fbpx

Obsidian Yoni Æg – Medium

DKK399.00 inkl. moms

Et obsidian yoni æg, medium & hullet

OBSIDIAN YONI ÆG

Dette er et ægte obsidian yoni æg i medium størrelse og hullet sidelæns igennem den tynde ende af ægget. Yoni ægget kommer i en stofpose og ved købet får du tilsendt en mp3-fil med et guidet udrensningsritual med ægget.

Obsidian er en vulkansk lavasten, som er meget kraftfuld og dramatisk i sin energi og bruges i dyb følelsesmæssig heling af de lavere chakra. Den beskytter og giver dyb jordforbindelse og klarhed og en stærk intuition. Når den bruges som et yoni æg suger den alle traumer og blokeringer ud af vaginaen, mens den blødgør og styrker bækkenbunden. Den afviser negativitet og alt det, der ikke gavner, og den får dig til at indse alle dine skyggesider. Obsidian er i sandhed en af de mest stærkeste sten, når det kommer til heling, selvransagelse og udrensning af ophobede følelser. Den får dig i kontakt med din indre vilde kvinde og din dybe indsigt i dig selv. For nybegyndere kan sort obsidian være for voldsom i sin energi. Brug den derfor varsomt, eller først efter du har arbejdet med jadens mere nænsomme energi.

Størrelse: 3 cm x 4 cm

På grund af yoni æggets intime natur og brug tilbyder jeg ikke refundering eller bytte-muligheder.

Hvert obsidian yoniæg har en sort farvetone, og nogle vil muligvis have en guld farveglans.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage. 

VIGTIGT: Jeg bliver ikke ansvarlig for yoni æg, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres til mig på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til mig uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Jeg vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til mig, vil jeg gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE ET OBSIDIAN YONI ÆG FRA MIG:

  • Et ægte obsidian yoni æg, medium størrelse & hullet, så du kan indsætte en snor til avancerede øvelser eller til nem fjernelse
  • En stofpose til at opbevare og gemme dit nye obsidian æg i
  • En video hvor jeg lærer dig det grundlæggende
  • Et udrensningsritual, der bl.a. hjælper dig til at give slip på fortidige elskere eller seksuelle oplevelser
  • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i dit obsidian æg kun for dig! Jeg er meget omhyggelig med at elske æggene og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før det overhovedet kommer til dig. 

Er du i tvivl om, hvilket yoni æg du skal starte med? Læs om hvordan du vælger dit første yoni æg her.

Mens du venter, kan du se nogle af mine videoer om jade ægget og yoni æg på min YouTube-kanal.

<3

/ Helle

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsidian Yoni Æg – Medium”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *