Yoni mapping

Tilbed, elsk & væk din yoni

Yoni mapping er en kærlig og nænsom måde at komme hjem til sin erotiske uskyldighed, fantasi, glæde og livskraft.

Er du interesseret i yoni mapping, fordi du…

Har smerter, spændinger, hypersensitivitet eller følelsesløshed i underlivet?

Har svært ved at få en orgasme eler føler knaphed på seksuel tilfredsstillelse og nydelse i dit liv?

Er meget oppe i hovedet og mangler kontakt til din nedre krop og dit bækkens dybe visdom og urkraft?

Har svært ved at mærke dig selv og finde ud af, hvad du egentlig vil, således at du har svært ved at kommunikere dine lyster, fantasier og grænser til en partner?

Har svært ved at give dig hen til nydelsen på grund af fortidige smertefulde, grænseoverskridende eller angstfyldte oplevelser, der har gjort, at du ikke føler dig tryg i din krop.

Har været udsat for overgreb, voldtægt, hårde børnefødsler eller overskridende gynækologi og har brug for seksuel heling.

Ønsker at genfinde kontakten til din feminitet, dit selvværd og din seksuelle lyst efter mange år uden sex, f.eks. på grund af skilsmisse, kærestesorg, dårligt selvværd eller problemer i parforholdet.

Ønsker at lære dig selv at kende på et dybere plan og er nysgerrig på, hvad din fisse kan give dig af visdom, magi, nydelse og spirituel indsigt og udvikling.

 

Under en yoni mapping vil du og din yoni blive behandlet som en gudinde.

Hvad sker der under en yoni mapping?

Du lærer din yoni bedre at kende og dermed udvider dit nydelses- og følelsespotentiale.

Kommer i kontakt med din krops signaler på en kærlig og langsom måde, der tillader dig at slippe gamle traumer uden at re-traumatisere dig selv.

Får kortlagt din yoni, så du får en meget bedre fornemmelse af din sensitivitet, dine grænser og de følelser, der er lagret i din vaginas væv.

Bliver i stand til at mærke dig selv, dine grænser og sensitivitet, så du bedre kan kommunikere dine grænser til en partner.

Lærer din fisses ”ja” og ”nej” at kende.

Giver kroppen mulighed for at slippe den ”armour” eller panser af dybe vaginale spændinger, som din fisse har dannet rundt om sig selv for at skærme for fare og erstatter det med seksuel heling og erotisk uskyldighed og glæde.

Bearbejder og slipper med stor varsomhed traumer i forhold til sex, gynækologi, graviditet, fødsel mv., så du endelig kan genetablere et kærligt og blidt forhold til din yoni.

Kommer i kontakt med din indre visdom og urkraft i dit bækken.

Hvad vil du?

Hvad har du lyst til?

Hvad siger dit hoved?

Hvad siger din krop?

Hvad siger dit hjerte?

Hvad siger din fisse?

Yoni mapping er funderet på dine grænser, for når dine grænser bliver respekteret, kan din krop, dit nervesystem og din psyke nemmere slappe af og føle sig tryg og holdt. Som resultat vil du kunne udfolde dig meget mere som en fri, levende sensuel kvinde og få mere nydelse, lyst og glæde tilbage i din krop og i dit liv.

Teknikker og metoder

Yoni mapping og bækkenbundsafspænding

Yonimapping er en behandling, hvor din unikke yoni kortlægges. Det er en måde at lære dig selv at kende og udvide dine muligheder for livsudfoldelse. Ofte tillader denne metode, at traumer kan slippes kropsligt og direkte, i stedet for at skulle genopleves som det kan være tilfældet i andre terapiformer.

Sensitivitets- og grænsetræning

Stor grænsebevidsthed giver frihed. Derfor er et af de primære værktøjer at træne sensitiviteten for og bevidstheden om dine grænser, så du bliver bedre i stand til at mærke, hvad du har lyst til, og hvad du ikke har lyst til. Om dit hoved og din krop er enige. Hvad du har behov for, for at du føler dig tryg nok til at mærke. Hvor ofte dine behov ændrer sig. Og hvordan du kan øve dig i at udtrykke dine behov.

De-armouring

Fra engelsk de- og -armour; at afvæbne/tage panseret af. Smertefulde, grænseoverskridende, angstfulde eller skamfulde oplevelser får os helt naturligt til at danne et panser, som skal beskytte os. Men når situationen bliver en anden, kan dette panser eller ufølsomhed sommetider have sat sig som en permanent tilstand i kroppen, ofte tidligt i livet. Kroppen husker – også det, vi gerne vil glemme. Dette kan fastholde os i mønstre af tilbagetrækning og undgåelse og medfører ofte en følelse af utilstrækkelighed, både seksuelt og på alle livets andre områder.

Yonihealing

En yderst varsom tilgang for den, som er traumatiseret i forbindelse med alle aspekter af sex, herunder graviditet.

Bækkenbunds- og underlivsmassage

Behandling af bækken, mave, bagdel, hofter, lyske og kønsorganer. Særlig velegnet for kvinder, som har indestængte følelser som vrede eller sorg, og måske oplever konsekvenser heraf i form af underlivsspændinger, rygsmerter eller maveproblemer.

Yoni tidslinje

Dette er en behandling på gulv, hvor vi sammen laver en historik af din yonis liv. Du skal reflektere over dit liv, dit kvindeliv, og tænke på hvad der definerer din feminitet. Du skal identificere, hvornår du i dit liv blev såret i din krop eller sjæl. Hvor du var eller blev afkoblet fra din vagina, bækken og feminitet. Og hvor du var i kontakt med din feminine styrke og nydelse. Det vil du gøre for at anerkende det, du har oplevet som kvinde indtil videre og få en større klarhed over dit forhold til din yoni i dag.

Yoni transfiguration

Yoni transfiguration er en behandling, der især er god, hvis du er meget visuel. Ved hjælp af din forestillingsevne vil du komme på en dyb rejse ind i dig selv, hvor du vil undersøge de følelser og oplevelser, som er lagret i din vaginas væv. Du kommer på opdagelse i din yoni og besøger de steder, som holder på fortidens traumer og oplevelser og transformerer disse til medfølelse, kærlighed og nydelse.

Yoni talk

Denne behandling lærer dig at tale med din yoni og empower dig selv indefra. Du vil lære at forstå din yoni bedre og styrke forholdet til den feminine visdom inden i. Det er især godt for kvinder, der er meget oppe i hovedet og/eller ofte søger svar uden for sig selv.

Hvad andre kvinder siger…

 

 

 

 

Shopping kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0