fbpx

Sort Obsidian Butt Plug

DKK600.00 inkl. moms

BUTT PLUG| ANAL LEG | EKSPANSIV NYDELSE | HELKROPSORGASME | JORDFORBINDELSE | BESKYTTELSE | TRYGHED | UDRENSNING AF BLOKERINGER OG NEGATIVITET | INTEGRERE OG HELE SKYGGESIDER OG TRAUMER

Dette er en butt plug lavet af ægte sort obsidian. Den er beregnet til at udforske anus og det orgasmiske potentiale, der er muligt i og omkring dette meget sensitive område. Anus er ikke bare en udgang, men en magisk portal. 

Med Obsidian Butt Plug vil du forbinde dig til dit rod chakra og få kontakt til din mere dyriske, primale, sensuelle energi. Anus er et meget kompleks område af muskler og nerveender af høj energi. Det er det første sted, vi spænder op i, når vi mangler tryghed, sikkerhed og stabilitet, eller når vi udsættes for traumer og overgreb, hvilket lukker for denne magiske portals nydelsesfulde muligheder. Med Obsidian Butt Plug stimuleres, masseres og afspændes roden i kroppen og skaber dyb heling og jordforbindelse. Det er et fantastisk redskab til at forløse og hele angst, bekymringer og stress fra tidligere oplevelser for til gengæld at åbne op for denne fantastiske strøm af orgasmisk energi, der rejser sig og vibrerer op ad bagsiden af kroppen til en ekspansiv helkropsorgasme! 

Hver obsidian butt plug har en sort farvetone, og nogle vil muligvis have en guld farveglans. De er hver især glatte, men helt unikke, da de er håndlavede af naturlig sten uden kemikalier eller farvestoffer og kan derfor have små “fejl” i sit udseende.

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE EN SORT OBSIDIAN BUTT PLUG:

  • En ægte sort obsidian butt plug
  • Størrelse: L: 10,16 cm. B: 3,81 cm. (ved det bredeste stykke) & 4,5 cm. (bunden) 
  • En stofpose til at opbevare og gemme din smukke butt plug i
  • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i krystaldildoen kun for dig! Jeg er meget omhyggelig med at elske dildoerne og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før den overhovedet kommer til dig. 
  • En invitation til at være med i min private Facebook-gruppe for sensuelle kvinder

 

Har du nogle spørgsmål? Kontakt mig her.

Om Sort Obsidian:

Sort obsidian er en vulkansk lavasten fra Brasilien, som er meget kraftfuld og dramatisk i sin energi og bruges i dyb følelsesmæssig heling af de lavere chakra. Den beskytter og giver dyb jordforbindelse og klarhed og en stærk intuition.

Når den bruges til vagina massage og de-armering suger den alle traumer og blokeringer ud af vaginaen, mens den blødgør og styrker bækkenbunden. Den afviser negativitet og alt det, der ikke gavner, og den får dig til at indse alle dine skyggesider.

Sort obsidian er i sandhed en af de mest stærkeste sten, når det kommer til heling, selvransagelse og udrensning af ophobede følelser, derfor den er perfekt som en krystaldildo. Den får dig i kontakt med din indre vilde kvinde og din dybe indsigt i dig selv.

Forsendelse

Vi gør meget ud af at elske produkterne og oplade dem med en masse god energi, inden de sendes ud til dig.

Derefter pakker vi dem diskret, så postbudet ikke kan se, at det har noget med seksualitet og nydelse at gøre.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage. Når ordren er sendt får du en e-mail med dit trackingnr.

Ordrer i Danmark leveres med DAO og kommer til dig inden for 2-4 dage.

Her i Gudindetemplet.dk får du gratis levering på alle bestillinger over 599 kr. 

Ordrer til Sverige og Norge leveres med Postnord og tager 4-7 arbejdsdage at nå frem til dig.

Skriv til os via kontaktformularen hvis du gerne vil have sendt til andre lande, så ordner vi det!

VIGTIGT! Vi bliver ikke ansvarlige for varer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres tilbage til os på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til os uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Vi vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til os, vil vi gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

Returneringspolitik

På grund af varens intime natur og brug tilbyder vi desværre ikke refundering eller bytte-muligheder – kun i meget sjældne tilfælde hvor produktet er ødelagt under forsendelsen.

Hvis du oplever, at varen er ødelagt ved ankomsten, bør du e-maile info@gudindetemplet.dk med det samme og sende billeder af den ødelagte vare. Vi vil derefter vurdere skaderne og sende dig en ny vare uden ekstra omkostninger. Du dækker selv returneringsomkostningerne af den ødelagte vare.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sort Obsidian Butt Plug”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *