fbpx

Gudindeshoppen

KRYSTALDILDO & YONI ÆG

GLASDILDO

En glasdildo er den absolut bedste at bruge til yoni-massage og vagina de-armouring. Den er lang og tynd nok til at gå på opdagelse i alle kroge og hjørne af dit indre bækkenlandskab og tage på dybere yonirejser. Den er 100% kropssikker og allergivenlig og har en god fasthed til at presse ind i punkter af spændinger og følelsesløshed for at åbne op til mere sensitivitet, glæde og nydelse. En glasdildo er et godt alternativ til vibratorer, for modsat vibratorer giver glasdildoen en sensuel, feminin, intim og langsom oplevelse med din indre verden. 

  Læs beskrivelse af Glasdildo

  Glasdildo

  En glasdildo er den absolut bedste at bruge til yoni-massage og vagina de-armouring. Den er lang og tynd nok til at nå alle kroge og hjørner af dit indre bækkenlandskab og tage på dybere yonirejser. Den er 100% kropssikker og allergivenlig og har en god fasthed til at presse ind i punkter af spændinger og følelsesløshed for at åbne op til mere sensitivitet, glæde og nydelse. En glasdildo er et godt alternativ til vibratorer, for modsat vibratorer giver glasdildoen en sensuel, feminin, intim og langsom oplevelse med din indre verden.

  Fordelene ved en glasdildo

  Glasdildoer kan modsat dildoer af gummi og silikone ikke bøjes, men de har den fordel, at de er yderst bastante og holdbare. Den har en helt glat overflade, uden revner og kan rengøres nemt efter brug.

  Den er lavet af 100% naturligt materiale uden ftalater og kemiske stoffer, hvilket gør den et miljøvenligt alternativ samt godt for dit indre gudindetempel, som kun har brug for det allerbedste.

  Glasset kan holde i mange år og kan tåle næsten alt, lige fra at komme med i havet, graves ned i jorden, koges og fryses ned.

  Derudover er de virkelig æstetisk smukke, og hvis man har lyst, kan man placere den fremme på, f.eks. et gudindealter, for at velsigne, rense og oplade den med sine intentioner, inden den bliver brugt til selvnydelse, bækkenpleje og/eller vagina massage.

  Glasdildo til langsom nydelse

  Ligesom krystaldildoen bruges en glasdildo til langsom nydelse for at blive opmærksom på de blide, subtile sensationer indeni. Jo langsommere, du går frem, jo mere intens vil din fisse-magi blive!

  Glasdildoerne her på siden bliver kaldt for Cervix stav, fordi de vil tage dig på en dyb meditativ rejse til din livmoderhals og livmoderenergi. Dens buede design er optimal til vaginens kurve.

  Glasdildo til temperaturleg

  For mere sjov kan du lege med temperatur ved at varme eller fryse den. Den tåler nemlig både kogende vand og fryser. Så du kan lege erotisk temperaturleg for at øge sensitiviteten. Dog vær opmærksom på at teste temperaturen på armen først, for din kære fisse kan ikke tåle at blive brandet eller frosset.

  Fremgangsmåde til din yoni-rejse med glasdildoen

  Varm din krop op ved at danse, massere dig selv og give dig selv noget nydelse.

  Når du føler dig klar og tændt i din krop, placerer du glasstaven ved skedeåbningen og træk vejret. Du vælger selv, hvilken ende du vil bruge alt efter, om det er vagina massage eller gudinde-punktsstimulering. Lad den først komme indenfor, når din fisse har givet dig et 100% “ja” til indsættelse.

  Derefter vil du langsomt invitere din glasdildo indenfor for at forløse spændinger inden i skeden, øge sensitivitet, forløse traumer, øge libido og opbygge større orgasmisk potentiale. Du kan gå uret rundt og massere ud til siderne, oppe og nede og komme dybere og dybere ind, når din yoni invitere staven længere ind.

  Luk øjnene og bliv virkelig bevidst omkring de områder, glasdildoen rører, masserer og blidt holder ved. Gå stille og roligt frem og bliv ved med at mød, accepter og elsk, hvad end der kommer op til overfladen af sensationer, følelser og billeder. Træk vejret og slap helt af ind i oplevelsen.

  Jo mere du tillader dig selv at møde hele dit indre yoniverse på en langsom, nysgerrig og elskende måde, vil din fisse føle sig tryg til at forløse gamle minder, energier og følelser, der har blokeret for den helt store nydelse, orgasme og kærlighed. Jo mere bevidsthed, jo mere sensitivitet og nydelse. Måske får din krop lyst til at bevæge dig rokke op og ned med hofterne, trække vejret tungere og sætte lyd på en hver udånding. Følg din krops impulser og leg og vær nysgerrig på din rejse rundt i dit gudindetempel.

  Når du er færdig, pres ud ad med dine bækkenbundsmuskler til staven er ude af dig. Hold en hånd over din yoni og tak hende for alt den visdom og nydelse, hun har givet.

  Ønsker du at gå dybere med din Cervix stav glasdildo? Se mit online kursus Vagina Wonderland.

  Når du køber en glasdildo fra mig, får du også tilsendt en video, hvor jeg lærer dig det grundlæggende, samt en 30 minutters mp3-fil, hvor jeg guider dig i en yonirejse med din glasdildo.