fbpx

Trædildo Amulet – lille

DKK699.00 inkl. moms

Denne trædildo er et smukt intimt kunstværk af palisandertræ, skabt af et kærestepar fra Polen. Den er naturlig, håndskåret, varm og behagelig. Lavet med kærlighed, dedikeret til nydelse.

Palisander er et feminint træ, der primært bruges i heling, spirituel udvikling, skønhed og kærlighedsbesværgelser. Det besidder en moderlig, nærende energi, der forbedrer kvindelig skønhed og feminin ynde. Øger intuitionen og er en fremragende åndelig healer.

Et godt alternativ til krystal-, glas- eller metaldildoer.

Den er perfekt til dig, der ønsker naturlig nydelse, tættere kontakt med naturen, træers visdom og dig selv. 

10% af hvert salg går til Verdens Skove. 

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE EN TRÆDILDO AMULET FRA MIG:

  • En ægte dildo af palisandertræ
  • Størrelse: L: 16 cm. Diamter: 3 cm.
  • En bomuldspose til at opbevare og gemme din smukke trædildo i
  • Et brev med grundlæggende plejeoplysninger
  • En video hvor jeg lærer dig om vaginaens anatomi & historie 
  • En 30 minutters lydfil med en guidet vagina massage praksis
  • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i dildoen kun for dig! Jeg er meget omhyggelig med at elske mine produkter og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før den overhovedet kommer til dig. 
  • En invitation til at være med i min private Facebook-gruppe for sensuelle kvinder

Hvis du har nogle spørgsmål, kontakt os her.

Hvilket træ er amuletten lavet af?

Trædildo amuletten er lavet af et træ med det smukt klingende navn PALISANDER. Træet er fysisk og biologisk resistent, let at pleje og holde rent. Det betragtes som et meget ædelt træ med en diskret rosenduft. Af denne grund kaldes det også rosentræ. Beundret for sin usædvanlige farve og sine meget høje funktionelle egenskaber, tilbedt af billedhuggere og violinproducenter. Magiske dekorationer og musikinstrumenter skabes med palisander. Samt dette lille, intime kunstværk.

Jeg har hørt, at palisandertræ er truet. Er dette træ så bæredygtigt at bruge?

Der er mange palisander træsorter. Min producent køber palisander santos (fra Latinamerika) fra en meget god importør med speciale i eksotisk træ. Denne form for palisander er lovlig og ikke truet. Der er få andre slags palisander træ, for eksempel fra Madagaskar, som er i fare, og handel med det er forbudt. Palisander Santos er i normalt salg her i Polen, hvor min producent holder til, og det tager det fra Ludwinscy Brothers – ansvarlige mennesker, der er eksperter i denne form for aktivitet. De ledte efter mindre eksotisk træ til at producere trædildoerne i, men kun disse eksotiske arter er så resistente, bare på grund af det miljø, de vokser i.

Kan trædildoen bruges intimt?

Ja, træamuletten er skabt til det formål at blive brugt intimt til selvnydelse og vagina udforskning. Men hvordan du vil bruge din amulet, afhænger kun af dig. Lyt til dig selv og din krop. Den ved, hvad der tjener den. Under intim brug bør du bruge naturlige olier velegnet til kontakt med både kroppen og træet. Træ har en bestemt struktur, der ligesom huden har brug for korrekt hydrering. Husk også at passe på hygiejnen af dit eget magiske kropstempel.

Hvordan beskyttes træet, så man ikke får splinter?

Efter udskæring og polering bliver amuletten vasket med rent vand og beskyttet med naturlig olie – linolie der i mange år er kendt som det bedste til imprægnering af træ. Træet er ikke lakeret, fordi der i direkte kontakt med rå træ skabes unik magi og en endnu dybere naturlig oplevelse svarende til hud-til-hud-kontakt.

Hvordan plejes trædildoen?

For at trædildo amuletten kan bevare sin kvalitet og tjene dig i lang tid, skal du vaske den med sæbe og vand efter hver brug, tørre den grundigt og anvende olie igen efter tørring. Du kan også gnide træet med en infusion af urter, der har en bakteriedræbende virkning, f.eks. kamille, lavendel eller sort te. Sort te bruges ofte til at beskytte træ mod mikrober, men husk at ovenstående behandlinger kan få træet til naturligt at blive mørkere.

Hvilken olie bruges til intim-massage og pleje?

Du kan vælge hvilken som helst olie beregnet til hudkontakt: kokos eller mandel. Det er vigtigt, at det er en naturlig olie, der ikke irriterer dig. Du kan opvarme olierne, hvilket yderligere øger den nydelsesfulde oplevelse. Den opvarmede olie hjælper også med at desinficere amuletten.

Forsendelse

Vi gør meget ud af at elske produkterne og oplade dem med en masse god energi, inden de sendes ud til dig.

Derefter pakker vi dem diskret, så postbudet ikke kan se, at det har noget med seksualitet og nydelse at gøre.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage. Når ordren er sendt får du en e-mail med dit trackingnr.

Ordrer i Danmark leveres med DAO og kommer til dig inden for 2-4 dage.

Her i Gudindetemplet.dk får du gratis levering på alle bestillinger over 599 kr. 

Ordrer til Sverige og Norge leveres med Postnord og tager 4-7 arbejdsdage at nå frem til dig.

Skriv til os via kontaktformularen hvis du gerne vil have sendt til andre lande, så ordner vi det!

VIGTIGT! Vi bliver ikke ansvarlige for varer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres tilbage til os på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til os uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Vi vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til os, vil vi gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

Returneringspolitik

På grund af varens intime natur og brug tilbyder vi desværre ikke refundering eller bytte-muligheder – kun i meget sjældne tilfælde hvor produktet er ødelagt under forsendelsen.

Hvis du oplever, at varen er ødelagt ved ankomsten, bør du e-maile info@gudindetemplet.dk med det samme og sende billeder af den ødelagte vare. Vi vil derefter vurdere skaderne og sende dig en ny vare uden ekstra omkostninger. Du dækker selv returneringsomkostningerne af den ødelagte vare.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trædildo Amulet – lille”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *