indisk jade nydelsesstav
Indisk Jade Nydelsesstav
kr.817.00 kr.
Tilbud

Indisk Jade Nydelsesstav

kr.817.00 kr.

MEDITATIV SELV-NYDELSE | SKEDEORGASME | LIVMODERHALS ORGASME | HELKROPSMASSAGE | LANGSOM NYDELSE | TILTRÆKNING AF OVERFLOD & RIGDOM | HELD & SUCCES

Denne smukke Indisk Jade Nydelsesstav er den traditionelle krystaldildo, som føles så dejlig at holde i hånden. Den vil støtte dig i at sætte tempoet ned og opleve selvnydelse som en elskov med dig selv. Den er specielt god for de kvinder, der godt kan lide en fyldigere følelse og helt bestemt at blive "fyldt ud" under penetration. Du kan langsomt invitere den tykke eller tynde ende af dildoen ind i din vagina og udforske, hvilket tempo og hvilke områder, der føles dejligt ophidsende og åhhh så nydelsesfuldt, eller måske mærker du områder med stramhed, smerte, følelsesløshed, så kan du holde staven der og meditere, imens du trækker vejret ind i området. Med denne stav kan du kultivere din fisse til at blive levende, blød og fleksibel, og dette er ligegyldigt alder. Brug den med dig selv, og når du er klar, så inviter din partner med og nyd den krystalopladede orgasmen sammen.

Hver indisk jade dildo har en mørke- eller lysegrøn farvetone. De er hver især glatte, men helt unikke, da de er håndlavede af naturlig sten uden kemikalier eller farvestoffer og kan derfor have små “fejl” i sit udseende.

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE EN INDISK JADE NYDELSESSTAV FRA GUDINDETEMPLET.DK:

  • En ægte certificeret indisk jade dildo i stor størrelse
  • Størrelse: L: 17 cm. B: 3,8 cm. ved den bredeste ende, 2 cm. ved den tynde ende
  • En stofpose til at opbevare og gemme din smukke krystaldildo i
  • En video hvor du lærer om vaginaens anatomi & historie
  • En 30 minutters lydfil med en guidet vagina massage praksis
  • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i krystallen kun for dig! Vi er meget omhyggelige med at elske krystallerne og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før den overhovedet kommer til dig.
  • En invitation til at være med i Helles private Facebook-gruppe for sensuelle kvinder

Har du nogle spørgsmål? Kontakt os her.

OM INDISK JADE (AKA GRØN AVENTURIN):

Indisk jade, også kendt som grøn aventurin, er kendt for at være lykkens og kærlighedens krystal. Den er forbundet med hjerte chakraet, men også solar plexus.

Den er god at arbejde med i selvelskende ritualer og for at åbne hjertet til stor kærlighed. Den er mulighedernes sten og menes at tiltrække vækst, held, succes og flere penge.

Den heler, beroliger og balancerer nervesystemet og støtter immunforsvaret og livskraftenergien.

Den fremmer kreativitet, fertilitet, flow, alignment, nydelse og tilfredsstillelse i dit liv og i dine kreative projekter. Brug derfor denne smukke krystal til at manifestere med – alt inden for tiltrækning af kærlighed, lykke, overflod, succes, penge og udvikling.

Tillad dens positive energier at forbinde dit hjerte med din vagina og lad den hjælpe dig til at frigøre gamle mønstre, vaner og skuffelser, så du kan bevæge dig fremad med forhøjet selvtillid og følelsesmæssig balance.

Ofte købt sammen med:
indisk jade nydelsesstav
+krystaldildo e-bog
+de-armouring stav
indisk jade nydelsesstav
Dette produkt: Indisk Jade Nydelsesstav kr.817.00 kr. kr.817.00 kr.
1 × De-armouring stav kr.284.05 kr.
Forsendelse

Vi gør meget ud af at elske produkterne og oplade dem med en masse god energi, inden de sendes ud til dig.

Derefter pakker vi dem diskret, så postbudet ikke kan se, at det har noget med seksualitet og nydelse at gøre.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage. Når ordren er sendt får du en e-mail med dit trackingnr.

Ordrer i Danmark leveres med DAO og kommer til dig inden for 2-4 dage.

Her i Gudindetemplet.dk får du gratis levering på bestillinger over 599 kr. – gælder kun i Danmark og ikke i kombination med andre rabatkoder. 

Ordrer til Sverige og Norge leveres med Postnord og tager 4-7 arbejdsdage at nå frem til dig.

Hvis du har brug for at få sent til et andet land, så køb igennem vores internationale side www.goddess-temple.com.

VIGTIGT! Vi bliver ikke ansvarlige for varer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres tilbage til os på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til os uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Vi vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til os, vil vi gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

Returneringspolitik

På grund af varens intime natur og brug tilbyder vi desværre ikke refundering eller bytte-muligheder – kun i meget sjældne tilfælde hvor produktet er ødelagt under forsendelsen.

Hvis du oplever, at varen er ødelagt ved ankomsten, bør du e-maile info@gudindetemplet.dk med det samme og sende billeder af den ødelagte vare. Vi vil derefter vurdere skaderne og sende dig en ny vare uden ekstra omkostninger. Du dækker selv returneringsomkostningerne af den ødelagte vare.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Indisk Jade Nydelsesstav”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0