fbpx

Selenit Hjerte Krystaloplader

DKK79.00 inkl. moms

Selenit hjertet er perfekt til at oplade og rense dine krystaller. Krystaller har brug for at blive renset regelmæssigt, så du placerer blot selenit hjertet op ad dine yoni æg eller krystaldildoer, når de har brug for rensende energi.

Selenit er en krystal for kærlighed, renhed, beskyttelse og sandhed. Den bærer på en beskyttende engle-agtig energi, og er fantastisk til at forløse stress, angst og forvirring. Den hjælper med at skabe klarhed. Navnet kommer fra den græske gudinde Selene, der betyder måne. Krystallen resonerer med hjertet og kronechakraet og er en god sten at arbejde med for at beskytte sig selv mod andres energi.

Har du nogle spørgsmål? Kontakt os her.

Forsendelse

Vi gør meget ud af at elske produkterne og oplade dem med en masse god energi, inden de sendes ud til dig.

Derefter pakker vi dem diskret, så postbudet ikke kan se, at det har noget med seksualitet og nydelse at gøre.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage. Når ordren er sendt får du en e-mail med dit trackingnr.

Ordrer i Danmark leveres med DAO og kommer til dig inden for 2-4 dage.

Her i Gudindetemplet.dk får du gratis levering på alle bestillinger over 599 kr. 

Ordrer til Sverige og Norge leveres med Postnord og tager 4-7 arbejdsdage at nå frem til dig.

Skriv til os via kontaktformularen hvis du gerne vil have sendt til andre lande, så ordner vi det!

VIGTIGT! Vi bliver ikke ansvarlige for varer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres tilbage til os på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til os uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Vi vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til os, vil vi gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

Returneringspolitik

På grund af varens intime natur og brug tilbyder vi desværre ikke refundering eller bytte-muligheder – kun i meget sjældne tilfælde hvor produktet er ødelagt under forsendelsen.

Hvis du oplever, at varen er ødelagt ved ankomsten, bør du e-maile info@gudindetemplet.dk med det samme og sende billeder af den ødelagte vare. Vi vil derefter vurdere skaderne og sende dig en ny vare uden ekstra omkostninger. Du dækker selv returneringsomkostningerne af den ødelagte vare.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Selenit Hjerte Krystaloplader”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *