Obsidian Mamba Yoni Stav ~ Krystaldildo

DKK850.00 inkl. moms

Obsidian Rillet Krystaldildo

3 på lager

Beskrivelse

G-PUNKT NYDELSE | SPRØJTEORGASME | ANAL NYDELSE | LANGSOM NYDELSE | JORDFORBINDELSE | BESKYTTELSE | UDRENSNING AF BLOKERINGER OG NEGATIVITET | INTEGRERE OG HELE SKYGGESIDER OG TRAUMER

Dette er en ægte obsidian dildo. Dildoen kommer i en stofpose og ved købet får du tilsendt en kopi af min krystaldildo e-bog: “En guide til krystaldildoer – seksuel heling og nydelse for den sensuelle kvinde” OG som noget ekstra en Gudinde Malebog på pdf-fil.

Sort Obsidian Mamba Krystaldildo har kraftfulde helende vibrationer, som giver en stærk helende energi og bringer dig til nye stadier af nydelse. Brug den buede ende til at udforske seksuelle reflekspunkter inden i ved at presse og massere inden i vaginaen og til at stimulere og vække g(udinde)-punktet til meget større nydelse. Brug den tredelte ende til anal-leg og nydelse.

Dildoen er opkaldt efter en meget giftig afrikansk kobra-slange ved navn Mamba – for når du bruger Sort Mamba Dildoen vil du aktivere din indre slange-energi, kundalini, som vil tage dig til nye stadier af ekstatisk nydelse, specielt hvis brugt analt. 

Sort obsidian er en vulkansk lavasten fra Brasilien, som er meget kraftfuld og dramatisk i sin energi og bruges i dyb følelsesmæssig heling af de lavere chakra. Den beskytter og giver dyb jordforbindelse og klarhed og en stærk intuition. Når den bruges til vagina massage og de-armering suger den alle traumer og blokeringer ud af vaginaen, mens den blødgør og styrker bækkenbunden. Den afviser negativitet og alt det, der ikke gavner, og den får dig til at indse alle dine skyggesider. Obsidian er i sandhed en af de mest stærkeste sten, når det kommer til heling, selvransagelse og udrensning af ophobede følelser, derfor den er perfekt som en krystaldildo. Den får dig i kontakt med din indre vilde kvinde og din dybe indsigt i dig selv.

Størrelse: L: 17,8 cm. B: 3,8 cm.

På grund af krystaldildoens intime natur og brug tilbyder jeg ikke refundering eller bytte-muligheder.

Hver obsidian dildo har en sort farvetone, og nogle vil muligvis have en guld farveglans.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage. 

VIGTIGT: Jeg bliver ikke ansvarlig for krystaldildoer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres til mig på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til mig uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Jeg vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til mig, vil jeg gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE EN OBSIDIAN DILDO FRA MIG:

  • En ægte obsidian dildo
  • En stofpose til at opbevare og gemme din smukke krystaldildo i
  • En kopi af min krystaldildo e-bog, hvor du lærer at bruge din krystaldildo til seksuel heling og nydelse
  • En Gudinde Malebog på pdf-fil
  • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i krystaldildoen kun for dig! Jeg er meget omhyggelig med at elske dildoerne og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før den overhovedet kommer til dig. 
  • En invitation til at være med i min private Facebook-gruppe for sensuelle kvinder

Klik her og læs om de helende egenskaber ved at bruge en Sort Obsidian, og hvordan du skal bruge krystaldildoen til seksuel heling & nydelse.

Har du nogle spørgsmål? Kontakt mig her.

<3

/ Helle L.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsidian Mamba Yoni Stav ~ Krystaldildo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...