Vær din egen elsker – en praksis i selvkærlighed

af | nov 26, 2018 | Selvkærlighed | 0 Kommentarer

Jeg har i lang tid, haft et behov for at få fysisk berøring af en elsker. Sådan virkelig cravet det helt dybt inde fra min inderste kerne. Du kan måske selv genkende længsel efter kærlighed fra en anden. Det er skam ikke pinligt eller skamfuldt at indrømme, for det har alle vores celler i vores krop brug for. Nemlig kærlighed og berøring.

Men hvad jeg har fundet ud af på min egen helingsrejse, er, at det er et kæmpe pres at lægge på et andet menneske, at have en forventning om, at de vil kunne udfylde det hul i én, der har brug for kærlighed.

Det er selvfølgelig kliche at sige: Men den vigtigste og dybeste form for kærlighed, er egentlig den kærlighed, man giver sig selv.

Uden at være fyldt op af kærlighed selv, hvordan kan man så forvente at kunne give kærlighed til et andet menneske, og hvordan kan man forvente, at et andet menneske kan elske én tilbage, hvis man ikke en gang elsker sig selv.

Lige siden jeg kan huske, har jeg altid elsket mig selv.

Da jeg var barn, kunne jeg lege med mig selv i timevis og have det rigtig sjovt med mig selv. Da jeg blev ældre og så mig selv i spejlet, har jeg elsket, hvad jeg har set. Jeg har elsket mit udseende, min krop, mine bryster, min personlighed, mit liv og selvfølgelig min seksualitet. Jeg synes, at jeg var en fantastisk smuk pige, og jeg kedede mig aldrig i mit eget selskab.

Selvfølgelig har jeg nogen gange haft mine klagepunkter omkring min mave, og jeg har andre gange følt mig ensom blandt venindegruppen i skolen. Men overordnet set har jeg været glad for at være den, jeg er.

Det ændrede sig dog drastisk, da jeg mistede min forbindelse til min seksualitet og min allerhelligste fisse.

I 2012 fik jeg indsat en kobberspiral, og det gjorde sindssygt ondt. Jeg blev helt afkoblet fra min nedre krop, sådan at jeg slet ikke kunne mærke mig selv fra navlen og ned; jeg kunne ikke mærke min fisse og seksuelle nydelse og orgasmer.

I så mange år har jeg levet i min øverste krop, uden at være i kontakt med min fisse og uden jordforbindelse gennem mine ben og fødder.

Og på grund af det, begyndte jeg at føle en stor ensomhed i min krop. Jeg begyndte faktisk ikke kunne lide mig selv.

Det traume, som kobberspiralen gav min krop, gjorde, at min krop ikke længere følte sig hjemme og tryg ved mig, og som resultat lukkede den helt ned til det område.

Jeg har været så afkoblet, følelsesløs og hård i min nedre krop, at det faktisk har føltes som at have en brynje låst fast omkring hele mit bækken.

Jeg kommer her til at tænke på en ridderfilm, jeg en gang så, hvor prinsessen havde fået låst en brynje fast omkring hele sit underliv. Det var kun den mand, der havde nøglen, der kunne låse brynjen op.

Jeg har længe ledt efter nøglen til at kunne åbne min fisse op igen.

Jeg har prøvet at åbne hende op ved at have sex igen.

Jeg har prøvet at massere mig selv med en glas dildo.

Jeg har prøvet at bruge et jade æg inderst inde i min vagina.

Men jeg har fundet ud af, at jeg har overset noget virkelig vigtigt. Noget, som jeg tror, er nøglen til brynjen. Nøglen til at åbne den skattekiste op, jeg har mellem benene.

En brynje bæres jo traditionelt for at beskytte sig selv i kamp, så det er selvfølgelig noget kroppen tager på sig som en fysisk respons til et traume. F.eks. traumet at blive voldtaget og derved invaderet uden kroppens samtykke. Kroppen kan simpelthen gå ind i en kæmp, flygt eller frys-respons, der gør, at den holder barrikaderne oppe, også lang tid efter den traumatiske hændelse. Det kan lede til kroniske smerter, spændinger eller følelsesløshed i bækkenet, som gør det ekstremt svært at være med sig selv, en elsker eller føle noget nydelse under sex overhovedet.

