fbpx

Rosakvarts Hjerteheler Yoni Stav ~ Krystaldildo

DKK850.00 inkl. moms

Rosakvarts Hjerteheler Yoni Stav ~ Krystaldildo

Tilgængelig på restordre

ROSAKVARTS YONI STAV

G-PUNKT NYDELSE | SPRØJTEORGASME | LIVMODERHALS STIMULERING & ORGASME | LANGSOM NYDELSE | HJERTEÅBNER | KÆRLIGHED | HEALING AF FEMININ ENERGI

Dette er en ægte certificeret rosakvarts yoni stav. Dildoen kommer i en stofpose og ved købet får du tilsendt en kopi af min krystaldildo e-bog: "En guide til krystaldildoer – seksuel heling og nydelse for den sensuelle kvinde", en lydfil med en 30 minutters guidet vagina massage praksis OG en præsentationsvideo, der gennemgår det grundlæggende.

Hjerteheler Krystaldildoen er en helt fantastisk smuk krystaldildo, der hjælper dig til at elske dig selv ubetinget. Med denne rosakvarts krystaldildo mellem dine ben kan du i din selv-nydelse påkalde feminin Afrodite-energi til at hele din forbindelse mellem hjerte og fisse. Den har en feminin buet form, der følger vaginaens naturlige kurve. Ved at bruge den buede spidse ende kan du udforske seksuelle reflekspunkter inden i ved at presse og massere skedevæggene og stimulere og vække Gudinde-punktet til din personlige dimension af nydelse. Brug den bølgende ende til endnu dybere stimulering eller til anal-leg, hvis du ønsker at give din numse en masse kærlighed!

KRYSTALEGENSKAB:

Rosakvarts vil med sin bløde feminine energi forbinde dig med medfølelse, fred, heling, næring og tilgivelse. Med sin smukke lyserøde farve og feminine energi forbinder den dig til hjerte chakraet og ubetinget kærlighed. Rosakvarts er energimæssigt en kraftfuld heler for kvinder, der har fået knust sit hjerte, været udsat for traumer, aborter eller på anden måde har taget afstand til sex og kærlighed på grund af traumer. Rosakvarts er en kærlig måde at forbinde sig selv til sin feminitet, sensualitet og seksualitet.

På grund af krystaldildoens intime natur og brug tilbyder jeg ikke refundering eller bytte-muligheder.

Hver rosakvartsdildo er helt unik i farve og mønster. Selv fra samme parti og skåret fra samme klippeblok kan rosakvarts variere i mønster, tone, tekstur og den lyserøde farve – fra mørkere, lysere, gennemsigtige til mælkeagtige lyserøde toner. Derfor må du ikke blive overrasket, hvis din rosakvarts dildo kan variere fra billederne, du ser her på siden.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage. 

VIGTIGT: Jeg bliver ikke ansvarlig for krystaldildoer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres til mig på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til mig uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Jeg vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til mig, vil jeg gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE EN HJERTEHELER ROSAKVARTS YONI STAV FRA MIG:

  • En ægte rosakvarts dildo
  • Størrelse: L: 18 cm. B: 3-4 cm.
  • En stofpose til at opbevare og gemme din smukke krystaldildo i
  • En kopi af min krystaldildo e-bog, hvor du lærer at bruge din krystaldildo til seksuel heling og nydelse
  • En Gudinde Malebog på pdf-fil
  • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i krystaldildoen kun for dig! Jeg er meget omhyggelig med at elske dildoerne og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før den overhovedet kommer til dig. 
  • En invitation til at være med i min private Facebook-gruppe for sensuelle kvinder

Klik her og læs om de helende egenskaber ved at bruge en Rosakvarts dildo, og hvordan du skal bruge krystaldildoen til seksuel heling & nydelse.

Har du nogle spørgsmål? Kontakt mig her.

<3

Helle L.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rosakvarts Hjerteheler Yoni Stav ~ Krystaldildo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *