fbpx

YONI MASSAGE & DE-ARMOURING

Yoni massage & de-armouring er en kraftfuld seksuel helingsterapi, der forløser og heler følelsesmæssige og fysiske smerter og spændinger gennem en indre massage af reflekspunkter i vaginaen.

Læs beskrivelse af Yoni massage & de-armouring

Yoni massage & de-armouring

Når vi bevæger os gennem livet og oplever noget, der kan ses i større eller mindre grad som traumatisk, så vil du helt automatisk enten flygte, kæmpe eller fryse. Hvis du ikke har haft mulighed for at flygte eller kæmpe, så vil din krop tage sine forsvarsmekanismer op og fryse for at blokere for smerten.

Dette kan sætte sig i vaginaen, fordi vaginaen er det område i en kvindes krop, der er det allermest modtagelige og følsomme. Det er her, hvor vi modtager livet ind i os, alt det gode, men også al livets stress og jag. Vaginaen kan altså holde på en masse minder, følelser, ubehag, stress, traumer og enhver negativ eller positiv energi fra fortidige seksuelle oplevelser.

Men hvis vi ikke lærer at rense ud, bearbejde og forløse al denne energi, så hober de sig op og kan skabe et kropsligt panser af spændinger, der giver sig til udtryk som enten fysisk smerte, følelsesløshed, hypersensitivitet eller en blanding. Følelsesmæssigt kan det give sig udtryk i, at man er ude i stand til at elske sig selv, stole på sig selv og/eller føle glæde.

Alt hvad der sker med os fysisk, vil altså påvirke os inden i, både emotionelt, spirituelt, mentalt og energimæssigt. Altsammen er forbundet. Hvis vi modtager negative beskeder i vores sind, så vil det altså også påvirke vores krop og sætte sig som emotionelle og fysiske myoser og knuder.

Hvis du oplever smerte eller følelsesløshed under sex med din partner eller med dig selv, så betyder det altså, at din krop (og din fisse) prøver at fortælle dig noget.

Ved at lave en regelmæssig yoni massage & de-armouring praksis med enten en krystal- eller glasdildo kan du fjerne panseret og åbne op for energistrømmen i kroppen, så du kan leve et mere nydelsesfuldt, frigjort og orgasmisk liv. Du vil begynde at imødekomme din krops stemme og løsne op, forebygge, hele og genoprette en balanceret, afspændt, stærk, fleksibel og levende bækkenbund.

Krystaldildoen er et kraftfuldt helingsredskab

Krystaller er specielt gode at bruge til sin yoni massage praksis, fordi de udsender positive frekvenser, der sætter sit aftryk i dig, især hvis du kombinerer dem med en bevidst intention og seksuel nydelse. Forskellige typer krystaller indeholder forskellige energier og ved at bruge dem på dit mest hellige sted, så vil din vagina absorbere noget af denne energi.

At bruge en krystal som en dildo vil være med til at vække dine seksuelle lyster og sætte dig i forbindelse med din feminine essens, kreative energi og indre visdom. Krystaldildoer er også i stand til at støtte i dyb heling ved at udrense gammel energi, blokeringer og traumer, forløse spændinger og absorbere negative følelser fra fortidige sorger og dårlige oplevelser.

Glasdildoen er perfekt til de dybere yonirejser

En glasdildo holder ikke på samme måde på naturlig energi fra Moderjord, ligesom en krystaldildo, men glasdildoer er rigtig gode at lave helende yoni massage med. Mange glasdildoer er lavet sådan, at de er længere, tyndere og mere fleksible i forhold til at presse ind i de forskellige reflekspunkter inden i.

Cervix staven er specielt nr. 1 til yoni massage og de-armouring, fordi den er lang nok til, at man kan holde om den ene ende, imens man masserer og presser ind og holder med den anden ende.

Selvom glasdildoen kun er lavet af glas, så kan man faktisk godt få den til at emme af positiv energi (ligesom krystaldildoen). Det gør man ved at sætte en bevidst intention for sin yoni massage & de-armouring praksis, for så kan man oplade staven til det, den skal gøre godt for. Blot hold den i din hånd og visualisér din intention tydeligt for dig, imens du kæler for den. Det samme kan gøres med krystaldildoen.

Inden du bevæger dig ind i yoni massagen, er det godt at skabe et helligt rum for dig selv, hvor du kan føle dig fuldt ud tryg og afslappet uden afbrydelser. Skab en tryg, varm, sensuel og afslappet atmosfære, hvor dine sanser bliver aktiveret.

Lugt – tændte stearinlys og røgelse

Lyd – sensuel musik

Berøring – tæpper, bløde puder, olie

Syn – krystaller, blomster, gudindestatue

Slip alle forudindtagelser og forventninger og gå ind i denne proces med et åbent sind, og vid at der kan komme ting op, som du vidste ikke en gang eksisterede. Velkom alle følelser og sensationer og hold dem med din medfølelse og kærlighed. Dette er din tid.

Er du klar?

Yoni massage & de-armouring guide

Brug en naturlig kropsolie til at massere krop, bryster, mave, lår, balder og lyske og gør det langsomt. Når du er klar lav store strøg over vulva og klitoris og tag dig god tid til at få dig selv til at føle dig tændt og erotisk.

Når din krop er tændt, åben og varmet op, kan du placere dildoen ved skedeåbningen og trække vejret ind og ud af din fisse. Spørg din fisse: “Har du lyst til at modtage yoni staven ind i dig i dag?” og lyt så efter svaret. Du skal gerne have et 100% JA!, før du går videre, dvs. at hun suger dildoenind i sig af lyst og ikke af tvang. Hvis det er et “ja”, vil din fisse være blød, åben, våd, sensitiv, pulsere nydelsesfuldt efter dildoen. Hvis det er et “nej”, vil hun føles tør, lukket, følelsesløs, hård, opspændt eller smertefuld. Lav blot den indre massage en anden dag. ***Dette skridt er meget vigtigt!!***

Hvis du har fået et “ja” fra din fisse, kan du langsomt begynde at indføre dildoen ind i dig. Start veddin skedeåbning og tag dig god tid til at massere ved at rotere og bevæge dildoen uret rundt for at finde punkter og områder med nydelse, følelsesløshed eller smerte. Gå meget langsomt frem, og hvis du finder et ekstra ømt punkt, så pres med dildoen nænsomt ind mod punktet, imens du trækker vejret dybt ned i maven. Hold vejret og pres ud ad mod dildoen med dine bækkenbundsmuskler. Udånd derefter og slap af. Du kan blive ved et punkt i 30 sek. til 3 min., indtil du mærker en forløsning.

Hvis din krop gerne vil have, at du kommer dybere ind, vil din vagina selv give dig tilladelse ogtrække dig dybere og dybere ind, indtil du er ved livmoderhalsen.

Når du ønsker at afslutte, tak din yoni med et “på gensyn” og pres så ud af med dinekærlighedsmuskler, så dildoen føres ud af din vagina. Hold en hånd som en kop over din vulva ogsig: “Jeg er hellig, jeg er smuk, jeg er tryg, jeg er elsket”.

Giv dig selv god tid til at slappe af og integrere oplevelsen bagefter.

Her er de gudinderedskaber, jeg anbefaler at bruge til yoni massage og de-armouring.

Hvis du ønsker at gå dybere og blive støttet i din rejse ind i din hellige portal, kan du tjekke mit online kursus Vagina Wonderland ud. Du kan også få 1:1 støtte af mig med en yonimapping eller mit 3 mdr’s Kvindevisdom forløb. Find mere information her på siden.