Hvad det er vigtigt at vide her, er, at kroppen vil først tage sine barrikader ned, når den ved, at der ikke længere er fare. Når den i trygge rammer kan udtrykke alle de følelser, som den går og holder på, om det er sorg, glæde, smerte, nydelse, angst eller orgasmisk ekstase.

Mange af os går måske rundt og håber på, at Prinsen På Den Hvide Hest kommer og redder os og giver os den kærlighed, som vi sådan længes efter.

Men jeg tror ikke, at svaret kommer udefra i en mand, men at nøglen til brynjen skal findes inden i os selv.

Efter lang tids frustration over ikke at kunne føle noget i min fisse, begyndte jeg at finde ud af, at det faktisk ikke er sex, som jeg har lyst til. Men det er snarere fysisk berøring, intimitet og kærlighed. Bare det at blive holdt om eller blive rørt ved kan faktisk sende mig ind i et stadie af stor nydelse og ophidselse.

Nu havde jeg tænkt, at hele svaret var at hele op for noget inden i min vagina. Men i første omgang følte min vagina jo sig invaderet. Så selvfølgelig skulle jeg ikke prøve at invadere hende endnu en gang med en glas dildo eller et jade æg – eller med en mands pik. Jeg skulle hellere berolige hende, beskytte hende og få hende til at føle sig mere og mere tryg og få hende selv til at komme ud af sit beskyttelsespanser.

Så hvad jeg har fundet ud af, er, at i stedet for at hige efter at få en mand til at give kærlighed og berøring, så vil jeg hellere give det selv…

Nemlig, selvkærlighed.

Nøglen til at låse sin fisse op til nydelse og orgasmer er selvkærlighed. Nøglen er at være sin egen elsker. At give sig selv det, som man virkelig længes efter.

Jeg har sat mig for at være min egen elsker, og det vil jeg også inspirere dig, kære kvinde, til at være.

Jeg tror nemlig, at ægte feminin empowerment og seksuel frigørelse kommer igennem selvkærlighed.

Men hvordan giver man lige kærlighed til sig selv?

Du sikkert tit fået at vide, at selvkærlighed er vigtigt. Og ja, det er virkelig vigtigt. Men hvordan man lige praktiserer det i sin dagligdag, er spørgsmålet.

Jeg ønsker her at give dig nogle fif til, hvordan du kan praktiserer selvkærlighed, nemlig igennem det at være din egen elsker. Jeg ønsker, at du lærer at give dig selv så meget kærlighed til dig selv, din smukke krop og fisse. At behandle din smukke krop som et helligt tempel med så stor bevidsthed, kærlighed, medfølelse og intimitet.

4 tips til hvordan du bliver din egen elsker:

1) Rør mere ved dig selv i løbet af dagen

Rør dine hænder, flette fingre med dig selv, røre dine arme, dit ansigt. Og måske lige tril fingrene gennem dit hår. Alt hvad der lige kan give dig kærtegn og forbinde dig kærligt til dig selv og din krop. Og når du rører ved dig selv, så forestil dig, at det er så blidt og kærligt, ligesom en elsker.

2) Overøs dig selv med komplimenter

Mens du kigger dig selv i spejlet, sig så til dig selv: ”Jeg elsker dig”, ”Du er smuk”, ”Du er dejlig”, ”Du er fantastisk”, ”Jeg elsker dig så meget”.

3) Date dig selv

Ligesom du vil tage på date med en fyr eller en pige, du godt kan lide, så date dig selv. Hver måned have en date med dig selv, hvor du laver noget, som du virkelig kan se frem til. Skriv det gerne ind i din kalender og glæd dig til denne date. Når du skal på daten med dig selv, så gør noget ekstra ud af dig selv, ligesom du ville med en rigtig date. Iklæd dig dit hotteste tøj, hvor du bare føler dig så smuk og lækker. Tag din yndlingsparfume på. Iklæd dig alle dine smykker, du ejer, og brug make-up – selvfølgelig kun hvis du er til det. Men gør noget ekstra ud af dig selv, så du virkelig føler dig som en gudinde. Når du er på daten – det kan f.eks. være, at du tager ud og spiser med dig selv og bagefter i biografen – så rør gerne ved dig selv i løbet af daten. Rør dine fingre og arme. Lige vis at du gør det for at have det sjovt med dig selv. Giv dig også selv lov til at forkæle dig selv med dessert, et glas rødvin eller popcorn i biografen. Virkelig bare hyg dig i dit eget selskab.

4) Elsk med dig selv

Jeg ser, at det at have regelmæssig sex med sig selv, er det største udtryk for selvkærlighed, man kan give. Det fjerde punkt er altså: Elsk med dig selv. Sæt god tid af til virkelig at elske med dig selv. Rør dig selv på den måde, du ville ønske, at en elsker rørte dig. Så hvis det er et kram, så kram dig selv. Hvis det er et kys, så kys dig selv på håndfladen. Jeg anbefaler at sætte virkelig god tid af, så du kan udforske og røre dig sig selv over hele kroppen. Og husk at træk vejret og støn og suk og bevæg dig som i dyb elskov.

Når man rører seksuelt og sensuelt ved sig selv, kan man selvfølgelig hurtigt komme til at forestille sig, at man er sammen med en fyr, man rigtig godt kan lide eller bare sin drømmefyr, men prøv her at være til stede i din egen krop, og mærk at du faktisk elsker med dig selv. Du vil opdage, at når du bliver ved med at være tilstede med dig selv og din krop, at det er virkelig intimt, og det kan vække en masse følelser, deriblandt det hul i dig, som har manglet kærlighed. At elske med sig selv er en praksis i selvkærlighed. Det behøves ikke kun at være orgasmisk, men også en praksis i at pleje de deler af dig, som mangler kærlighed, tilstedeværelse og omsorg.

Prøv om du kan vente med at røre din klitoris og fisse til, du har rørt dig selv over hele kroppen, og måske endda vent nogle dage, indtil du begiver dig til at røre dig selv der. Vær nysgerrig og have en uskyldig tilgang til din fisse. Du vil mærke, at jo mere tid du bruger på at tænde dig selv andre steder på kroppen, jo mere sensitiv vil din klitoris og vagina også blive, og jo mere tændt i din krop vil du blive.

Jeg har haft nedsat følelse på min klitoris i mange år, men ved virkelig at lytte til min krop og min fisses behov, så har jeg faktisk fået mere følelse på min klitoris og kan derfor mærke mere nydelse. Det er helt fantastisk.

Hvis du selv har problemer med at føle seksuel nydelse eller at få store orgasmer, så vil jeg anbefale dig, at behandle dig selv, som om du faktisk dater dig selv. Så tag små babyskridt og lær dig selv og din krop at kende helt på ny.

Ved at elske med sig selv regelmæssigt, vil du blive bekendt med, hvordan du godt kan lide at blive rørt ved, og hvad der egentlig tænder dig. På den måde vil du også bedre kunne have sex med en partner, fordi du ved, hvad der føles godt for dig.

Læs også:

Få mere seksuel nydelse ved at pleje din indre ild

Forløs vaginale spændinger med tryghed
Din fisses “ja” og “nej” – Den vigtigste jade æg øvelse

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed!

<3

Helle L.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cervix Serpent Glasdildo

POPULÆRE VARER

glasdildo

Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage.

Midnight Black Cervix Serpent glasdildo

Cervix serpent stav

645 kr.

Modsat Cervix staven har denne stav ved næsten samme navn et rillede æggeformet hoved, som er perfekt til g-punkt stimulering og den anden ende til livmoderhals de-armouring og nydelse.

yoni stav

Lilith G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…

Sådan bruges en Gua Sha

Sådan bruges en Gua Sha

Skønhed er noget, der nærer sjælen, og det er en måde at udtrykke kærlighed i fysisk form. Derfor er det så vigtigt i...

læs mere
Alt om yoni steaming

Alt om yoni steaming

Yoni steaming –en ældgammel praksis Yoni steaming er en ældgammel praksis, hvor man helt præcist damper sin fisse!...

læs mere
Shopping kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0