fbpx

Pink Aventurin Halvmåne Krystaldildo

DKK950.00 inkl. moms

VAGINA MASSAGE | HELING AF VAGINALE SMERTER & FØLELSESLØSHED | VÆKKELSE AF G-PUNKT | VÆKKELSE AF LIVMODERHALS | G-PUNKT & LIVMODERHALSORGASME | KREATIVITET & MANIFESTATION | GLÆDE & FANTASI

Pink Aventurin Halvmåne krystaldildoen er designet til vaginal de-armouring, heling af bækkenbundssmerter og følelsesløshed og vækkelse af nydelse og sensitivitet. Det buede design følger vaginaens naturlige kurve og giver mulighed for at gå på en intim rejse, hvilket bringer heling, øger liv og blodtilførsel til området. Dildoen er lang nok til, at du kan holde på den, også selvom du er på livmoderhalsen, hvilket gør, at du kan slappe helt af og give slip, imens du presser nænsomt ind i forskellige punkter og holder og masserer. Brug den tynde ende til at lindre muskelspændinger og følelsesmæssige blokeringer inden i og lav en “mapping” på dig selv – dvs. at gå på en opdagelse og lære din vagina at kende. Brug den tykke ende til at udforske, stimulere og vække dine forskellige nydelsespunkter inden i, bl.a. g-punkt, livmoderhals eller skedevæggene.

Hver pink aventurin dildo har en lyserøde, orange og hvide farvetoner. De er hver især glatte, men helt unikke, da de er håndlavede af naturlig sten uden kemikalier eller farvestoffer og kan derfor have små “fejl” i sit udseende.

Lær hvordan du bruger Indisk Jade Halvmåne dildoen til at lave en yoni massage på dig selv i mit 6 ugers online kursus for kvinder, Vagina Wonderland, eller læs blogindlægget Hvordan giver man sig selv en vagina massage?

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE EN PINK AVENTURIN HALVMÅNE KRYSTALDILDO FRA GUDINDETEMPLET.DK:

  • En ægte pink aventurin dildo
  • Størrelse: L: 17 cm. B: 2,5 cm. (bredeste ende) x 1,8 cm. (tyndeste ende)
  • En stofpose til at opbevare og gemme din smukke krystaldildo i
  • En kopi af min krystaldildo e-bog, hvor du lærer at bruge din krystaldildo til seksuel heling og nydelse
  • En video hvor jeg lærer dig om vaginaens anatomi & historie 
  • En 30 minutters lydfil med en guidet vagina massage praksis
  • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i krystaldildoen kun for dig! Jeg er meget omhyggelig med at elske dildoerne og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før den overhovedet kommer til dig.
  • En invitation til at være med i min private Facebook-gruppe for sensuelle kvinder

Har du nogle spørgsmål? Kontakt os her.

Om Pink Aventurin:

Pink Aventurin bliver kaldt for en “glad” sten, fordi den øger glæde og latter og vil fylde dit sind (og din fisse) op med god energi. Hvis du går igennem en svær tid med dårligt humør, så vil den løfte dit sind og få dig ind i et positivt mindset.

Samtidig med at den tiltrækker mere glæde og kærlighed ind i dit liv, vil den give dig kreativ inspiration og istedet for at føle dig fanget, vil den åbne dine øjne og dit sind for de muligheder, der er i livet.

Så den støtter dig i at manifestere det liv, du ønsker at leve. Den øger din forestillingsevne og fantasi, samt styrker dit selvværd og din kærlighed til dig selv og andre.

Det er en sten, der er god for kredsløbet og balancerer energiniveauet. På det psykiske plan skaber Pink Aventurin indre harmoni og skaber bro til guddommelig visdom.

Forsendelse

Vi gør meget ud af at elske produkterne og oplade dem med en masse god energi, inden de sendes ud til dig.

Derefter pakker vi dem diskret, så postbudet ikke kan se, at det har noget med seksualitet og nydelse at gøre.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage. Når ordren er sendt får du en e-mail med dit trackingnr.

Ordrer i Danmark leveres med DAO og kommer til dig inden for 2-4 dage.

Her i Gudindetemplet.dk får du gratis levering på alle bestillinger over 599 kr. 

Ordrer til Sverige og Norge leveres med Postnord og tager 4-7 arbejdsdage at nå frem til dig.

Skriv til os via kontaktformularen hvis du gerne vil have sendt til andre lande, så ordner vi det!

VIGTIGT! Vi bliver ikke ansvarlige for varer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres tilbage til os på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til os uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Vi vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til os, vil vi gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

Returneringspolitik

På grund af varens intime natur og brug tilbyder vi desværre ikke refundering eller bytte-muligheder – kun i meget sjældne tilfælde hvor produktet er ødelagt under forsendelsen.

Hvis du oplever, at varen er ødelagt ved ankomsten, bør du e-maile info@gudindetemplet.dk med det samme og sende billeder af den ødelagte vare. Vi vil derefter vurdere skaderne og sende dig en ny vare uden ekstra omkostninger. Du dækker selv returneringsomkostningerne af den ødelagte vare.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pink Aventurin Halvmåne Krystaldildo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *