fbpx

Blå Kvarts Halvmåne Krystaldildo

DKK950.00 inkl. moms

VAGINA MASSAGE | HELING AF VAGINALE SMERTER & FØLELSESLØSHED | VÆKKELSE AF G-PUNKT | VÆKKELSE AF LIVMODERHALS | G-PUNKT & LIVMODERHALSORGASME | ÅBNING AF HALS-VAGINA FORBINDELSEN

Blå Kvarts Halvmåne krystaldildoen er designet til vaginal de-armouring, heling af bækkenbundssmerter og følelsesløshed og vækkelse af nydelse og sensitivitet. Det buede design følger vaginaens naturlige kurve og giver mulighed for at gå på en intim oplevelse, hvilket bringer heling, øger liv og blodtilførsel til området. Dildoen er lang nok til, at du kan holde på den, også selvom du er på livmoderhalsen, hvilket gør, at du kan slappe helt af og give slip, imens du presser nænsomt ind i forskellige punkter og holder og masserer. Brug den tynde ende til at lindre muskelspændinger og følelsesmæssige blokeringer inden i og lav en “mapping” på dig selv – dvs. at gå på en opdagelse og lære din vagina at kende. Brug den tykke ende til at udforske, stimulere og vække dine forskellige nydelsespunkter inden i, bl.a. g-punkt, livmoderhals eller skedevæggene.

Hver blå kvarts dildo har en medium blå farvetone med lyse og mørke striber. De er hver især glatte, men helt unikke, da de er håndlavede af naturlig sten uden kemikalier eller farvestoffer og kan derfor have små “fejl” i sit udseende.

Lær hvordan du bruger Blå Kvarts Halvmåne dildoen til at lave en yoni massage på dig selv i mit 6 ugers online kursus for kvinder, Vagina Wonderland, eller læs blogindlægget Hvordan giver man sig selv en vagina massage?

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE EN BLÅ KVARTS KRYSTALDILDO FRA MIG:

  • En ægte blå kvarts dildo
  • Størrelse: L: 16,5 cm. B: 2,5 cm.
  • En stofpose til at opbevare og gemme din smukke krystaldildo i
  • En kopi af min krystaldildo e-bog, hvor du lærer at bruge din krystaldildo til seksuel heling og nydelse
  • En video hvor jeg lærer dig om vaginaens anatomi & historie 
  • En 30 minutters lydfil med en guidet vagina massage praksis
  • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i krystaldildoen kun for dig! Jeg er meget omhyggelig med at elske dildoerne og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før den overhovedet kommer til dig.
  • En invitation til at være med i min private Facebook-gruppe for sensuelle kvinder

Har du nogle spørgsmål? Kontakt os her.

Kun 2 tilbage på lager

Om Blå Kvarts:

Blå kvarts er en beroligende sten, som beskytter dig imod negativitet og hjælper dig til at bringe fred ind i enhver situation. Den opløser frygt og forstærker din kreativitet og evne til at udtrykke dig.

Dens forbindelse til det tredje øje øger dine mentale, psykiske og spirituelle evner, giver klarhed, bedre koncentrationsevne og hukommelse.

Den afbalancerer halschakraet og styrker evnen til at kommunikere og række ud til andre – også til Gudinden og dine spirituelle guider.

I din vagina massage hjælper den til at åbne hals-vagina forbindelsen til øget nydelse og orgasmisk potentiale.

Den er dybt helende, beroligende og opløser vrede til fordel for fred og beskyttelse.

Forsendelse

Vi gør meget ud af at elske produkterne og oplade dem med en masse god energi, inden de sendes ud til dig.

Derefter pakker vi dem diskret, så postbudet ikke kan se, at det har noget med seksualitet og nydelse at gøre.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage. Når ordren er sendt får du en e-mail med dit trackingnr.

Ordrer i Danmark leveres med DAO og kommer til dig inden for 2-4 dage.

Her i Gudindetemplet.dk får du gratis levering på alle bestillinger over 599 kr. 

Ordrer til Sverige og Norge leveres med Postnord og tager 4-7 arbejdsdage at nå frem til dig.

Skriv til os via kontaktformularen hvis du gerne vil have sendt til andre lande, så ordner vi det!

VIGTIGT! Vi bliver ikke ansvarlige for varer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres tilbage til os på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til os uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Vi vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til os, vil vi gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

Returneringspolitik

På grund af varens intime natur og brug tilbyder vi desværre ikke refundering eller bytte-muligheder – kun i meget sjældne tilfælde hvor produktet er ødelagt under forsendelsen.

Hvis du oplever, at varen er ødelagt ved ankomsten, bør du e-maile info@gudindetemplet.dk med det samme og sende billeder af den ødelagte vare. Vi vil derefter vurdere skaderne og sende dig en ny vare uden ekstra omkostninger. Du dækker selv returneringsomkostningerne af den ødelagte vare.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blå Kvarts Halvmåne Krystaldildo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *