de-armouring stav
De-armouring stav
kr.299.00 kr.

De-armouring stav

kr.299.00 kr.

De-armouring staven bruges til blid vagina massage, forløsning og heling af bækkenbundsspændinger og følelsesløshed og vækkelse af G-punkt nydelse!

Den er lille nok til dig, der gerne vil gå stille og roligt frem og have en mindre stav til at gå på opdagelse med. Der er to forskellige ender med henholdvis en tyk og tyndere kugleformet ende. Den tykke ende er god til stimulering af G-punktet og andre nydelsesfulde zoner, imens den tynde kugleformede ende er perfekt til blid de-armouring. Du kender din krop bedst, så hvilken ende du starter med, er op til dig. Vi anbefaler at starte med den tynde ende, og når du føler dig mere åben og tændt, kan du bruge den tykke ende.

"Armour" betyder panser, så "de-armouring" betyder at tage panseret af eller afvæbne. Vaginaen er det sted i kvindens krop, som optager allermest af dagligdagens stress og jag, og hvor livets traumer og negative oplevelser bliver lagret. At lære at forløse og rense fortidige oplevelser ud af sin vagina er derfor noget af det mest kraftfulde, du kan gøre for dit seksuelle helbred.

For mange kvinder holder i sin vagina ubearbejdede traumer fra grænseoverskridende gynækologiske procedurer, seksuelle overgreb, dårlige ekskærester, fødselstraumer, aborter o.l. Men også de mindre traumer såsom at have penetrationssex uden man er 100% parat, eller dét at vokse op i en kultur, hvor kvindens seksualitet ikke bliver æret. Det kan skabe kroniske vaginale spændinger i skeden og livmoderhals – et beskyttelsespanser, som oftest giver sig til udtryk som smerte, hypersensitivitet og/eller nedsat følelse i underlivet.

Det at bruge De-armouring staven til at holde, presse ind i og massere områder med spændinger og bækkenbundsmyoser vil øge sensitivitet, blodgennemstrømning og nydelse. Staven kan især ramme G-punktet aka Gudinde-punktet og lære dig at sprøjte!

* Vær opmærksom på at alle vores glasdildoer er håndlavede, derfor er hver stav helt unik og kan variere en smule i størrelse.

HER ER HVAD DU FÅR VED DIT KØB AF DE-ARMOURING STAVEN FRA GUDINDETEMPLET.DK:

  • En glasdildo til vaginal de-armouring og g-punktsstimulering
  • Materiale af sikker, ikke-porøs og revnefri borosilikat glas
  • Størrelse: L: 19 cm. B: 3,8 cm. (bredeste ende) & 2,8 cm. (tyndere ende)
  • En fløjls-silkeforet pose til at opbevare og gemme din smukke glasdildo i
  • En video hvor jeg lærer dig om vaginaens anatomi & historie 
  • En 30 minutters lydfil med en guidet vagina massage praksis
  • En invitation til at være med i Helles private Facebook-gruppe for sensuelle kvinder

Har du nogle spørgsmål? Kontakt os her.

Forsendelse

Vi gør meget ud af at elske produkterne og oplade dem med en masse god energi, inden de sendes ud til dig.

Derefter pakker vi dem diskret, så postbudet ikke kan se, at det har noget med seksualitet og nydelse at gøre.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage. Når ordren er sendt får du en e-mail med dit trackingnr.

Ordrer i Danmark leveres med DAO og kommer til dig inden for 2-4 dage.

Her i Gudindetemplet.dk får du gratis levering på bestillinger over 599 kr. – gælder kun i Danmark og ikke i kombination med andre rabatkoder. 

Ordrer til Sverige og Norge leveres med Postnord og tager 4-7 arbejdsdage at nå frem til dig.

Hvis du har brug for at få sent til et andet land, så køb igennem vores internationale side www.goddess-temple.com.

VIGTIGT! Vi bliver ikke ansvarlige for varer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres tilbage til os på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til os uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Vi vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til os, vil vi gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

Returneringspolitik

På grund af varens intime natur og brug tilbyder vi desværre ikke refundering eller bytte-muligheder – kun i meget sjældne tilfælde hvor produktet er ødelagt under forsendelsen.

Hvis du oplever, at varen er ødelagt ved ankomsten, bør du e-maile info@gudindetemplet.dk med det samme og sende billeder af den ødelagte vare. Vi vil derefter vurdere skaderne og sende dig en ny vare uden ekstra omkostninger. Du dækker selv returneringsomkostningerne af den ødelagte vare.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “De-armouring stav”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0