Tag styringen hos gynækologen

af | sep 12, 2019 | Feminin Empowerment, Fisse, Gynækologi | 0 Kommentarer

Det er nok sjældent, at man som kvinde egentlig får nydelse hos gynækologen. Gynækologiske undersøgelser og procedurer er for det meste ubehagelige og noget, der bare skal overstås i en fart.

Det er faktisk af den grund, at jeg er helt holdt op med at tage til gynækologiske undersøgelser – kun hvis det er højst nødvendigt.

Jeg tager f.eks. ikke til celleskrap for at undersøge hpv eller celleforandringer længere. Både fordi jeg ikke rigtig kan se pointen med det, og fordi jeg simpelthen ser det som et overgreb på min vagina og livmoderhals.

Nej til kolde instrumenter og celleskrap

Sidst jeg var til gynækolog, var for over 2 år siden, og der forsikrede jeg mig selv om, at jeg selv ville tage styringen.

Jeg havde valgt at tage styringen hos gynækologen og føre spekulummet ind selv, fordi jeg har haft dårlige oplevelser med gynækologi. To celleskrap af min livmoderhals og en kobberspiralindsættelse har gjort, at min krop ikke har det godt med gynækologer og den gynækologiske stilling (hvor man ligger på ryggen med fødderne spredte i hver sin bøjle).

Netop fordi jeg har dårlige oplevelser med gynækologer, har jeg brug for, at den gynækologiske undersøgelse er meget mere varsom, end hvad de fleste gynækologer er trænet til.

Gynækologen lod mig holde spekulummet, men selvom jeg havde sagt, at jeg selv ville føre det ind i mit eget tempo, pressede hun alligevel på for at guide det på vej, og faktisk pressede hun det hurtigere ind, end hvad jeg var parat til. Hvilket fik min krop til at fryse, og jeg begyndte at græde, for det blev ført hårdere op mod min livmoderhals end forventet.

På grund af en meget traumatisk kobberspiralindsættelse i 2012, har jeg haft sagt til mig selv, at jeg aldrig nogensinde ville lade nogle kolde instrumenter eller knive røre min allerhelligste livmoderhals.

Aldrig igen.

Men jeg ved også at mange undersøgelser er nødvendige. Spørgsmålet er så, hvordan gynækologi kan blive en positiv oplevelse for os kvinder.

Nydelse hos gynækologen – er det muligt?

Et besøg hos gynækologen kunne jo egentlig være et smukt møde med vores indre feminine landskab i vaginaen. Det er bare langt fra dét de fleste kvinder oplever i dag.

Men prøv at tænk på, hvis det var anerledes, og hvis vi faktisk tog styringen ved gynækologen og kun førte spekulummet ind, når vores fisse sagde 100% ”ja”. 

Tænk på hvis vi faktisk fik nydelse hos gynækologen og gik derfra glad og opløftet og styrket i vores feminine urkraft.

Det er vigtigt at følge sin fisses nydelse. Også hos gynækologen.

Vores fisse fortjener alt, hvad der er nydelsesfuldt, glædesfuldt, farverigt, varmt og trygt. Og når vi imødekommer det, vil vi få mere og mere af det – så hvorfor gå på kompromis hos gynækologen?

Tag magten tilbage

Vi kan dog ikke forvente, at gynækologen vil hjælpe os med at respektere os selv og vores fisse. Vores nydelse er udelukkende vores eget ansvar.

Det kan måske virke grænseoverskridende eller overvældende at skulle tage styringen. Men egentlig er det kun dig, der burde have styringen – husk på at kun du er dronningen over dit eget slot. Din fisse er dit palads, og hvis du ikke er der til at regere, hvem er så?


Er det ikke på tide at indtage magten, tage din krone på

og sætte dig på din trone?

Jeg opfordrer dig i den forbindelse til at tage styringen – til at sætte dig i din trone – når det kommer til gynækologiske undersøgelser. At du i samarbejde med din egen fisse og din egen krop indsætter spekulummet ind i dig selv, og kun indsætter det, når din fisse er helt klar, åben og afslappet. 

Og hvis du føler, at du ikke kan slappe af, eller at det er for ubehageligt hos gynækologen, så stop op og simpelthen spørg dig selv, om undersøgelsen eller proceduren virkelig er det værd.

Du kan også i øjeblikket hos gynækologen kommunikere med din fisse og sige, at hun er i sikkerhed, og at den gynækologiske undersøgelse er for dit underlivs eget bedste. 

Husk også hos gynækologen at trække vejret og tag styringen for din egen nydelse og for din egen skyld. Ikke bare lad gynækologen presse spekulummet ind i dig. Virkelig bed om at det skal være DIG, der holder spekulummet og indsætter det i dit eget tempo med øje for din egen fisses grænser og tryghed – og nydelse!


5 tips til hvordan du lærer at tage styringen hos gynækologen

Jeg tror, at et stort problem i forhold til gynækologi er, at vi som kvinder ikke lærer at lytte til vores krop og vores fisse “ja” og “nej”, og derfor ender vi med at give al ansvaret til gynækologen eller for den sags skyld lægen eller vores partner.

For at styrke dig selv til at tage styringen hos gynækologen, er det essentielt at kunne tage ansvar for sig selv og begynde at lære sin fisse bedre at kende og simpelthen indtage det område som dit dronningeslot!

Her er 5 tips til, hvad du kan gøre derhjemme for at lære din fisse bedre at kende, skabe sundhed og velvære til bækkenet og styrke dit selvværd, inden du skal til gynækolog:

1. Bækkenmeditation:

Du kan lære din fisse bedre at kende ved at begynde at meditere på din fisse, konsultere hende og føre en samtale med hende; undersøge hvad der giver hende nydelse, og hvad der er knap så nydelsesfuldt. Det vil lære dig at blive ved med at følge DIN nydelse og ikke gå på kompromis med den.

2. Helligholdelse af din menstruationscyklus:

I den forbindelse er det også godt at følge og ære sin menstruationscyklus. Det kan du bl.a. gøre ved at bruge en fertilitetscomputer og ved aktivt at følge din cyklus og ære dit energiniveau i løbet af din cyklus. Når jeg f.eks. har menstruation, hviler jeg, og når jeg er ved og omkring min ægløsning, bruger jeg al den energi på at udleve mine projekter. At ære sin menstruationscyklus gør, at du er meget mere i kontakt med din feminine energi, dit flow og forstår, hvornår du har brug for at give slip og hvile, og hvornår du har brug for aktivt at skabe og kreere med din feminine energi.

3. Jade æg praksis:

Du kan også styrke din forbindelse til din fisse ved at have en regelmæssig jade æg praksis, der virkelig vil hjælpe dig til at genetablere et kærligt, respektfuldt, nydelsesfuldt og helligt forhold til dit underliv og bringe mere styrke, afspænding, blodgennemstrømning og sundhed til området. En jade æg praksis vil forebygge en af de mest almindelige underlivsproblemer såsom urin eller anal inkontinens og prolaps. Det styrker dig til at vide, at der er mange muligheder for en sund bækkenbund langt op i årene.

4. Vaginamassage:

Noget andet, du kan gøre for at lære din fisse at kende, er at have en regelmæssig vaginamassage, hvor du bruger en glasdildo til at massere inden i vaginaen. Ved at bruge en buet glasdildo kan du bedre få kontakt til de forskellige punkter i din skede, og blive opmærksom på hvad de holder på af følelser og sensationer. Du kan med vaginamassage blive bekendt med din livmoderhals og derved styrke, blødgøre og vække din hellige forbindelse til denne magiske del af dig – både for at få mere nydelse, selvindsigt og styrke til at beskytte denne hellige port ind til livmoderen.

5. Yonimapping:

Hvis du har mange smerter eller spændinger eller uforløste traumer lagret i dit bækken eller er meget afkoblet dit underliv, kan det være svært at tage styringen ved gynækologen. Det kan derfor være meget helende og forløsende at få hjælp af en yonimapper. En yonimapping hjælper dig til at mærke, hele og forløse, hvad der gemmer sig i din yoni og at sætte klare grænser for, hvad og hvem du ønsker kommer ind i dig. Men ikke nok med det, så giver yonimapping dig også en unik mulighed for at opleve denne hellige kvinde til kvinde urvisdom, der i mange dele af vores kvindeliv er gået tabt. Der er noget meget magisk over at genskabe sin forbindelse til sin fisses visdom ved hjælp og støtte af en anden kvinde – og når du oplever det én gang, bliver du måske styrket til også at ville opleve denne kærlige respektfulde tilgang til dit køn, når du er hos en gynækolog.

Hellighold dit underliv

Det er så vigtigt, at vi som piger og kvinder lærer at helligholde vores underliv, fordi helligholdelsen bibeholder vores seksuelle nydelse og magi intakt. Og det er i sandhed i vores seksualitet, at vores magt og kraft er iboende som kvinde.

Så pas nu på din seksualitet – og tag så den krone på og

dans din fisse-dans!

via GIFER


Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed din vej!

/ Helle L.

Se også:

Min Facebook Live, hvor jeg bl.a. taler om at tage styringen hos gynækologen

Kobberspiral #NotInMyPussy

Arbejd sammen med din menstruationscyklus

Magien i livmoderhalsen
0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

POPULÆRE VARER

glasdildo

Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage.

cervix serpent stav

Cervix serpent stav

645 kr.

Modsat Cervix staven har denne stav ved næsten samme navn et rillede æggeformet hoved, som er perfekt til g-punkt stimulering og den anden ende til livmoderhals de-armouring og nydelse.

yoni stav

Rosakvarts G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…

De seksuelle årstider

De seksuelle årstider

Alt blomstrer i naturen lige nu, og jeg er helt i ekstase over, hvor smukt det er. Kirsebærblomsterne er sprunget ud,...

læs mere
Shopping kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0