fbpx

Ametyst Yoni Æg – Medium

DKK399.00 inkl. moms

Et ametyst yoni æg, medium & hullet

Dette er et ægte ametyst yoni æg i medium størrelse og hullet sidelæns igennem den tynde ende af ægget. Ametyst er en krystal, der beskytter, balancerer og harmoniserer. Den er vidunderlig til heling og at give fred og ro i sindet. Den forløser frygt, angst og vrede og beskytter med sin høje spirituelle frekvens. Den åbner det trejde øje op til at "se" samt styrker intuition, hukommelse, mental klarhed aog spirituelle evner. Den er god til at slippe afhængigheder af enhver art og hele emotionelt efter svigt, misbrug eller traumer. Det er et vidunderligt yoni æg at bruge for kvinder, der prøver at forbinde sig til de dybere spirituelle sider af sex. Den skaber bro mellem spiritualitet og seksualitet og forløser skam, skyld, frygt og tvivl under sex. Ved at bruge ametyst yoni ægget vil du kunne opnå ud-af-kroppen oplevelser og få en dybere forståelse af dine orgasmer.

På grund af yoni æggets intime natur og brug tilbyder jeg ikke refundering eller bytte-muligheder. Hver ametyst yoni æg er helt unik i farve og mønster og kan variere i sin lilla farve. Selv fra samme parti og skåret fra samme klippeblok, kan ametyst-krystallen variere i mønster, tone, tekstur og farve. Derfor må du ikke blive overrasket, hvis dit ametyst yoni æg kan variere fra billederne, du ser her på siden.

Når du har bestilt en ordre, sendes det inden for 1-3 hverdage.

VIGTIGT: Jeg bliver ikke ansvarlig for yoni æg, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres til mig på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis din vare returneres til mig uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, du oprindeligt betalte for fragt). Jeg vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til mig, vil jeg gensende (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

 

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE ET AMETYST YONI ÆG FRA MIG: 

  • Et ægte ametyst yoni æg, medium størrelse & hullet, så du kan indsætte en snor til avancerede øvelser eller til nem fjernelse
  • Størrelse: 3 cm x 4 cm
  • En stofpose til at opbevare og gemme dit nye ametyst yoni æg i
  • En kopi af min Gudinde Malebog på pdf-fil
  • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i dit ametyst æg kun for dig! Jeg er meget omhyggelig med at elske æggene og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før det overhovedet kommer til dig. 

Er du i tvivl om, hvilket yoni æg du skal starte med? Læs om hvordan du vælger dit første yoni æg her.

Mens du venter, kan du se nogle af mine videoer om yoni ægget på min YouTube-kanal.

<3

/ Helle L.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ametyst Yoni Æg – Medium”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *