fbpx

Tilbedelse af pikken

Mænd har ligesom kvinder også utrolig meget brug for seksuel heling. Jeg er jo meget begejstret for at fejre kvinder som gudinder, hvilket er fantastisk, men vi glemmer måske også at fejre mænd som de guder, de er. Som de konger, de er.

Og hvor er det dog bare perfekt at gøre ved 1. maj, hvor man traditionelt fejrer solen ved at danse rundt om en stor majstang, som er et klart fallossymbol og en direkte fejring af det mandlige kønsorgan.

Dagen i dag kaldes også for Beltane. Navnet Beltane kommer fra det keltiske ord ”tan” som betyder ”ild”, og ”Bel” er navnet på en keltisk himmelgud. Kombineret betyder ordene ”ild på himlen”, hvilket betyder solen, og solen bliver traditionelt forbundet med det maskuline.

Så det er det bedste tidspunkt at vise sin begejstring og kærlighed og begær og tilbedelse til manden.

Mænd oplever også en masse seksuelle traumer og smerte, så de har også brug for at blive forgudet. Og som elsker til en mand, kan man komme meget dybt ind i hans hjerte og hjælpe ham til at hele op for nogle af de ting – fordi som kvinder er vi meget mere i kontakt med vores ebbe og flod af følelser, sådan at vi vil kunne hjælpe en mand til også at forbinde sig til sit hjerte og følelser.

En af de måder, hvor man kan vise sin kærlighed til en mand, er direkte at forgude hans pik. Jeg kender det i hvert fald fra mig selv, jo mere jeg elsker en mand, jo mere elsker jeg også hans pik. Hans pik er en del af ham, det er hans manddom, og hvis man viser sin kærlighed og tilbedelse til hans manddom, vil han føle sig elsket. 

I denne video vil jeg altså fortælle dig, hvordan du kan forgude din mand og helt bestemt forgude hans pik.


1) Forgud pikken med ord.

2) Hold om den.

3) Giv ham et blowjob som en gudinde.

4) Giv ham et handjob med din vagina.


Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed din vej!

<3

Helle L.


PS. Hvis du har lyst til at lære om, hvordan du vækker din vagina til mere sensitivitet, styrke og nydelse, så kan du være med til mit Online Yoni Yoga, som starter den 7. maj og forløber sig over 4 erotiske aftner med din yoni. Du lærer bl.a. at lave et handjob med din vagina. Læs mere her.

PPS. Jeg inviterer dig også, kære kvinde, ind i min private facebookgruppe, Gudindetemplet, hvor jeg i anledningen af Beltane holder jeg et lille ritual helliget det maskuline, pikken, solguden, fallosen, mandens lem… Det er et lille sødt, sjovt ritual, som du ikke må gå glip af.

Jeg håber at se dig til mit Online Yoni Yoga … og også til mit lille gratis Beltane ritual – og husk gerne at tage en gulerod med! 😉

Online Yoni Yoga – 4 erotiske aftner med yoni

Gudindetemplet – for den sensuelle kvinde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *