Rosakvarts Yoni Stav – ikke spor sød og lyserød!

af | jan 16, 2020 | Krystaldildo, Nydelse & Orgasmer, Seksuel Heling, Selvkærlighed, Spiritualitet & Gudinder | 0 Kommentarer

Rosakvarts yoni stav er kendt for at have en blid, feminin energi, som heler hjertet og øger selvkærlighed. Det er en rigtig god krystal at bruge til at elske med sig selv og åbne hjertet – også hjertet i livmoderhalsen. Men noget er jeg nødt til at sige – måske advare dig lidt omkring!

Det er en misforståelse at tro, at rosakvarts er sådan en sød lille feminin sten, som på sød og kærlig vis gør alt lyserødt og fluffy.

Da jeg begyndte at lave helende vagina massager på mig selv for et par år tilbage, købte jeg også en rosakvarts dildo. 

Og dette i god tro om, at den ville give mig en masse god kærlighed til min følelsesløse fisse.

Og krystaldildoen åbnede en port op til en hel ny og magisk verden!

Egentlig ikke fordi det var nyt for mig at bruge krystaller i min vagina og egentlig heller ikke, fordi det var nyt for mig at lave vagina massager på mig selv.

Men det var, fordi rosakvarts krystallen var meget mere kraftfuld, end hvad jeg lige havde forventet!

Til at begynde med var det meget skræmmende at bruge den. For jeg var nemlig så følelsesløs dernede. Men der var også noget andet, for faktisk følte jeg også en ekstra hårdhed ved mit hjerte, når jeg mediterede med min rosakvarts dildo.

Ja, du kan nemlig også meditere med din dildo – hvor lækkert er det lige!

Men jeg troede jo, at rosakvarts ville åbne og hele mit hjerte.

Ja, den krystal som er kendt for at være ren kærlighed, den lukkede faktisk mit hjerte endnu mere.

Faktisk følte jeg hårdheden over brystet til sådan en grad, at jeg var nødt til at lægge krystallen fra mig. Du kan nok forestille dig skuffelsen.

Jeg prøvede at sove med den om natten, men den holdte mig simpelthen vågen. Så kraftfuld en energi har rosakvarts!

Men den havde kun sådan en effekt på mig, fordi jeg gik igennem en meget hård periode i mit liv.

For selvom rosakvarts siges at have en rigtig blid feminin energi, så har den stadig en meget kraftfuld energi!! Den åbner og heler hjertechakraet for at gøre én klar til at modtage kærlighed. Men fordi den er en kvartskrystal fremhæver den også på sin vej, hvad der allerede er tilstede inden i og hjælper til en følelsesmæssig forløsning.

Så hvis du føler dig vred, vil du føle dig mere vred, og hvis du føler mangel på kærlighed til dig selv, så vil krystallen fremhæve netop manglen på selvkærlighed.

Jeg gik igennem kærestesorger på det tidspunkt, hvor jeg brugte den første gang, så det er klart, at min rosakvarts dildo fremhævede min sorg i mit hjerte i sådan en grad, at det blev for meget for mig.

Men det gjorde den kun for at hjælpe mig, så jeg kunne forløse sorgen. Den ville egentlig bare forløse sorgen, så den kunne erstatte det med dens søde lyserøde kærlighedsenergi.

Krystaller er altså ikke bare kun ren kærlighed og solskin, men de er kraftfulde healere, der er her for at støtte dig i at gå igennem en større helingsproces og for at højne din rene energi.

Ønsker du at bruge en krystaldildo? Ja, så gør dig bevidst om din krystals superkræfter, rens den regelmæssigt for ophobede energier og pas på den – så vil den helt sikkert blive en rigtig god følgesvend på vejen til at hele din vagina og åbne dig op til mere kærlighed, nydelse og ekstase i din krop og vagina.


Du kan høre mere om, hvorfor jeg anbefaler at bruge en krystaldildo lige her.

Og hør hvordan du bruger en krystaldildo til heling af vaginale smerter og spændinger her.

Ønsker du at købe din egen rosakvarts krystaldildo eller yoni stav?

Se min Hjertekollektion på min Gudindeshop lige her.
Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed!

<3

Helle L.

yoni stav
Rosakvarts Amrita Yoni Stav – 1.059 kr.
yoni stav
Rosakvarts G-punkt Yoni Stav – 424 kr.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

POPULÆRE VARER

glasdildo

Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage.

cervix serpent stav

Cervix serpent stav

645 kr.

Modsat Cervix staven har denne stav ved næsten samme navn et rillede æggeformet hoved, som er perfekt til g-punkt stimulering og den anden ende til livmoderhals de-armouring og nydelse.

yoni stav

Rosakvarts G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…

Sådan bruges en Gua Sha

Sådan bruges en Gua Sha

Skønhed er noget, der nærer sjælen, og det er en måde at udtrykke kærlighed i fysisk form. Derfor er det så vigtigt i...

læs mere
Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0