Kære smukke gudinde

Mit navn er Helle, og jeg er her, fordi jeg har dedikeret mit liv til at hele min krop, min sensualitet, seksualitet og min erotiske energi. Men jeg ønsker også at hjælpe og inspirere andre kvinder til at gøre det samme. Jeg ønsker at hjælpe dig, der har problemer i underlivet, om det er følelsesløshed, smerte, inkontinens, spændinger, manglende lyst eller orgasmer.

Jeg har selv oplevet, hvad det vil sige at blive afkoblet fra mit allerhelligste underliv.

Af egen erfaring ved jeg, at det gør livet meget tomt, koldt, trist og ensomt. Det er også klart, når vores seksuelle energi er vores livsenergi og den, der får os til at skabe, kreere og leve vores liv fuldt ud med fryd og glæde.

I mange år har jeg følt mig kaldet til at fortælle min historie til verden, men jeg har været for usikker og sårbar til at kunne åbne op for al den sorg og smerte forbundet med det.

I 2012 fik jeg indsat en kobberspiral – og det gjorde sindssygt ondt. Fra det ene øjeblik til det næste var min fisse og hele mit seksuelle væsen helt følelsesløst og lukket.

I årene, der fulgte, var jeg i chok. Min krop og mit sind var i chok.

En kobberspiral, der gav mig så meget smerte, sorg og traume, viste sig dog at være begyndelsen på en længere rejse for mig. En rejse der startede med en plantebaseret kost, yoga og en vegansk livsfilosofi.

Jeg fandt mit kald for veganisme og dyrerettigheder, som jeg brugte al min tid på. Men noget føltes tomt inden i mig. Depression, angst og frustration over min manglende seksuelle nydelse kriblede under overfladen i min krop, psyke og mit liv.

Efter et kæresteforhold, hvor jeg om og om igen oplevede følelsesløshed og angst under sex, havde jeg fået nok af at føle mig så seksuelt tom inden i. Jeg var klar til forandring. Jeg påkaldte simpelthen Universet for at få hjælp til at finde en løsning på, hvordan jeg igen kunne mærke seksuel nydelse.

En uge efter fandt jeg information om de magiske helende egenskaber ved at bruge et Jade Æg.

Med jade ægget og andre seksuelle praksisser har jeg lært, hvordan jeg styrker og heler forbindelsen til min seksuelle og erotiske energi, og hvordan jeg transformerer følelsesløshed og traume til nydelse og kærlighed. Det har givet mig modet til at dele min seksuelle helingshistorie med dig, kære kvinde.

Min rejse hertil har også åbnet mine øjne op til, hvor tabuiseret den feminine seksualitet er i sin foranderlighed og storhed, og hvor meget tavshed der egentlig er omkring de eftervirkninger, man kan få ved overgreb og grænseoverskridende oplevelser såsom gynækologiske procedurer og operationer, svære fødsler og voldtægt.

Denne tavshed er hjerteskærende!

Jeg har fundet ud, at så mange kvinder og piger, ligesom jeg selv gjorde, bare går i stilhed med sin smerte og sorg, netop fordi der er så meget skam og tabu involveret den feminine seksualitet.

Jeg ønsker at bryde tavsheden, fordi jeg selv måtte sande, at hvis ingen andre ville tale, så vil jeg selv gøre det. Jeg ønsker at snakke om de følgevirkninger af vaginale smerter og spændinger man kan have efter et overgreb, en voldtægt, en spiralindsættelse, en svær fødsel eller lignende. Jeg vil gerne være med til at bryde dette tabu og tale om det, der er svært, for jeg ønsker inderligt, at vi kvinder endelig heler fortidens sår og generobrer vores føderet til vores nydelse, vores glæde, vores intimitet og forbundethed med vores iboende skaberkraft, saft – og guddommelighed.

Gudindetemplet er helliget ønsket om at højne det feminine og bringe Gudinden i live i verden! Templet er for kvinder, der har brug for seksuel heling, og som ønsker at forbinde sig til sin nydelse, sensualitet og seksualitet.

Gudindetemplet er dog meget mere end bare dette online universe; det er ikke kun et specifikt sted, hvor jeg underviser i gudinde yoga og jade æg praksis, men gudindetemplet er egentlig allermest det sted, som vi kvinder og piger allerede bærer rundt på hele tiden, nemlig det som er mellem vores hofter, vores magiske underliv!

Gudindetemplet er en påmindelse om, at vi som kvinder allerede har et gudindetempel inden i os selv. Fissen er nemlig i sandhed en direkte portal til det guddommelige!

Min mission er derfor at støtte kvinder og piger til at genetablere eller fordybe sin hellige kontakt til sit eget gudindetempel, til sin nydelse, kreativitet, femininitet, seksualitet og sin orgasmiske kapacitet. Så vi igen kan få Gudinden tilbage i verden – og lade al hendes nydelse, fred, kærlighed og frugtbarhed blomstre på vores jord!

 

Tak til dig for at tage dig tid til at læse dette. Du er absolut ikke alene, og jeg fejrer dig for dit mod og styrke til at være med til denne fantastiske forandring i vækkelsen af Hende, det guddommeligt feminine!

 

HUSK PÅ AT DU ER…

 

Smuk

Dejlig

Elsket

Orgasmisk

 

Følg mig her:

 

|BLOG|VIDEOER|

 

Hvis du har brug for ekstra støtte til at frigive traumer, smerte, skam eller følelsesløshed i underlivet, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til mig, og så kan vi tage en helt uforpligtende samtale over mail eller telefon.

Kontakt mig