fbpx
Tilbud

Blå Kvarts Halvmåne Yoni Stav ~ Krystaldildo

DKK699.00 inkl. moms

Blå Kvarts Halvmåne Yoni Stav ~ Krystaldildo

BLÅ KVARTS YONI STAV

VAGINA MASSAGE | HELING AF VAGINALE SMERTER & FØLELSESLØSHED | VÆKKELSE AF G-PUNKT | VÆKKELSE AF LIVMODERHALS | G-PUNKT & LIVMODERHALSORGASME | ÅBNING AF HALS-VAGINA FORBINDELSEN

Dette er en ægte blå kvarts yoni stav. Dildoen kommer i en stofpose og ved købet får du tilsendt en kopi af min krystaldildo e-bog: "En guide til krystaldildoer – seksuel heling og nydelse for den sensuelle kvinde", en lydfil med en 30 minutters guidet vagina massage praksis OG en præsentationsvideo, der gennemgår det grundlæggende.

Halvmåne krystaldildoen er ideel til de-armouring af skeden og livmoderhalsen, da dildoen er lang nok til, at du kan holde på den, også selvom du er på livmoderhalsen, mens du presser nænsomt ind i forskellige punkter og holder, mens din krop giver slip. Dette legetøj er også et vidunderligt nydelsesredskab til solo- og partnersex. Det buede design er ideelt for en sensuel kvinde og vil give dig et intimt feminint forhold til din krop. Brug den tykke ende til at udforske, stimulere og vække dine forskellige nydelsespunkter inden i. Brug den tynde ende til lindre muskelspændinger og følelsesmæssige blokeringer, hvilket bringer heling og bygger liv og blodtilførsel til området.

KRYSTALEGENSKAB:

Blå kvarts er en beroligende sten, som beskytter dig imod negativitet og hjælper dig til at bringe fred ind i enhver situation. Den opløser frygt og forstærker din kreativitet og evne til at udtrykke dig. Dens forbindelse til det tredje øje øger dine mentale, psykiske og spirituelle evner, giver klarhed, bedre koncentrationsevne og hukommelse. Den afbalancerer halschakraet og styrker evnen til at kommunikere og række ud til andre – også gGudinden og dine spirituelle guider. I din vagina massage hjælper den til at åbne hals-vagina forbindelsen til øget nydelse og orgasmisk potentiale. Den er dybt helende, beroligende og opløser vrede til fordel for fred og beskyttelse.

Størrelse: L: 16,5 cm. B: 2,5 cm.

På grund af krystaldildoens intime natur og brug tilbyder jeg ikke refundering eller bytte-muligheder.

Hver blå kvarts dildo har en medium blå farvetone med lyse og mørke striber.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage.

Lær hvordan du bruger Indisk Jade Halvmåne dildoen til at lave en yoni massage på dig selv i mit 6 ugers online kursus for kvinder, Vagina Wonderland, eller se videoen Hvordan giver man sig selv en vagina massage på min YouTube-kanal.

VIGTIGT: Jeg bliver ikke ansvarlig for krystaldildoer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres til mig på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til mig uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Jeg vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til mig, vil jeg gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE EN BLÅ KVARTS YONI STAV FRA MIG:

  • En ægte blå kvarts dildo
  • En stofpose til at opbevare og gemme din smukke krystaldildo i
  • En kopi af min krystaldildo e-bog, hvor du lærer at bruge din krystaldildo til seksuel heling og nydelse
  • En video hvor jeg lærer dig det grundlæggende 
  • En 30 minutters lydfil med en guidet yonirejse
  • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i krystaldildoen kun for dig! Jeg er meget omhyggelig med at elske dildoerne og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før den overhovedet kommer til dig.
  • En invitation til at være med i min private Facebook-gruppe for sensuelle kvinder

Mens du venter kan du se nogle af mine videoer om seksuel heling & nydelse på min YouTube-kanal.

Har du nogle spørgsmål? Kontakt mig her.

<3

/ Helle L.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blå Kvarts Halvmåne Yoni Stav ~ Krystaldildo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *