fbpx

Indisk Jade Yoni Æg – Medium

DKK399.00 inkl. moms

Et indisk jade yoni æg, medium & hullet

Dette er et ægte indisk jade yoni æg i medium størrelse og hullet sidelæns igennem den tynde ende af ægget.

Indisk Jade, også kendt som Grøn Aventurin, er kendt for at være lykkens og kærlighedens krystal. Den er forbundet med hjerte chakraet, men også solar plexus. Den er god at arbejde med i selvelskende ritualer og for at åbne hjertet til stor kærlighed. Den er mulighedernes sten og menes at tiltrække vækst, held, succes og flere penge. Den heler, beroliger og balancerer nervesystemet og støtter immunforsvaret og livskraftenergien. Denne smukke sten fremmer kreativitet, fertilitet, flow, alignment, nydelse og tilfredsstillelse i dit liv og i dine kreative projekter. Brug derfor denne smukke krystal til at manifestere med – alt inden for tiltrækning af kærlighed, lykke, overflod, succes, penge og udvikling. Tillad dens positive energier at forbinde dit hjerte med din vagina og lad den hjælpe dig til at frigøre gamle mønstre, vaner og skuffelser, så du kan bevæge dig fremad med forhøjet selvtillid og følelsesmæssig balance.

Størrelse: 3 cm x 4 cm

På grund af yoni æggets intime natur og brug tilbyder jeg ikke refundering eller bytte-muligheder.

Hver indisk jade yoni æg har en grøn farve.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage. 

VIGTIGT: Jeg bliver ikke ansvarlig for yoni æg, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres til mig på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til mig uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Jeg vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til mig, vil jeg gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE ET INDISK JADE YONI ÆG FRA MIG:

  • Et ægte indisk jade yoni æg, medium størrelse & hullet, så du kan indsætte en snor til avancerede øvelser eller til nem fjernelse
  • En stofpose til at opbevare og gemme dit nye indisk jade yoni æg i
  • En kopi af min Gudinde Malebog på pdf-fil
  • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i dit indisk jade æg kun for dig! Jeg er meget omhyggelig med at elske æggene og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før det overhovedet kommer til dig. 

Er du i tvivl om, hvilket yoni æg du skal starte med? Læs om hvordan du vælger dit første yoni æg her.

Mens du venter, kan du se nogle af mine videoer om yoni ægget på min YouTube-kanal.

<3

/ Helle L.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Indisk Jade Yoni Æg – Medium”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *