fbpx

Karneol Yoni Æg – Medium

DKK399.00 inkl. moms

Et karneol yoni æg, medium & hullet

1 på lager

KARNEOL YONI ÆG

Dette er et ægte karneol yoni æg i medium størrelse og hullet sidelæns igennem den tynde ende af ægget. Ægget kommer i en stofpose og ved købet får du tilsendt en kopi af min Gudinde Malebog OG en mp3-fil med et Sex Magi ritual.

Karneol er en varm og stærk sten, der fremmer passion, lidenskab, kreativitet, vitalitet, mod og seksuel energi. Den er forbundet med hjerte og sakral chakraet – og er derfor en kærligheds- og frugtbarhedssten. Den styrker dit selvværd og din selvtillid og opmuntrer dig til at vise verden, hvem du er inderst inde. Den giver fornyet positiv energi til at træffe beslutninger og føre dine inderste drømme ud i livet. Når du bruger den som et yoni æg, vil du bringe kærlighed og romantik ind i din fisse og fyre op under din seksuelle energi, samtidig med at du blødgør og styrker bækkenbunden til større og mere eksplosive orgasmer.

Størrelse: 3 cm x 4 cm

På grund af yoni æggets intime natur og brug tilbyder jeg ikke refundering eller bytte-muligheder.

Hver karneol yoni æg er helt unik i farve og mønster og kan variere fra orange, rød, rødbrun, mørkebrun eller creme eller en blanding. Selv fra samme parti og skåret fra samme klippeblok, kan karneol-krystallen variere i mønster, tone, tekstur og farve. Derfor må du ikke blive overrasket, hvis dit karneol yoni æg kan variere fra billederne, du ser her på siden.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage. 

VIGTIGT: Jeg bliver ikke ansvarlig for yoni æg, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres til mig på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til mig uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Jeg vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til mig, vil jeg gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE ET KARNEOL YONI ÆG FRA MIG:

  • Et ægte karneol yoni æg, medium størrelse & hullet, så du kan indsætte en snor til avancerede øvelser eller til nem fjernelse
  • En stofpose til at opbevare og gemme dit nye karneol æg i
  • Et guidet Sex Magi ritual på mp3-fil, der fører dig igennem at bruge dit karneol æg og din seksuelle energi til manifestering af dine inderste drømme
  • En kopi af min Gudinde Malebog på pdf-fil
  • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i dit karneol æg kun for dig! Jeg er meget omhyggelig med at elske æggene og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før det overhovedet kommer til dig. 

Er du i tvivl om, hvilket yoni æg du skal starte med? Læs om hvordan du vælger dit første yoni æg her.

Mens du venter, kan du se nogle af mine videoer på min YouTube-kanal.

<3

/ Helle L.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Karneol Yoni Æg – Medium”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *