fbpx

Terahertz Gua Sha

DKK190.00 kr.

Terahertz Gua Sha er et luksuriøst redskab af bruge i sin daglige hudpleje rutine og hjælper til at bringe ny blodgennemstrømning til huden og dræne lymfesystemet i ansigt og nakke, hvilket reducerer rødme og hævelse.

Ved at bruge ældgamle teknikker fra den kinesiske Gua Sha terapi, kan denne Terahertz Gua Sha afspænde ansigt- og kæbemuskler og nedsætte hovedpine eller fine linjer. Ved at bruge den hver dag i blot 1 minut i din ansigtspleje kan du over tid minimere fine linjer og rynker og øge elasticiteten i huden. 

At kombinere den kinesiske Gua Sha terapi med den japanske terahertz teknologi, gør ansigtsmassagen meget kraftfuldt. Terahertz stenen er menneskeskabt ved at udvinde silica fra sand eller kvarts. Det er en meget kraftfuld sten, og for et årti siden opdagede japanske forskere, at det besad en terahertz-vibrationsfrekvens, der ligger mellem mikrobølger og infrarødt lys på det elektromagnetiske spektrum i området fra 0,1 til 30THz. Terahertz stenen indeholder denne meget høje frekvens, der kan øge blodcirkulationen og stimulere stofskiftet og foryngelse. Den har også evnen til hurtigt at absorbere temperatur, hvilket er meget velegnet til afspænding af muskler og åbning af porer og overordnet heling af kroppen.

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE EN TERAHERTZ GUA SHA FRA GUDINDETEMPLET.DK:

 • Gua Sha i terahertz

 • Størrelse: 10 cm x 5 cm x 0,5 cm
 • En silkeforet velourpose til sikker opbevaring

HVORDAN BRUGER MAN GUA SHA?

 • Altid brug på ren hud og i kombination med en god olie, creme eller serum
 • Massér ansigtet og nakken i opadgående bevægelser med de buede sider af stenen. Glid stenen op og hen over kindben, pande, øjenbryn og hals
 • Prøv at placere stenen i køleskabet for en kølig massageoplevelse og for at hjælpe med at reducere hævelser

 

FORDELE:

 • Løfte og opstrammer hudens udseende med en stimulerende massage
 • Dræner lymfesystemet i dit ansigt, hals og krop
 • Reducerer hævelser i dit ansigt
 • Udglatter fine linjer og rynker
 • Øger kollagen
 • Stimulerer blodgennemstrømningen
 • Minimerer porerne og uren hud
 • Giver huden en smuk glød og anti-age effekt
Forsendelse

Vi gør meget ud af at elske produkterne og oplade dem med en masse god energi, inden de sendes ud til dig.

Derefter pakker vi dem diskret, så postbudet ikke kan se, at det har noget med seksualitet og nydelse at gøre.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage. Når ordren er sendt får du en e-mail med dit trackingnr.

Ordrer i Danmark leveres med DAO og kommer til dig inden for 2-4 dage.

Her i Gudindetemplet.dk får du gratis levering på alle bestillinger over 599 kr. 

Ordrer til Sverige og Norge leveres med Postnord og tager 4-7 arbejdsdage at nå frem til dig.

Skriv til os via kontaktformularen hvis du gerne vil have sendt til andre lande, så ordner vi det!

VIGTIGT! Vi bliver ikke ansvarlige for varer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres tilbage til os på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til os uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Vi vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til os, vil vi gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

Returneringspolitik

På grund af varens intime natur og brug tilbyder vi desværre ikke refundering eller bytte-muligheder – kun i meget sjældne tilfælde hvor produktet er ødelagt under forsendelsen.

Hvis du oplever, at varen er ødelagt ved ankomsten, bør du e-maile info@gudindetemplet.dk med det samme og sende billeder af den ødelagte vare. Vi vil derefter vurdere skaderne og sende dig en ny vare uden ekstra omkostninger. Du dækker selv returneringsomkostningerne af den ødelagte vare.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Terahertz Gua Sha”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *