pussy worship
Pussy Worship ritual
kr.75.00 kr.

Pussy Worship ritual

kr.75.00 kr.

Bliv bekendt med din yoni ved at kigge på hende i et spejl og se det guddommelige der i dit eget køn.

Det kan være, at det er første gang, at du skal se din fisse i et spejl. Måske du har fået at vide, at din fisse er grim, eller det kan være, at du bare har fået den opfattelse, at din fisse ser unormal ud eller ligefrem er ulækker. Hvis du har den opfattelse, så er denne praksis virkelig noget for dig, for Pussy Worship vil få dig til at bryde igennem alle disse negative tanker om dit køn og i stedet erstatte det med en masse positive og glade tanker, hvilket vil gøre, at du vil opdage det skønne, det fortryllende og det guddommeligt smukke ved din egen fisse.

Dit liv kan ændre sig fuldstændig ved at kigge på din fisse, fordi det vil forbinde dig til dit køn på en meget mere intim og sårbar måde, end du måske har prøvet før. Mange kvinder er afkoblet sit underliv og ved at kigge direkte på hende, så bliver man konfronteret med den del af sig selv og alle de følelser, man har lagret i sit bækken. At kigge på sin fisse kan virkelig være en intim oplevelse med sig og kan genskabe kontakten til den urgamle visdom, som alle kvinder har adgang til mellem sine ben. Det kan være følelser komme frem, og det kan være, at du føler, at du kigger på dit køn med meget klarere øjne, og som om du kigger på hende for allerførste gang.

Denne praksis er også at finde i Afrodites Rose online kursus, som du kan få adgang til her.

God fornøjelse!

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed!

/ Helle

Forsendelse

Vi gør meget ud af at elske produkterne og oplade dem med en masse god energi, inden de sendes ud til dig.

Derefter pakker vi dem diskret, så postbudet ikke kan se, at det har noget med seksualitet og nydelse at gøre.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage. Når ordren er sendt får du en e-mail med dit trackingnr.

Ordrer i Danmark leveres med DAO og kommer til dig inden for 2-4 dage.

Her i Gudindetemplet.dk får du gratis levering på bestillinger over 599 kr. – gælder kun i Danmark og ikke i kombination med andre rabatkoder. 

Ordrer til Sverige og Norge leveres med Postnord og tager 4-7 arbejdsdage at nå frem til dig.

Hvis du har brug for at få sent til et andet land, så køb igennem vores internationale side www.goddess-temple.com.

VIGTIGT! Vi bliver ikke ansvarlige for varer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres tilbage til os på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til os uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Vi vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til os, vil vi gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

Returneringspolitik

På grund af varens intime natur og brug tilbyder vi desværre ikke refundering eller bytte-muligheder – kun i meget sjældne tilfælde hvor produktet er ødelagt under forsendelsen.

Hvis du oplever, at varen er ødelagt ved ankomsten, bør du e-maile info@gudindetemplet.dk med det samme og sende billeder af den ødelagte vare. Vi vil derefter vurdere skaderne og sende dig en ny vare uden ekstra omkostninger. Du dækker selv returneringsomkostningerne af den ødelagte vare.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pussy Worship ritual”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kunne også være interesseret i...

Shopping kurv
pussy worship
-
+
Total
kr.75.00
Total
kr.75.00
Du kan være interesseret i...
Fortsæt med at handle
1