Sex uden penetration

af | nov 8, 2018 | Kærlighed & Parforhold, Nydelse & Orgasmer, Seksuel Heling | 0 Kommentarer

Hvis man har været udsat for et overgreb eller på anden måde føler sig ekstra sårbar i sin krop, så kan sex uden penetration være en mulighed, når man stadigvæk gerne vil være intim og dybt forbundet med sin partner. Der er jo bare nogle dage, hvor man ikke har lyst til at have noget ind i sin vagina. Det kan være, at du lige har født, fået en abort eller har en stresset periode i dit liv. På disse tidspunkter er man meget sårbar, og derfor kan det være sværere at overgive sig til sin partner og til sex med penetration.

Det er egentlig helt normalt, at man som kvinde går igennem perioder af sit liv, hvor man bare ikke har lyst til sex, eller rettere penetration. Det er fuldt forståeligt med livets stress, jag, sygdom og bare kroppens forskellige transitioner og sæsoner. Men for mange kan det måske ses som unormalt ikke at have sex med pik i fisse, fordi sex oftest bliver forbundet med fuld penetration. Denne forståelse, at sex kun er med penetration er dog meget ødelæggende og gør, at mange par simpelthen helt stopper med at have sex, f.eks. kun har sex én gang om måneden eller én gang om året. Men man kan godt have sex på mange andre måder uden nødvendigvis med fuld penetration. Faktisk kan sex uden penetration være endnu bedre og gøre, at man bliver mere intim som par.

Det er virkelig vigtigt, at man som par bliver ved med at være seksuelle og erotiske med hinanden, fordi ved at kysse, kæle og røre ved hinanden, så danner man kærlighedshormonet oxytocin, som gør, at man knytter sig til hinanden. Oxytocin dannes ikke umiddelbart med hurtig sex, men med langsom berøring, kæl og kys for hele kroppen. Se sex som andet end penetration, så vil det åbne op for en hel ny verden, hvor man kan udforske hinandens kroppe på ny og ikke kun med orgasme som mål, men som dyb intimitet og tilstedeværelse med sin elsker.

videoen vil jeg introducere nogle praksisser, du kan gøre med din partner, når du ikke har lyst til at blive penetreret, men stadig ønsker at være intim og erotisk med ham/hende.

For mig har jeg oplevet at dét at kysse, kæle, røre ved hinanden og bare stirre ind i hinandens øjne er virkelig dejligt og ophidsende. Det er for mig noget, der gør, at jeg kan overgive mig, blive blød i min krop og netop åbne mig op til mere nydelse. Men når min partner begynder at springe nogle led over og opfordre til sex, f.eks. ved at røre mig mellem benene eller selv tage sin pik frem, kan jeg lukke helt ned. Det går simpelthen bare for hurtigt!

Hvorfor kan sex ikke bare være uden tjah sex?

Nogle vil måske mene, nok mest mændene, at sex ikke er sex uden penetration. Men her er lige en lille historie, der kan åbne øjnene for mændene.

Jeg talte med min veninde om det den anden dag. Jeg snakkede med hende om mine tanker om, at jeg gerne ville tilbage til den gang, hvor jeg var yngre, og hvor dét bare at kysse og røre ved hinanden var en vild erotisk nydelsesfuld oplevelse. Jeg kunne få så meget nydelse og blive så ophidset ved bare at kysse og kæle, endda bare at danse tæt eller flette fingre med en fyr. No shit! Til en efterskolefest for 13 år siden endte jeg med at flette fingre med den fyr, jeg var smaskforelsket i, og jeg siger dig, at jeg blev vildt seksuelt ophidset af det.

Min veninde fortalte mig så, at hun en gang havde haft et forhold til en fyr, hvor reglen var, at de ikke skulle have sex med penetration og heller ikke oralsex på hende. Og det viste sig jo at være vildt ophidsende, og de kunne kæle, kysse og røre ved hinanden i timevis. Selv flere dage efter kunne de påbegynde deres leg igen med den samme intensitet og nydelse, hvor de afsluttede. Faktisk sagde fyren til hende, at ”det var det bedste sex, han nogensinde havde haft”. Det er jo netop, fordi de gav sig tid til at udforske hinandens kroppe, og derfor alle de andre erogene zoner end lige genitialerne, og derfor var det pirrende, spændende og mega ophidsende og udfordrende for alle sanser.

Den der meget nysgerrige, langsomme, nænsomme og udforskende tilgang til sex, finder jeg meget tiltrækkende.

Min fisse har i mange år været rædselsslagen for sex, og jeg siger rædselsslagen, netop fordi jeg mange gange har oplevet at have angst under sex (med penetration vel at mærke). Så for mig skal sex bare gå langsomt – og uden noget mål i sigte og som starter, uden pik i fisse.

For når man går langsomt frem og bare nyder alle dele af hinandens kroppe, så åbner man op for muligheden for at kunne gå længere. Altså at det at gå langsomt frem, kan faktisk gøre, at ens grænser rykker sig, og man netop åbner sig op for at ville have mere og mere og på et tidspunkt måske også penetration.

Men penetration skal dog ikke være målet i sig selv, ej heller orgasme. Hvis man som kvinde har brug for, at det går langsomt, skal der netop ikke være nogen forventning eller noget pres på, at hun skal kunne åbne op. Intet pres kan alligevel hjælpe hende til at slappe af og åbne sig op.

Så det bedste er at gå til sex med en begynders tilgang; som om, at du er på første date med din partner. Vær nysgerrig, legesyg og blid.

Se videoen for at blive introduceret til tre praksisser, du kan gøre med din partner, når du ikke har lyst til at blive penetreret, men stadig ønsker at være intim og erotisk med ham/hende.

Jeg sender dig så meget erotisk, nydelsesfuld kærlighed din vej!

/ Helle

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

POPULÆRE VARER

glasdildo

Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage.

cervix serpent stav

Cervix serpent stav

645 kr.

Modsat Cervix staven har denne stav ved næsten samme navn et rillede æggeformet hoved, som er perfekt til g-punkt stimulering og den anden ende til livmoderhals de-armouring og nydelse.

yoni stav

Rosakvarts G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…

Shopping kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0