Rosakvarts G-punkt Kærlighedsdildo

DKK424.00 inkl. moms

Rosakvarts G-punkt kærlighedsdildo i lille størrelse

2 på lager

Beskrivelse

Brug denne dildo til at kilde dit g-punkt lyserødt – eller få din partner til det!

Dette er en ægte certificeret rosakvarts G-punkt dildo i lille størrelse. Den er specielt designet med en bue, så du kan massere og vække de erogene zoner inden i, især dit G-punkt – det berygtede Gudinde-punkt, der kan udløse stor ophidselse, dyb nydelse og væske! Dildoen kommer i en stofpose og ved købet får du tilsendt en kopi af min krystaldildo e-bog: “En guide til krystaldildoer – seksuel heling og nydelse for den sensuelle kvinde” OG som noget ekstra en Gudinde Malebog på pdf-fil.

G-punkt krystaldildoen er perfekt til intim massage og nydelse og er specielt designet til at få enhver del af dig til at føle dig dejlig. Det buede design er ideelt for en sensuel kvinde og vil give dig et intimt feminint forhold til din krop. Brug den til at udforske, stimulere og vække dine forskellige nydelsespunkter inden i for at hele og åbne op for nydelse i skeden.

Rosakvarts vil med sin bløde feminine energi forbinde dig med medfølelse, fred, heling, næring og tilgivelse. Med sin smukke lyserøde farve og feminine energi forbinder den dig til hjerte chakraet og ubetinget kærlighed. Rosakvarts er energimæssigt en kraftfuld heler for kvinder, der har fået knust sit hjerte, været udsat for traumer, aborter eller på anden måde har taget afstand til sex og kærlighed på grund af traumer. Rosakvarts er en kærlig måde at forbinde sig selv til sin feminitet, sensualitet og seksualitet.

Størrelse: L: 12 cm. B: 1,90 cm

På grund af krystallens intime natur og brug tilbyder jeg ikke refundering eller bytte-muligheder.

Hver rosakvartsdildo er helt unik i farve og mønster. Selv fra samme parti og skåret fra samme klippeblok kan rosakvarts variere i mønster, tone, tekstur og den lyserøde farve – fra mørkere, lysere, gennemsigtige til mælkeagtige lyserøde toner. Derfor må du ikke blive overrasket, hvis din rosakvarts g-punkts dildo kan variere fra billederne, du ser her på siden.

Når du har bestilt en ordre, sendes den inden for 1-3 hverdage.

VIGTIGT: Jeg bliver ikke ansvarlig for krystaldildoer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres til mig på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til mig uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Jeg vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til mig, vil jeg gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE EN ROSAKVARTS G-PUNKT DILDO FRA MIG:

  • En ægte certificeret Rosakvarts G-punkt Dildo i lille størrelse
  • En stofpose til at opbevare og gemme din smukke krystaldildo i
  • En kopi af min krystaldildo e-bog, hvor du lærer at bruge din krystaldildo
  • En Gudinde Malebog på pdf-fil
  • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i krystaldildoen kun for dig! Jeg er meget omhyggelig med at elske dildoerne og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før den overhovedet kommer til dig.

Mens du venter, kan du se nogle af mine videoer om seksuel heling og nydelse på min YouTube-kanal.

<3

Helle

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rosakvarts G-punkt Kærlighedsdildo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *