fbpx

Rosakvarts Nydelsesstav

(1 kundeanmeldelse)

DKK900.00 inkl. moms

MEDITATIV SELV-NYDELSE | SKEDEORGASME | LIVMODERHALS ORGASME | HELKROPSMASSAGE | LANGSOM NYDELSE | HJERTEÅBNER | KÆRLIGHED | HEALING AF FEMININ ENERGI

Rosakvarts Nydelesstaven er elsket af mange kvinder. Ved at bruge denne krystaldildo lærer du at sætte tempoet ned og hele seksuel skam, øge sensitivitet i din krop og vække dybere nydelse. Du fordyber din seksuelle forbindelse til dig selv ved at bruge Rosakvarts Nydelsesstaven, hvilket også påvirker din intimitet med andre. Denne krystaldildo er også perfekt, hvis du ønsker at vække din livmoderhals til nydelse. I seksuel refleksologi er livmoderhalsen forbundet med hjertet, og det er vigtigt, at hjertet føler sig tryg for at opleve livmoderhalsorgasmer.

Hver rosakvartsdildo er helt unik i farve og mønster. Selv fra samme parti og skåret fra samme klippeblok kan rosakvarts variere i mønster, tone, tekstur og den lyserøde farve – fra mørkere, lysere, gennemsigtige til mælkeagtige lyserøde toner. Derfor må du ikke blive overrasket, hvis din rosakvarts dildo kan variere fra billederne, du ser her på siden.

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE EN ROSAKVARTS NYDELSESSTAV:

 • En ægte certificeret rosakvarts dildo i stor størrelse
 • Størrelse: L: 17 cm. B: 3,8 cm. ved den bredeste ende, 2 cm. ved den tynde ende
 • En stofpose til at opbevare og gemme din smukke krystaldildo i
 • En kopi af min krystaldildo e-bog, hvor du lærer at bruge din krystaldildo til seksuel heling og nydelse
 • En video hvor jeg lærer dig om vaginaens anatomi & historie 
 • En 30 minutters lydfil med en guidet vagina massage praksis
 • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i krystaldildoen kun for dig! Jeg er meget omhyggelig med at elske dildoerne og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før den overhovedet kommer til dig.
 • En invitation til at være med i min private Facebook-gruppe for sensuelle kvinder

Har du nogle spørgsmål? Kontakt os her.

Ikke på lager

Om rosakvarts:

Rosakvarts vil med sin bløde feminine energi forbinde dig med medfølelse, fred, heling, næring og tilgivelse. Med sin smukke lyserøde farve og feminine energi forbinder den dig til hjerte chakraet og ubetinget kærlighed.

Rosakvarts er energimæssigt en kraftfuld heler for kvinder, der har fået knust sit hjerte, været udsat for traumer, aborter eller på anden måde har taget afstand til sex og kærlighed på grund af traumer.

Rosakvarts er en kærlig måde at forbinde sig selv til sin feminitet, sensualitet og seksualitet. 

Forsendelse

Vi gør meget ud af at elske produkterne og oplade dem med en masse god energi, inden de sendes ud til dig.

Derefter pakker vi dem diskret, så postbudet ikke kan se, at det har noget med seksualitet og nydelse at gøre.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage. Når ordren er sendt får du en e-mail med dit trackingnr.

Ordrer i Danmark leveres med DAO og kommer til dig inden for 2-4 dage.

Her i Gudindetemplet.dk får du gratis levering på alle bestillinger over 599 kr. 

Ordrer til Sverige og Norge leveres med Postnord og tager 4-7 arbejdsdage at nå frem til dig.

Skriv til os via kontaktformularen hvis du gerne vil have sendt til andre lande, så ordner vi det!

VIGTIGT! Vi bliver ikke ansvarlige for varer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres tilbage til os på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til os uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Vi vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til os, vil vi gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

Returneringspolitik

På grund af varens intime natur og brug tilbyder vi desværre ikke refundering eller bytte-muligheder – kun i meget sjældne tilfælde hvor produktet er ødelagt under forsendelsen.

Hvis du oplever, at varen er ødelagt ved ankomsten, bør du e-maile info@gudindetemplet.dk med det samme og sende billeder af den ødelagte vare. Vi vil derefter vurdere skaderne og sende dig en ny vare uden ekstra omkostninger. Du dækker selv returneringsomkostningerne af den ødelagte vare.

1 anmeldelse af Rosakvarts Nydelsesstav

 1. Anonym

  Jeg legede med rosakvartsstaven igår aftes allerede. Den talte bare til mig. Det var en meget dyb og healende følelse i min yoni. En meget kosmisk oplevelse faktisk. Virkeligt smukt. Er meget glad for den. Den har god energi.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *