fbpx

Sort Obsidian Butt Plug

DKK600.00 inkl. moms

Sort Obsidian Butt Plug

BUTT PLUG| ANAL LEG | EKSPANSIV NYDELSE | HELKROPSORGASME | JORDFORBINDELSE | BESKYTTELSE | TRYGHED | UDRENSNING AF BLOKERINGER OG NEGATIVITET | INTEGRERE OG HELE SKYGGESIDER OG TRAUMER

Dette er en butt plug lavet af ægte sort obsidian. Den er beregnet til at udforske anus og det orgasmiske potentiale, der er muligt i og omkring dette meget sensitive område. Anus er ikke bare en udgang, men en magisk portal. 

Med Obsidian Butt Plug vil du forbinde dig til dit rod chakra og få kontakt til din mere dyriske, primale, sensuelle energi. Anus er et meget kompleks område af muskler og nerveender af høj energi. Det er det første sted, vi spænder op i, når vi mangler tryghed, sikkerhed og stabilitet, eller når vi udsættes for traumer og overgreb, hvilket lukker for denne magiske portals nydelsesfulde muligheder. Med Obsidian Butt Plug stimuleres, masseres og afspændes roden i kroppen og skaber dyb heling og jordforbindelse. Det er et fantastisk redskab til at forløse og hele angst, bekymringer og stress fra tidligere oplevelser for til gengæld at åbne op for denne fantastiske strøm af orgasmisk energi, der rejser sig og vibrerer op ad bagsiden af kroppen til en ekspansiv helkropsorgasme! 

KRYSTALEGENSKAB:

Sort obsidian er en vulkansk lavasten, som er meget kraftfuld og dramatisk i sin energi og bruges i dyb følelsesmæssig heling af de lavere chakra. Den beskytter og giver dyb jordforbindelse, stabilitet og klarhed og en stærk intuition. Når den bruges til anal leg suger den traumer og blokeringer ud for at øge stamina, energi og følelsesmæssigt velvære. Den afviser negativitet og holder dig groundet under skyggearbejde og dyb traumeforløsning. Obsidian er i sandhed en af de mest stærkeste sten, når det kommer til heling, selvransagelse og forløsning af blokeret energi, derfor den er perfekt som en butt plug.

På grund af butt pluggens intime natur og brug tilbyder jeg ikke refundering eller bytte-muligheder.

Hver obsidian butt plug har en sort farvetone, og nogle vil muligvis have en guld farveglans.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage. 

VIGTIGT: Jeg bliver ikke ansvarlig for butt plugs, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres til mig på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til mig uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Jeg vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til mig, vil jeg gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE EN SORT OBSIDIAN BUTT PLUGG FRA MIG:

  • En ægte sort obsidian butt plug
  • Størrelse: L: 10,16 cm. B: 3,81 cm. (ved det bredeste stykke) & 4,5 cm. (bunden) 
  • En stofpose til at opbevare og gemme din smukke butt plug i
  • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i krystaldildoen kun for dig! Jeg er meget omhyggelig med at elske dildoerne og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før den overhovedet kommer til dig. 
  • En invitation til at være med i min private Facebook-gruppe for sensuelle kvinder

 

Har du nogle spørgsmål? Kontakt mig her.

<3

Helle L.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sort Obsidian Butt Plug”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *