fbpx

Rosakvarts Nydelsesstav ~ Yoni Stav ~ Krystaldildo

DKK900.00 inkl. moms

En ægte Rosakvarts Yoni Stav i stor størrelse

2 på lager

Beskrivelse

ROSAKVARTS YONI STAV | MEDITATIV SELV-NYDELSE | SKEDEORGASME | LIVMODERHALS ORGASME | HELKROPSMASSAGE | LANGSOM NYDELSE | HJERTEÅBNER | KÆRLIGHED | HEALING AF FEMININ ENERGI

Dette er en ægte certificeret rosakvarts yoni stav i stor størrelse. Dildoen kommer i en stofpose og ved købet får du tilsendt en kopi af min krystaldildo e-bog: “En guide til krystaldildoer – seksuel heling og nydelse for den sensuelle kvinde” OG som noget ekstra en Gudinde Malebog på pdf-fil.

Rosakvarts Nydelesstaven er elsket af mange kvinder. Ved at bruge denne krystaldildo lærer du at sætte tempoet ned og hele seksuel skam, øge sensitivitet i din krop og vække dybere nydelse. Du fordyber din seksuelle forbindelse til dig selv ved at bruge Rosakvarts Nydelsesstaven, hvilket også påvirker din intimitet med andre. Denne krystaldildo er også perfekt, hvis du ønsker at vække din livmoderhals til nydelse. I seksuel refleksologi er livmoderhalsen forbundet med hjertet, og det er vigtigt, at hjertet føler sig tryg for at opleve livmoderhalsorgasmer.

Rosakvarts vil med sin bløde feminine energi forbinde dig med medfølelse, fred, heling, næring og tilgivelse. Med sin smukke lyserøde farve og feminine energi forbinder den dig til hjerte chakraet og ubetinget kærlighed. Rosakvarts er energimæssigt en kraftfuld heler for kvinder, der har fået knust sit hjerte, været udsat for traumer, aborter eller på anden måde har taget afstand til sex og kærlighed på grund af traumer. Rosakvarts er en kærlig måde at forbinde sig selv til sin feminitet, sensualitet og seksualitet. 

Størrelse: L: 19 cm. B: 3,8 cm.

På grund af krystallens intime natur og brug tilbyder jeg ikke refundering eller bytte-muligheder.

Hver rosakvartsdildo er helt unik i farve og mønster. Selv fra samme parti og skåret fra samme klippeblok kan rosakvarts variere i mønster, tone, tekstur og den lyserøde farve – fra mørkere, lysere, gennemsigtige til mælkeagtige lyserøde toner. Derfor må du ikke blive overrasket, hvis din rosakvarts dildo kan variere fra billederne, du ser her på siden.

Når du har bestilt en ordre, sendes den inden for 1-3 hverdage.

VIGTIGT: Jeg bliver ikke ansvarlig for krystaldildoer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres til mig på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til mig uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Jeg vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til mig, vil jeg gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

HER HVAD DU FÅR VED AT KØBE EN ROSAKVARTS YONI STAV FRA MIG:

  • En ægte certificeret Rosakvarts Dildo i stor størrelse
  • En stofpose til at opbevare og gemme din smukke krystaldildo i
  • En kopi af min krystaldildo e-bog, hvor du lærer at bruge din krystaldildo til seksuel heling og nydelse
  • En Gudinde Malebog på pdf-fil
  • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i krystaldildoen kun for dig! Jeg er meget omhyggelig med at elske dildoerne og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før den overhovedet kommer til dig.
  • En invitation til at være med i min private Facebook-gruppe for sensuelle kvinder

Mens du venter, kan du se nogle af mine videoer om seksuel heling og nydelse på min YouTube-kanal.

Klik her for at høre mig tale mere om Rosakvarts Nydelsesstaven.

Klik her og læs om de helende egenskaber ved at bruge en Rosakvarts dildo, og hvordan du skal bruge krystaldildoen til seksuel heling & nydelse.

Har du nogle spørgsmål? Kontakt mig her.

<3

Helle L.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rosakvarts Nydelsesstav ~ Yoni Stav ~ Krystaldildo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...