjergkrystal og mange flere.

Enhver krystal har hver sine helende egenskaber og fordele. Det kan godt være, at du ikke tror eller kan mærke det. Sådan havde jeg det også for nogle år tilbage. Men det var først, da jeg begyndte at bruge et krystal yoni æg inden i min vagina, at jeg fandt ud af krystallers helende energier. Når man kombinerer krystallens energi med sin egen seksuelle energi i sit skød, vil der virkelig opstår en mulighed for stor selvransagelse og udvikling.

Når du vælger dit første yoni æg skal du føle efter en indre energimæssig forbindelse til krystallen. Det handler om at gå efter sin intuition og om at føle efter, hvilken krystal maner mest draget til. Det kan være en følelse, du får ved at se på krystallens farve og udseende eller ved at holde krystallen i hånden.

Du vil nok finde ud af, at den krystal, du bliver draget mest til, indeholder den helende energi, som du har brug for lige nu.

Du kan også læse beskrivelsen af krystallens helende energi og se ud fra det, hvad du føler, taler til dig mest.Der er både fysiske og spirituelle egenskaber ved hver krystal, og når du læser om det, vil du kunne mærke, hvilken krystal der er den rette for dig.

Vær dog ikke for fastlåst i forhold til hver krystals spirituelle og metafysiske egenskaber. Ligesom du og jeg er unikke og har hver vores personlighed og oplevelse af verden, så er hver krystal også unik i sig selv. Vi kan ikke bare sige, at alle rosakvarts krystaller har de samme egenskaber, fordi du kan have to stykker rosakvarts, der arbejder med dig på forskellig vis.

Det er derfor vigtigt at lytte til sin intuition og tro på sit instinkt.Tro på dig selv og tro på, at den krystal, som du vælger er den rette for dig. Ofte er det egentlig også krystallen, der vælger dig!

Jeg vil i denne video uddybe mere om de mest brugte yoni æg og også om, hvad der vigtigt at vide i forhold til det rent sikkerhedsmæssige, når man vælger at bruge en krystal inden i vaginaen.


KØB DIT JADE ELLER YONI ÆG PÅ MIN WEBSHOP HER!

Nephrite jade er en perfekt begyndersten, og den kan sagtens være det eneste yoni æg, du træner med, da den med sin nænsomme, men kraftfulde helende energi fuldt ud kan støtte dig i seksuel heling, nydelse, selvkærlighed og manifestation.

Ved et køb af et jade æg fra mig får du tilsendt:
– en kopi af min jade æg e-bog: “Jade æg praksis for begyndere”,
– en mp3-fil med en 40 minutters guidet jade æg praksis
– OG en introduktionsvideo, der gennemgår det grundlæggende ved en jade æg praksis.

Jeg har også mange andre yoni æg til salg på min Gudindeshop udover det traditionelle jade æg. Jeg sælger også karneol, sort obsidian, ametyst og bjergkrystal.

Se samlingen af yoni æg her.

Mit 7 ugers online kursus Det Magiske Jade Æg er også perfekt for dig, der ønsker at lære en juicy, tranformerende, helende gudindepraksis med dit jade æg eller andet yoni æg.

Tilmeld dig Det Magiske Jade Æg her.


Jeg sender sig så meget erotisk kærlighed!

<3

Helle L.