Sådan bruges en obsidian krystaldildo til de-armouring & skyggearbejde

af | dec 2, 2020 | Feminin Empowerment, Fisse, Krystaldildo, Nydelse & Orgasmer, Onani & Selvnydelse, Seksuel Heling, Spiritualitet & Gudinder | 0 Kommentarer

Sort obsidian er en meget kraftfuld beskyttende sten, der er perfekt at bruge som en dildo til vagina de-armouring og skyggearbejde, og det vil jeg gerne fortælle dig om.

Obsidian dildoen er en skyggearbejder

Det er rigtig kraftfuldt at bruge en obsidian dildo til vagina massage & de-armouring, fordi dens energi støtter dig i at slippe seksuelle og følelsesmæssige bånd, der har lagret sig som spændinger og ‘armour’ i vaginaens væv.

Obsidian er en meget kraftfuld krystal, som er lavet af vulkansk lavasten, der formes når smeltet lava afkøles hurtigt. Den er energetisk meget transformerende at bruge inden i sin vagina, fordi den ligesom en støvsuger suger alle traumer og blokeringer ud og får os til at indse, bearbejde og give slip på vores inderste skyggesider

Sort obsidian er ren Kali energi.

Fra min egen erfaren er det den stærkeste, mest bombastiske og kraftfulde sten, når det kommer til selvransagelse og dyb renselse af sind og krop. Den afslører alle fejl, svagheder og blokeringer, for den ønsker at få sandheden frem lige meget, om det gør ondt eller ej.

Den er god at bruge til erotisk skyggearbejde, fordi den går ind til roden af problemet og er specielt god til at forløse underlivsproblemer, der kommer af fortidige overgreb eller traume eller uønskede seksuelle overbevisninger, der ikke længere tjener dig.

Åbner op for den skjulte underverden i vaginaen

Når man bruger sin obsidian krystaldildo inden i sin vagina, så kan man vække meget store følelser inden i. Altid når vi går ind i vaginaen så går vi dybere i os selv og får kontakt med skjulte følelser, for vaginaen lagrer rigtig meget af vores skjulte og undertrykte følelser, skam og skyld og traumer.

Ved at bruge en obsidian dildo vil du få endnu mere kontakt til denne underverden af følelser, så hvis du holder på meget traume i underlivet, så kan dens energi måske være for voldsom lige til at starte med. Så vær bevidst over om du er klar til og kan rumme at arbejde med meget dybe ting, når du vælger at bruge en obsidian dildo til vagina de-armouring.

Sort obsidian dildoen styrker din feminine power!

Sort obsidian dildoen vil dog for dit eget bedste frigøre blokeret energi i din rod og derefter efterlade dig med en stor beskyttelse og jordforbindelse. Som resultat øger det din sensitivitet og nydelse i vaginaen og giver dig en personlig styrke som kvinde. På den måde er obsidian en virkelig kraftfuld sten og fantastisk til feminin empowerment.

I denne video går jeg i dybden med, hvordan du bruger en sort obsidian krystaldildo til vagina de-armouring og erotisk skyggearbejde:

 

 

Køb din egen Sort Obsidian Krystaldildo

Hvis du også ønsker at bruge en obsidian dildo til de-armouring og seksuel vækkelse og erotisk skyggearbejde, så kan du købe en obsidian krystaldildo igennem Gudindeshoppen.

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed!

<3

Helle

Læs også:

Hvad er en krystaldildo – og hvorfor bruge en?

Gudindepunktet – en intim guide til sprøjteorgasmer

Rosakvarts dildo – ikke spor sød og lyserød!

Yoni refleksologi. De glemte følelser i vaginaen

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

POPULÆRE VARER

glasdildo

Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage.

cervix serpent stav

Cervix serpent stav

645 kr.

Modsat Cervix staven har denne stav ved næsten samme navn et rillede æggeformet hoved, som er perfekt til g-punkt stimulering og den anden ende til livmoderhals de-armouring og nydelse.

yoni stav

Rosakvarts G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…

Shopping kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0