fbpx

Om Gudindetemplet

Gudindetemplet er Danmarks største online butik inden for krystaldildoer, yoniæg og andre feminine luksus wellness-produkter.

Her er sex og nydelse hellig, og vores ønske er at højne det feminine og bringe Gudinden til live i verden!

Templet er især for kvinder, der har brug for seksuel heling, og som ønsker at forbinde sig til sin nydelse, sensualitet og seksualitet.

Dette gør vi igennem undervisning og oplysning, om hvordan man styrker og genetablerer sin kontakt til bækkenbunden og sin iboende nydelse og saft og kraft som kvinde!

Om stifteren

Helle er en feminin empowerment coach, der hjælper kvinder til at mærke sin nydelse, sensualitet og seksuelle energi. Hun stiftede Gudindetemplet i 2018 med missionen om at bryde tabuer om kvindens seksualitet og minde kvinder om, at på trods af følelsesløshed, smerte og traume er der overflod af nydelse og orgasmisk ekstase tilgængelig i enhver kvindekrop.

Igennem hendes egen seksuelle helingsrejse med jadeægget, åbnede sig en helt ny verden op. Ved at bruge jadeægget regelmæssigt har hun oplevet at hele og forløse traume og følelsesløshed til fordel for tryghed, kærlighed og nydelse.

Siden hun fandt jadeægget i 2017 har hun udforsket sin krop, sind og seksualitet. Hun har fået ind under huden tantriske og taoistiske praksisser, uddannet sig til yonimapper og selv fundet blomstring i sin seksualitet efter mange års seksuel afkobling.

Gudindetemplet er dog meget mere end bare dette online univers; det er ikke kun et specifikt sted, hvor Helle underviser i gudindeyoga og jadeæg praksis eller giver 1:1 sessioner, men Gudindetemplet er egentlig allermest det sted, som vi kvinder og piger allerede bærer rundt på hele tiden, nemlig det som er mellem vores hofter, vores magiske underliv!

Gudindetemplet er en påmindelse om, at vi som kvinder allerede har et gudindetempel inden i os selv. Fissen er nemlig i sandhed en direkte portal til det guddommelige!

Vores mission er derfor at støtte kvinder og piger til at genetablere eller fordybe sin hellige kontakt til sit eget gudindetempel, til sin nydelse, kreativitet, femininitet, seksualitet og sin orgasmiske kapacitet, som er til rådighed i alle kvinders kvindekrop. 

Så vi igen kan få Gudinden tilbage i verden – og lade al Hendes nydelse, fred, kærlighed og frugtbarhed blomstre på Jorden!

Tak til dig for at tage dig tid til at læse dette.

Du er absolut ikke alene, og jeg fejrer dig for dit mod og styrke til at være med til denne fantastiske forandring i vækkelsen af Hende, det guddommeligt feminine!

HUSK PÅ AT DU ER…

Smuk

Dejlig

Elsket

Orgasmisk