sort obsidian nydelsesstav
Sort Obsidian Nydelsesstav
kr.600.00kr.817.00 kr.
Tilbud

Sort Obsidian Nydelsesstav

kr.600.00kr.817.00 kr.

MEDITATIV SELV-NYDELSE | SKEDEORGASME | LIVMODERHALS ORGASME | HELKROPSMASSAGE | LANGSOM NYDELSE | JORDFORBINDELSE | BESKYTTELSE | UDRENSNING AF BLOKERINGER OG NEGATIVITET | INTEGRERE OG HELE SKYGGESIDER OG TRAUMER

Sort Obsidian Nydelsesstaven føles så dejlig at holde i hånden, imens den støtter dig i at sætte tempoet ned og opleve selvnydelse som en hel elskov med dig selv. Den traditionelle størrelse er specielt god for de kvinder, der godt kan lide en fyldigere følelse og helt bestemt at blive “fyldt ud” under penetration. Du kan langsomt invitere den tykke eller tynde ende af dildoen ind i din vagina og udforske, hvilket tempo og hvilke områder, der føles dejligt ophidsende og åhhh så nydelsesfuldt. Eller måske mærker du områder med stramhed, smerte og/eller følelsesløshed, så anbefaler vi, at du bruger den smalle nydelsesstav til at holde og meditere på området, imens du trækker vejret ind i området. Det kan også være, at den traditionelle stav er for stor, så gå efter den smallere. Lyt til din intuition og krop. Ligegyldigt hvilken størrelse du går efter, så kan denne stav hjælpe din vagina til at blive levende, blød og fleksibel – og dette er ligegyldigt alder. Brug den med dig selv, og når du er klar, så invitér din partner med og nyd den krystalopladede orgasme sammen.

Hver sort obsidian dildo har en sort farvetone, og nogle vil muligvis have en guld farveglans. De er hver især glatte, men helt unikke, da de er håndlavede af naturlig sten uden kemikalier eller farvestoffer og kan derfor have små “fejl” i sit udseende.

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE EN SORT OBSIDIAN NYDELSESSTAV FRA GUDINDETEMPLET.DK:

  • En 100% ægte sort obsidian dildo
  • Traditionel: L: 17 cm. B: 4 cm. ved den bredeste ende, 2 cm. ved den tynde ende
  • Smal: L. 18 cm. B: 3 cm. ved det bredeste stykke, 1 cm. ved den tynde ende
  • En silkeforet stofpose til at opbevare og gemme din smukke krystaldildo i
  • En video hvor du lærer om vaginaens anatomi & historie 
  • En 30 minutters lydfil med en guidet vagina massage praksis
  • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i krystallen kun for dig! Vi er meget omhyggelige med at elske krystallerne og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før den overhovedet kommer til dig.
  • En invitation til at være med i Helles private Facebook-gruppe for sensuelle kvinder

Har du nogle spørgsmål? Kontakt os her.

OM SORT OBSIDIAN:

Sort obsidian er en vulkansk lavasten fra Mexico, som er meget kraftfuld og dramatisk i sin energi og bruges i dyb følelsesmæssig heling af de lavere chakra. Den beskytter og giver dyb jordforbindelse og klarhed og en stærk intuition.

Når den bruges til vagina massage og de-armering suger den tidligere traumer og blokeringer ud af vaginaen, mens den blødgør og styrker bækkenbunden. Den afviser negativitet og alt det, der ikke gavner, og den får dig til at indse alle dine skyggesider.

Sort obsidian er i sandhed en af de mest stærkeste sten, når det kommer til heling, selvransagelse og udrensning af ophobede følelser, derfor den er perfekt som en krystaldildo.

Forsendelse

Vi gør meget ud af at elske produkterne og oplade dem med en masse god energi, inden de sendes ud til dig.

Derefter pakker vi dem diskret, så postbudet ikke kan se, at det har noget med seksualitet og nydelse at gøre.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage. Når ordren er sendt får du en e-mail med dit trackingnr.

Ordrer i Danmark leveres med DAO og kommer til dig inden for 2-4 dage.

Her i Gudindetemplet.dk får du gratis levering på bestillinger over 599 kr. – gælder kun i Danmark og ikke i kombination med andre rabatkoder. 

Ordrer til Sverige og Norge leveres med Postnord og tager 4-7 arbejdsdage at nå frem til dig.

Hvis du har brug for at få sent til et andet land, så køb igennem vores internationale side www.goddess-temple.com.

VIGTIGT! Vi bliver ikke ansvarlige for varer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres tilbage til os på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til os uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Vi vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til os, vil vi gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

Returneringspolitik

På grund af varens intime natur og brug tilbyder vi desværre ikke refundering eller bytte-muligheder – kun i meget sjældne tilfælde hvor produktet er ødelagt under forsendelsen.

Hvis du oplever, at varen er ødelagt ved ankomsten, bør du e-maile info@gudindetemplet.dk med det samme og sende billeder af den ødelagte vare. Vi vil derefter vurdere skaderne og sende dig en ny vare uden ekstra omkostninger. Du dækker selv returneringsomkostningerne af den ødelagte vare.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sort Obsidian Nydelsesstav”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0