fbpx

Selenit Hjerte Krystaloplader

DKK79.00 kr.

Selenit hjertet er så smuk og fantastisk at forskønne sit hjem med. Navnet “selenit” er navngivet efter den græske gudinde Selene, der betyder måne. Selenit har ligesom fuldmånen sådan en smuk sølvfarvet glansfuld farve, og den er også perfekt til at oplade og rense krystaller med.

Krystaller har brug for at blive renset regelmæssigt, så når du bruger dit yoni æg eller din krystaldildo, så er det nødvendigt at rense dem fra tid til anden. Specielt hvis du har brugt dem igennem dybere heling og har ophobet negativ energi i sig, så er det nødvendigt at give dem en energimæssig rensning. Her kan du bruge et Selenit hjerte.

Den store fordel ved selenit er, at den aldrig selv skal renses, men den kan bruges til at rense andre krystaller med. Så når dine yoni æg eller krystaldildoer har brug for at blive renset og genopladet, så placerer du dem blot op ad dit Selenit hjerte i nogle timer eller længere tid, alt efter hvor meget energi de har ophobet i sig. Du kan også placere Selenit hjertet i din hånd eller på din krop til meditation og for at rense dit eget energifelt og oplade dig selv med dens klarhed og lys.

Selenit er en krystal for kærlighed, renhed, beskyttelse og sandhed. Den bærer på en højtvibrerende engle-agtig energi og er fantastisk til at skabe klarhed og forløse stress, angst og forvirring. Krystallen resonerer med hjertet og kronechakraet, og er en god sten at arbejde med for at beskytte mod andres energi.

Størrelse: 5,5- 6 cm.

Selenit kan ikke tåle vand eller fugt, da den kan gå i stykker eller opløses af det.

Hvert stykke selenit er helt unik, og der kan forekomme forskel i størrelse og udseende. De er håndlavede af naturlig sten uden kemikalier eller farvestoffer og kan derfor have “små” fejl i sit udseende i form af ridser, ujævnheder og farvenuancer. Bliv derfor ikke overrasket over, hvis dit selenit hjerte ser anerledes ud end billederne på denne side.

Har du nogle spørgsmål? Kontakt os her.

Kun 2 tilbage på lager

Forsendelse

Vi gør meget ud af at elske produkterne og oplade dem med en masse god energi, inden de sendes ud til dig.

Derefter pakker vi dem diskret, så postbudet ikke kan se, at det har noget med seksualitet og nydelse at gøre.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage. Når ordren er sendt får du en e-mail med dit trackingnr.

Ordrer i Danmark leveres med DAO og kommer til dig inden for 2-4 dage.

Her i Gudindetemplet.dk får du gratis levering på alle bestillinger over 599 kr. 

Ordrer til Sverige og Norge leveres med Postnord og tager 4-7 arbejdsdage at nå frem til dig.

Skriv til os via kontaktformularen hvis du gerne vil have sendt til andre lande, så ordner vi det!

VIGTIGT! Vi bliver ikke ansvarlige for varer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres tilbage til os på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til os uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Vi vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til os, vil vi gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

Returneringspolitik

På grund af varens intime natur og brug tilbyder vi desværre ikke refundering eller bytte-muligheder – kun i meget sjældne tilfælde hvor produktet er ødelagt under forsendelsen.

Hvis du oplever, at varen er ødelagt ved ankomsten, bør du e-maile info@gudindetemplet.dk med det samme og sende billeder af den ødelagte vare. Vi vil derefter vurdere skaderne og sende dig en ny vare uden ekstra omkostninger. Du dækker selv returneringsomkostningerne af den ødelagte vare.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Selenit Hjerte Krystaloplader”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *