fbpx

Obsidian Halvmåne Yoni Stav ~ Krystaldildo

(1 kundeanmeldelse)

DKK750.00 inkl. moms

Obsidian Halvmåne Yoni Stav ~ Krystaldildo

OBSIDIAN KRYSTALDILDO

SELV-NYDELSE | HELING AF VAGINALE SMERTER OG FØLELSESLØSHED | VÆKKELSE AF G-PUNKT | VÆKKELSE AF LIVMODERHALS | LANGSOM NYDELSE | LIVMODERHALS & G-PUNKT ORGASME | JORDFORBINDELSE | BESKYTTELSE | UDRENSNING AF BLOKERINGER OG NEGATIVITET | INTEGRERE OG HELE SKYGGESIDER OG TRAUMER

Dette er en ægte obsidian krystaldildo. Dildoen kommer i en stofpose og ved købet får du tilsendt en kopi af min krystaldildo e-bog: "En guide til krystaldildoer – seksuel heling og nydelse for den sensuelle kvinde", en lydfil med en 30 minutters guidet vagina massage praksis OG en præsentationsvideo, der gennemgår det grundlæggende.

Halvmåne krystaldildoen er ideel til de-armouring af skeden og livmoderhalsen, da dildoen er lang nok til, at du kan holde på den, også selvom du er på livmoderhalsen, mens du presser nænsomt ind i forskellige punkter og holder, mens din krop giver slip. Dette legetøj er også et vidunderligt nydelsesredskab til solo- og partnersex. Det buede design er ideelt for en sensuel kvinde og vil give dig et intimt feminint forhold til din krop. Brug den tykke ende til at udforske, stimulere og vække dine forskellige nydelsespunkter inden i. Brug den tynde ende til lindre muskelspændinger og følelsesmæssige blokeringer, hvilket bringer heling og bygger liv og blodtilførsel til området.

KRYSTALEGENSKAB:

Obsidian er en vulkansk lavasten, som er meget kraftfuld og dramatisk i sin energi og bruges i dyb følelsesmæssig heling af de lavere chakra. Den beskytter og giver dyb jordforbindelse og klarhed og en stærk intuition. Når den bruges til vagina massage og de-armering suger den alle traumer og blokeringer ud af vaginaen, mens den blødgør og styrker bækkenbunden. Den afviser negativitet og alt det, der ikke gavner, og den får dig til at indse alle dine skyggesider. Obsidian er i sandhed en af de mest stærkeste sten, når det kommer til heling, selvransagelse og udrensning af ophobede følelser, derfor den er perfekt som en krystaldildo. Den får dig i kontakt med din indre vilde kvinde og din dybe indsigt i dig selv.

Størrelse: L: 16,5 cm. B: 2,5 cm. 

På grund af krystaldildoens intime natur og brug tilbyder jeg ikke refundering eller bytte-muligheder.

Hver obsidian dildo har en sort farvetone, og nogle vil muligvis have en guld farveglans.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage. 

Lær hvordan du bruger Obsidian Halvmåne dildoen til at lave en yoni massage på dig selv i mit 6 ugers online kursus for kvinder, Vagina Wonderland, eller se videoen Hvordan giver man sig selv en vagina massage på min YouTube-kanal.

VIGTIGT: Jeg bliver ikke ansvarlig for krystaldildoer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres til mig på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til mig uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Jeg vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til mig, vil jeg gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE EN OBSIDIAN YONI STAV FRA MIG:

  • En ægte obsidian dildo
  • En stofpose til at opbevare og gemme din smukke krystaldildo i
  • En kopi af min krystaldildo e-bog, hvor du lærer at bruge din krystaldildo til seksuel heling og nydelse
  • En video hvor jeg lærer dig det grundlæggende 
  • En 30 minutters lydfil med en guidet yonirejse
  • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i krystaldildoen kun for dig! Jeg er meget omhyggelig med at elske dildoerne og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før den overhovedet kommer til dig. 
  • En invitation til at være med i min private Facebook-gruppe for sensuelle kvinder

Klik her og læs om de helende egenskaber ved at bruge en Sort Obsidian, og hvordan du skal bruge krystaldildoen til seksuel heling & nydelse.

Har du nogle spørgsmål? Kontakt mig her.

<3

/ Helle L.

1 anmeldelse af Obsidian Halvmåne Yoni Stav ~ Krystaldildo

  1. Anonym

    Jeg elsker min obsidian dildo… den har sådan en stærk energi!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *