fbpx

Lilith

DKK679.00 inkl. moms

G-PUNKT NYDELSE | LANGSOM NYDELSE | HELING AF VAGINISMUS | JORDFORBINDELSE | BESKYTTELSE | UDRENSNING AF BLOKERINGER OG NEGATIVITET | INTEGRERE OG HELE SKYGGESIDER OG TRAUMER

Lilith staven [navngivet efter gudinden Lilith, der på semitisk betyder Nat] holder på en højtvibrerende energi fra sort obsidian og er designet til at stimulere G-området. Med dens glatte overflade og tyngde er den utrolig behagelig at holde om. Dens S-bøjning og tungelignende form giver den et ydre, man ikke andet end kan blive helt forgabt i. Du kan bruge begge ender til at massere forskellige punkter inden i skeden og helt specifikt for at hele og åbne op for G-punktet.

Hvis du elsker Rosakvarts G-punkt staven og ønsker en større udgave, så vil du ELSKE Lilith staven. Den er et kraftfuldt redskab lavet af sort obsidian, som du kan bruge med kropsvenlig olie, glidecreme eller den famøse Pussy Butter.

Sort Obsidian er en fantastisk beskyttende sten fra Mexico, og den arbejder på magisk vis med at rense negativ energi og forløse stress og traumer. Den formår at fjerne alle de grimme følelsesmæssige blokeringer, der er ulmet op inden i, og som har lagret sig som vaginale spændinger, følelsesløshed eller smerte. Den emmer af så meget kraftfuld vulkan-energi, der bogstaveligt talt bobler over for at forløse negativitet og for at frigøre dig fra fortidens sår og traumer.

Lilith vil vække den del af din feminine seksualitet, der er rå, stærk, uafhængig, ukontrolleret, utæmmet, seksuel, frygtløs, skamløs og yderst orgasmisk! For hun er den primale feminine seksualdrift, som patriarkatet i tusinde år har prøvet at undertrykker, og som i alt for lang tid har været i skyggerne. Men hun er fortsat utæmmet inden i og kan med regelmæssig kærlighed, tålmodighed og medfølelse sættes fri.

Hver obsidian dildo har en sort farvetone, og nogle vil muligvis have en guld farveglans. De er hver især glatte, men helt unikke, da de er håndlavede af naturlig sten uden kemikalier eller farvestoffer og kan derfor have små “fejl” i sit udseende.

Lær hvordan du bruger Lilith G-punkt stav til Gudinde-punkts ekstase i mit 6 ugers online kursus for kvinder, Vagina Wonderland, eller se videoen Gudindepunktet – en intim guide til sprøjteorgasmer på min YouTube-kanal.

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE EN LILITH G-PUNKT STAV FRA GUDINDETEMPLET.DK:

 • En ægte certificeret sort obsidian g-punkt dildo i stor størrelse
 • Størrelse: L: 16 cm. B: 2 cm
 • En stofpose til at opbevare og gemme din smukke krystaldildo i
 • En kopi af min krystaldildo e-bog, hvor du lærer at bruge din krystaldildo
 • Detaljeret instruktioner i flyer
 • En video hvor jeg lærer dig om vaginaens anatomi & historie 
 • En 30 minutters lydfil med en guidet vagina massage praksis
 • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i krystaldildoen kun for dig! Jeg er meget omhyggelig med at elske dildoerne og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før den overhovedet kommer til dig.
 • En invitation til at være med i min private Facebook-gruppe for sensuelle kvinder

Har du nogle spørgsmål? Kontakt os her.

OM SORT OBSIDIAN:

Obsidian er en vulkansk lavasten, som er meget kraftfuld og dramatisk i sin energi og bruges i dyb følelsesmæssig heling af de lavere chakra. Den beskytter og giver dyb jordforbindelse og klarhed og en stærk intuition.

Når den bruges til vagina massage og de-armering suger den alle traumer og blokeringer ud af vaginaen, mens den blødgør og styrker bækkenbunden. Den afviser negativitet og alt det, der ikke gavner, og den får dig til at indse alle dine skyggesider.

Sort obsidian er i sandhed en af de mest stærkeste sten, når det kommer til heling, selvransagelse og udrensning af ophobede følelser, derfor den er perfekt som en krystaldildo. Den får dig i kontakt med din indre vilde kvinde og din dybe indsigt i dig selv.

Sort obsidians kvaliteter:

 • Kraftfulde metafysiske egenskaber der vil hjælpe med at skærme mod negativitet.
 • Trækker du mental stress, ubalance og spændinger, der har ophobet sig over tid.
 • Motiverer til at give slip på fortiden og det, der ikke tjener for at åbne sig op til det ukendte og nye veje i muligheder.
 • Bringer klarhed i sindet og fjerner forvirring og ubeslutsomhed.
 • Hjælper dig til at forstår dit sande jeg.
 • Forløser følelsesmæssige blokeringer og traumer, endda også fra dine formødre og tidligere liv.
 • Øger medfølelse og styrke.
Forsendelse

Vi gør meget ud af at elske produkterne og oplade dem med en masse god energi, inden de sendes ud til dig.

Derefter pakker vi dem diskret, så postbudet ikke kan se, at det har noget med seksualitet og nydelse at gøre.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage. Når ordren er sendt får du en e-mail med dit trackingnr.

Ordrer i Danmark leveres med DAO og kommer til dig inden for 2-4 dage.

Her i Gudindetemplet.dk får du gratis levering på alle bestillinger over 599 kr. 

Ordrer til Sverige og Norge leveres med Postnord og tager 4-7 arbejdsdage at nå frem til dig.

Skriv til os via kontaktformularen hvis du gerne vil have sendt til andre lande, så ordner vi det!

VIGTIGT! Vi bliver ikke ansvarlige for varer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres tilbage til os på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til os uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Vi vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til os, vil vi gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

Returneringspolitik

På grund af varens intime natur og brug tilbyder vi desværre ikke refundering eller bytte-muligheder – kun i meget sjældne tilfælde hvor produktet er ødelagt under forsendelsen.

Hvis du oplever, at varen er ødelagt ved ankomsten, bør du e-maile info@gudindetemplet.dk med det samme og sende billeder af den ødelagte vare. Vi vil derefter vurdere skaderne og sende dig en ny vare uden ekstra omkostninger. Du dækker selv returneringsomkostningerne af den ødelagte vare.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lilith”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *