fbpx

Rosakvarts Spiral Yoni Stav ~ Krystaldildo

DKK550.00 inkl. moms

En ægte Rosakvarts Spiral Yoni Stav ~ Krystaldildo i smal medium størrelse

ROSAKVARTS YONI STAV

MEDITATIV SELV-NYDELSE | SKEDEORGASME | HELKROPSMASSAGE | LANGSOM NYDELSE | HJERTEÅBNER | KÆRLIGHED | HEALING AF FEMININ ENERGI

Gør din tilværelse mere lyserød med denne spiralformede krystaldildo!

Dette er en ægte certificeret rosakvarts yoni stav i smal medium størrelse. Dildoen kommer i en stofpose og ved købet får du tilsendt en kopi af min krystaldildo e-bog: "En guide til krystaldildoer – seksuel heling og nydelse for den sensuelle kvinde", en lydfil med en 30 minutters guidet vagina massage praksis OG en præsentationsvideo, der gennemgår det grundlæggende.

Spiral krystaldildoen er perfekt til intim massage og nydelse og er specielt designet til at få enhver del af dig til at føle dig dejlig. Det spiralformede design kan bruges til at stimulere vaginaen ved at bevæge den ind og ud eller i cirkulære bevægelser, samtidig med at du stimulerer klitoris for ekstra nydelse! Brug den med dig selv eller en partner til at udforske, stimulere og vække dine forskellige nydelsespunkter inden i og for at hele og åbne op for nydelse i skeden.

KRYSTALEGENSKAB:

Rosakvarts vil med sin bløde feminine energi forbinde dig med medfølelse, fred, heling, næring og tilgivelse. Med sin smukke lyserøde farve og feminine energi forbinder den dig til hjerte chakraet og ubetinget kærlighed. Rosakvarts er energimæssigt en kraftfuld heler for kvinder, der har fået knust sit hjerte, været udsat for traumer, aborter eller på anden måde har taget afstand til sex og kærlighed på grund af traumer. Rosakvarts er en kærlig måde at forbinde sig selv til sin feminitet, sensualitet og seksualitet.

På grund af krystallens intime natur og brug tilbyder jeg ikke refundering eller bytte-muligheder.

Hver rosakvarts yoni stav er helt unik i farve og mønster. Selv fra samme parti og skåret fra samme klippeblok kan rosakvarts variere i mønster, tone, tekstur og den lyserøde farve – fra mørkere, lysere, gennemsigtige til mælkeagtige lyserøde toner. Derfor må du ikke blive overrasket, hvis din rosakvarts spiral dildo kan variere fra billederne, du ser her på siden.

Når du har bestilt en ordre, sendes den inden for 1-3 hverdage.

VIGTIGT: Jeg bliver ikke ansvarlig for krystaldildoer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres til mig på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til mig uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Jeg vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til mig, vil jeg gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

HER HVAD DU FÅR VED AT KØBE EN ROSAKVARTS SPIRAL YONI STAV FRA MIG:

  • En ægte certificeret rosakvarts dildo i smal medium størrelse
  • Størrelse: L: 15 cm. B: 1 cm. (ved den spidse ende) og 1,9 cm. (ved den bredeste ende)
  • En stofpose til at opbevare og gemme din smukke krystaldildo i
  • En kopi af min krystaldildo e-bog, hvor du lærer at bruge din krystaldildo til seksuel heling og nydelse
  • En video hvor jeg lærer dig det grundlæggende 
  • En 30 minutters lydfil med en guidet yonirejse
  • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i krystaldildoen kun for dig! Jeg er meget omhyggelig med at elske dildoerne og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før den overhovedet kommer til dig.
  • En invitation til at være med i min private Facebook-gruppe for sensuelle kvinder

Mens du venter, kan du se nogle af mine videoer om seksuel heling og nydelse på min YouTube-kanal.

Har du nogle spørgsmål? Kontakt mig her.

<3

Helle L.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rosakvarts Spiral Yoni Stav ~ Krystaldildo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *