fbpx

Shakti Trio

DKK1,097.00 inkl. moms

Dette sæt indeholder tre forskellige yoni æg, der er med til at aktivere tre af de mest feminine chakra-energipunkter i kroppen. Rød karneol hjælper med at aktivere harachakraet, der holder på seksualdriften og de kreative væsker. Indisk jade hjælper med at åbne hjertechakraet, harmonisere følelserne og tiltrække kærlighed. Ametyst aktiverer det tredje øje og vækker intuition og nedsætter angst. Denne trio er i medium størrelse og kan bruges til at meditere med eller lave sine bækkenbundsøvelser med for at styrke de indre orgasmer.

Shakti er den vigtigste hinduistiske gudinde, for hun den store kosmisk kraft, der repræsenterer den guddommelige feminine energi. Shakti forstås som Skaberinden, Creatrixen, som er ansvarlig for at skabe, transformere, ødelægge og genskabe orden. Hun er både moderen, krigerinden og den mørke gudinde – kendt som Parvati, Durga og Kali.

Med dette yoni æg sæt vil du vække din Shakti-energi og påkalde din feminine styrke, frugtbarhed og magt. Vi anbefaler, at du starter med Rød karneol (rod- og harachakra), derefter Indisk jade (hjertechakra) og til sidst Ametyst (tredje øje & kronen). 

Ved at bruge yoni ægget i 30 min. til 4 timer om dagen eller 1-3 gange om ugen, vil du styrke, blødgøre, tone, hele og åbne op for bækkenbunden, hvilket fører med sig højere sexlyst, vådhed og større orgasmisk tilfredsstillelse. 

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE SHAKTI TRIO FRA GUDINDETEMPLET.DK:

  • Rød Karneol Yoni Æg i medium størrelse (45 mm x 30 mm)
  • Indisk Jade Yoni Æg i medium størrelse (45 mm x 30 mm)
  • Ametyst Yoni Æg i medium størrelse (45 mm x 30 mm)
  • Alle tre yoni æg er hullet igennem den tynde ende, så du kan indsætte en snor til avancerede øvelser eller til nem fjernelse
  • Stofposer til at opbevare og gemme dine nye yoni æg i
  • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i dine yoni æg kun for dig! Jeg er meget omhyggelig med at elske æggene og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før de overhovedet kommer til dig. 

Har du nogle spørgsmål, skriv til os her.

Rød karneol

Rød karneol er en varm og stærk sten, der fremmer passion, lidenskab, kreativitet, vitalitet, mod og seksuel energi. Den er forbundet med hjerte og sakral chakraet – og er derfor en kærligheds- og frugtbarhedssten. Den er kendt for at være en rigtig “livmoder-sten”, som forbinder en kvinde med sine kønsorganer, renser blodet og lindrer menstruationssmerter. Med dens røde, orange, brune og hvide farver er den så smuk at se på og giver associationer til ild og varme. Den er derfor med til at styrke dit selvværd og din selvtillid og opmuntrer dig til at vise verden, hvem du er inderst inde. Den giver fornyet positiv energi til at træffe beslutninger og føre dine inderste drømme ud i livet. Når du bruger den som et yoni æg, vil du bringe kærlighed og romantik ind i din vagina og fyre op under din indre ild (sexlyst), samtidig med at du blødgør, heler og styrker bækkenbunden til større og mere eksplosive orgasmer.

 

Indisk jade

Indisk Jade, også kendt som Grøn Aventurin, er kendt for at være lykkens og kærlighedens krystal. Den er forbundet med hjerte chakraet, men også solar plexus. Den er god at arbejde med i selvelskende ritualer og for at åbne hjertet til stor kærlighed. Den er mulighedernes sten og menes at tiltrække vækst, held, succes og flere penge. Den heler, beroliger og balancerer nervesystemet og støtter immunforsvaret og livskraftenergien. Denne smukke sten fremmer kreativitet, fertilitet, flow, alignment, nydelse og tilfredsstillelse i dit liv og i dine kreative projekter. Brug derfor denne smukke krystal til at manifestere med – alt inden for tiltrækning af kærlighed, lykke, overflod, succes, penge og udvikling. Tillad dens positive energier at forbinde dit hjerte med din vagina og lad den hjælpe dig til at frigøre gamle mønstre, vaner og skuffelser, så du kan bevæge dig fremad med forhøjet selvtillid og følelsesmæssig balance.

 

Ametyst

Ametyst er en krystal, der beskytter, balancerer og harmoniserer. Den er vidunderlig til heling og at give fred og ro i sindet. Den forløser frygt, angst og vrede og beskytter med sin høje spirituelle frekvens. Den er god til at slippe afhængigheder af enhver art og hele emotionelt efter svigt, misbrug eller traumer. Den åbner det trejde øje op til at “se” samt styrker intuition, hukommelse, mental klarhed og spirituelle evner. Det er et vidunderligt yoni æg at bruge for kvinder, der prøver at forbinde sig til de dybere spirituelle sider af sex. Den skaber bro mellem spiritualitet og seksualitet og forløser skam, skyld, frygt og tvivl under sex. Ved at bruge ametyst yoni ægget vil du kunne opnå ud-af-kroppen oplevelser og få en dybere forståelse af dine orgasmer.

Forsendelse

Vi gør meget ud af at elske produkterne og oplade dem med en masse god energi, inden de sendes ud til dig.

Derefter pakker vi dem diskret, så postbudet ikke kan se, at det har noget med seksualitet og nydelse at gøre.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage. Når ordren er sendt får du en e-mail med dit trackingnr.

Ordrer i Danmark leveres med DAO og kommer til dig inden for 2-4 dage.

Her i Gudindetemplet.dk får du gratis levering på alle bestillinger over 599 kr. 

Ordrer til Sverige og Norge leveres med Postnord og tager 4-7 arbejdsdage at nå frem til dig.

Skriv til os via kontaktformularen hvis du gerne vil have sendt til andre lande, så ordner vi det!

VIGTIGT! Vi bliver ikke ansvarlige for varer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres tilbage til os på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til os uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Vi vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til os, vil vi gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

Returneringspolitik

På grund af varens intime natur og brug tilbyder vi desværre ikke refundering eller bytte-muligheder – kun i meget sjældne tilfælde hvor produktet er ødelagt under forsendelsen.

Hvis du oplever, at varen er ødelagt ved ankomsten, bør du e-maile info@gudindetemplet.dk med det samme og sende billeder af den ødelagte vare. Vi vil derefter vurdere skaderne og sende dig en ny vare uden ekstra omkostninger. Du dækker selv returneringsomkostningerne af den ødelagte vare.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Shakti Trio”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *