fbpx

Leg med din seksualitet som var hun en kattekilling!

Jeg har de seneste to måneder desværre været meget syg med hold i nakken, svimmelhed, træthed og bare følt mig rigtig rigtig skidt tilpas. Faktisk kom det sig af, at jeg – sjovt nok – lavede to gange vagina vægtløftning på en uge.

Og koblet med vinterbadning, stress, influenza og en god portion kartoffel-forgiftning, så var det hele ikke en særlig god cocktail for min krop. Og min blender brændte sammen, så jeg har heller ikke kunne få min daglige vitaminbombe af en smoothie.

Jeg har derfor ikke haft energi eller overskud til at lave min ugentlige video og mit nyhedsbrev. Men nu er jeg tilbage…

Jeg synes dog, at det er lidt sjovt, at jeg oplevede at få ekstremt ondt i nakken i perioden efter vagina vægtløftning. Hvis du ikke ved det, så er vagina vægtløftning, hvor man decideret løfter vægte med sin vagina. Man binder en snor i sit jade æg og derfra binder man simpelthen vægt til ægget. Bare rolig, det er ikke særlig meget vægt, f.eks. kan man binde til jade ægget en stofpose med lidt krystaller i.

Vagina vægtløftning er virkelig en rigtig sjov og gavnlig øvelse for den avancerede jade æg udøver. Men det er også en praksis, der er rimelig yang/maskulin. Det er en øvelse, hvor man skal være opmærksom på ikke at presse sig selv.

I den første periode af januar (hvor jeg descideret ikke kunne rejse mig op af bare nakkesmerter) har jeg fundet ud af, hvor rart det har været at holde en pause fra min seksuelle praksis. Det har været rart bare at være og slappe af, uden at skulle nå noget, uden at have forventninger om at skulle føle noget specielt.

Jeg har ikke brugt jade ægget eller dyrket noget motion i snart to måneder… og det har faktisk været rigtig rart! Ahhhh.

Nu hvor jeg har holdt en pause, har jeg fundet ud af, at min fisse faktisk har følt sig ret presset over jade ægget. Jeg har nok ubevidst været i præstations-mode – hvilket i den grad ikke er noget, der vil åbne kroppen op til orgasmisk energi.

Det er ikke, fordi jeg virkelig tror, at jeg blev syg af vagina vægtløftning, men jeg skriver det for at lade jer vide at det ikke altid er de store avancerede praksisser, der er, hvad vores krop egentlig har brug for.

Det kan selvfølgelig være lidt af en kunst at lytte til sig selv og være medfølende over for de områder i sin krop, der ikke lige reagerer, som ens hoved vil have det. Men det er virkelig vigtigt ikke at skubbe sig selv og presse sig selv til at gøre noget eller føle noget, som ens krop og vagina ikke er klar til.

Det er så vigtigt ikke at dømme sig selv og sin seksualitet.

Der er en jo en grund til, at man måske ikke føler så meget under sex lige nu.

Der er en grund til, at ens fisse, livmoderhals, ens hjerte og krop lukkede ned i sin tid.

Der er en klar grund bag, hvad man føler lige nu i sin seksualitet.

Og hvis man bare presser sig selv til at føle noget, som sin krop ikke er klar til, så vil man egentlig bare gøre sin krop og sin fisse endnu mere ked af det.

Jeg har i mange måneder været lidt i et limboland – for mit hovede siger noget, og min krop siger noget andet. Jeg synes, det har været svært at respektere mine grænser, fordi mit hovede har nogle helt andre grænser, end min krop har.

Hovedet kan ville noget, men måske er kroppen slet ikke klar til nydelse lige nu, men har mere brug for tryghed. Eller måske er kroppen faktisk klar til nydelse, men måske ikke i det omfang, som hovedet gerne vil have det. Måske skal fokus ikke være på de store orgasmiske sensationer, men mere de små, langsomme, bløde, lette kildende sensationer på armen, fødderne, tæerne, brystet, maven, kinderne, håret eller over armene…

De langsomme uskyldige, ikke-seksuelle berøringer, der stille og roligt åbner kroppen mere og mere op til at ville mere og mere. Og hvis den ikke åbner op, så er det også bare helt okay.

Jeg startede faktisk yonimapper uddannelsen i starten af februar, og jeg lærte så meget om mig selv og mine egne grænser. Jeg fandt faktisk ud af, at i selv de små berøringer var der NYDELSE! Og jeg følte faktisk, at jeg fik mere og mere energi i min krop – seksuel energi! Det var en rolig dans mellem nydelse og frustration, nydelse og angst, nydelse og forventningspres. Men der var nydelse!

Her kommer lige en lille metafor.

Jeg tror, at det kan være gavnligt at se sin fisse som en lille kattekilling. En kattekilling er kærlig, spinende og legesyg, men hvis den bliver udsat for noget grænseoverskridende, så vil den blive skræmt og rulle sig helt sammen og gemme sig. For at få en skræmt kattekilling til at spine og rulle rundt på gulvet af ren glæde igen, så hjælper det ikke bare at gribe fat i katten, holde den fast og tvinge den til at blive kælet med. På den måde vil den nok hvæse og kradse ud efter én. Man skal i stedet gå langsomt frem og vise den, at man er til at stole på. Lege med den, give den lidt mad, sige betryggende ord. Langsomt, langsomt, langsomt vil man styrke båndet, og kattekillingen vil begynde at lege med og spine.

Fissen er på samme måde.

Det er vigtigt ikke bare at proppe jade ægget, en dildo eller en penis ind i sig, uden man er ordentligt tryg, åben, våd, afslappet og inviterende. Man skal virkelig have et ægte ”JA”! Og det ”ja” kan virkelig komme, hvis man helt uden mål eller forventninger bare giver nærende, sensuel berøring til andre steder på kroppen og giver sin krop lov til virkelig at føle sig tryg, virkelig slappe af og turde overgive sig til nydelsen. Intet præstationspres kan åbne hende op.

Jeg håber, at det kan give dig lidt ro til bare at tage det helt stille og roligt og langsomt i din seksuelle praksis. Der er absolut ingen ting, du skal nå. Lyt til den langsommeste del af dig og følg den stemme.

Har du endnu ikke påbegyndt en jade æg praksis, så kan du købe dit helt eget nephrite jade æg på min webshop eller downloade et eksemplar af min jade æg e-bog. Hvis du skulle have nogle spørgsmål, så er du mere end velkommen til at skrive til mig.

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed din vej!

/ Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *