svane glasdildo
Svane stav
kr.394.00 kr.

Svane stav

kr.394.00 kr.

VAGINA MASSAGE & DE-ARMOURING | AFSLAPNING AF SKEDEÅBNING | HELING AF UNDERLIVSSPÆNDINGER & VAGINISMUS | G-PUNKT NYDELSE & SPRØJTEORGASMER | LIVMODERHALS AKTIVERING | HELING AF FEMININ ENERGI | RO & FRED

Svanen er en yoni stav med en lang tynd hals med en smal ende til vagina massage og en bredere æggeformet rillet ende til G-punkt aktivering og nydelse. Den er lavet af hvid jade og med sin fine form og hvide farve ligner den en svane.

Svanen er kendt for sin majestætiske ynde og mystiske skønhed. Den er knyttet til en helt række gudinder, f.eks. Bridgid og Afrodite, og som symbol står den for renhed, skønhed, forvandling og Liv & Død.

Den er specielt god til piger og kvinder, der aldrig har haft penetrationssex, og som foretrækker en mindre stav. Dens smalle ende er blid og nænsom og kan specielt bruges til heling af ufrivillige spændinger ved skedeåbning samt til vagina massage. 

Den tykke æggeformede ende kan bruges til at stimulere skedeåbningen og G-punkt. Du holder blot på den lange tynde ende og placerer den æggeformede svane-ende ved skedeåbningen. Derfra kan du trække vejret dybt med bevidsthed om din yoni og forestille dig, at energi kommer ind i din vagina, livmoderhals, livmoder og skaber en forbindelse helt op til hjertet. På en udånding giver du slip med lyden ahhh (som er den universelle lyd for hjertet) og forestiller dig gammel energi føres ud af din fisse. Først når du har et 100% ja fra din krop og en følelse af åbenhed fra din fisse, kan du begynde at invitere staven langsomt og blidt ind.

Hvis du godt kan lide at onanere med et yoni æg, så er denne stav for dig. Den tykke æggeformede ende har tre riller, der føles vidunderligt at stimulere G(udinde)-punktet med. Pres op mod det rillede G-punktsområde øverst oppe i vaginaen, 1-3 cm. inde, og før den frem og tilbage. Det kan i den grad aktivere dine kosmiske vinger og gøre, at du flyver!

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE SVANE STAVEN FRA GUDINDETEMPLET.DK:

  • En sexet hvid dildo til vagina massage & g-punktaktivering
  • Materiale af hvid jade krystal
  • Størrelse: L: 18,6 cm. x 3,7 cm (bredeste ende) x 2,4 cm (tyndeste ende)
  • En silkeforet velourpose til at opbevare og gemme din smukke stav i 
  • En invitation til at være med i Helles private Facebook-gruppe for sensuelle kvinder

Har du nogle spørgsmål? Kontakt os her.

Forsendelse

Vi gør meget ud af at elske produkterne og oplade dem med en masse god energi, inden de sendes ud til dig.

Derefter pakker vi dem diskret, så postbudet ikke kan se, at det har noget med seksualitet og nydelse at gøre.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage. Når ordren er sendt får du en e-mail med dit trackingnr.

Ordrer i Danmark leveres med DAO og kommer til dig inden for 2-4 dage.

Her i Gudindetemplet.dk får du gratis levering på bestillinger over 599 kr. – gælder kun i Danmark og ikke i kombination med andre rabatkoder. 

Ordrer til Sverige og Norge leveres med Postnord og tager 4-7 arbejdsdage at nå frem til dig.

Hvis du har brug for at få sent til et andet land, så køb igennem vores internationale side www.goddess-temple.com.

VIGTIGT! Vi bliver ikke ansvarlige for varer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres tilbage til os på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til os uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Vi vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til os, vil vi gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

Returneringspolitik

På grund af varens intime natur og brug tilbyder vi desværre ikke refundering eller bytte-muligheder – kun i meget sjældne tilfælde hvor produktet er ødelagt under forsendelsen.

Hvis du oplever, at varen er ødelagt ved ankomsten, bør du e-maile info@gudindetemplet.dk med det samme og sende billeder af den ødelagte vare. Vi vil derefter vurdere skaderne og sende dig en ny vare uden ekstra omkostninger. Du dækker selv returneringsomkostningerne af den ødelagte vare.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Svane stav”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0