Yoni mapping er et smukt møde med sit køn som kvinde, hvor man lærer sin vagina meget bedre at kende. Behandlingen kortlægger vaginaen og hjælper til at kunne give slip, både fysisk og emotionelt, på spændinger, smerte og stagneret energi lagret i vaginaens væv. Med yoni mapping kan du endelig komme hjem til dit fulde potentiale som en seksuelt levende kvinde!

Yoni mapping er dog meget mere end bare kortlægning af sin vagina på et bevidst og emotionelt plan, men den kan også være en spirituel oplevelse og rejse ind i dig selv – med farver, historier, figurer, symbolik og eventyr.

I dette blogindlæg vil jeg indvie dig i én af de oplevelser, jeg har haft med yoni mapping, hvor jeg ved hjælp af visualisering (og behandlerens finger som spaceholder) kom på en eventyrlig rejse ind i mit indre dronningerige.

En finger ved min vaginaåbning er altså der, hvor historien begynder…

Jeg så for mig en tunnel op ad mod himlen – en hvirvelvind af skyer. Jeg tog tunnellen op. Halvvejs oppe stod jeg af på en sky og nød udsigten, den klare lyseblå himmel og solens varme stråler mod min hud. Jeg kunne se, at længere oppe var et stort slot på en endnu større sky. Jeg tog derfor hvirvelskyen op til slottet.

Ved slottet kiggede jeg ind af et af slotsvinduerne med hjælp af en stige. Derinde sad en lille pige og legede med stor glæde og fantasi. Det var et meget fint værelse med en stor himmelseng og en masse legetøj på gulvet. Den lille pige var i en dyb leg, og jeg blev meget rørt. Hun var i sikkerhed og glad.

Jeg gik ned ad stigen igen og bevægede mig over til broen, over skyttegraven og stod foran den store port. Jeg åbnede porten og trådte ind på en slotsplads. Rundt i siderne var en masse vinduer og døre ind til forskellige lejligheder.

Mine øjne faldt på en lejlighed længst over til venstre, hvor der lå et par og bollede. De var i færd med at have hed elskov… Men synet blev lidt sløret, så jeg gjorde mig selv usynlig og trådte ind i lejligheden til dem. Det var som om, at der var en barriere i mellem mig og dem – som om synet var meget langt væk og frosset i tid. Jeg følte dog en varme og lidt lyst vækkes i min krop.

Jeg gik ud af lejligheden og ned på slotspladsen igen. Og der blev jeg draget af en anden dør på den anden side. Det var en lille sort kælderdør, der var en anelse skjult. På døren var der et hekseagtigt symbol.

Jeg åbnede døren, og der var en trappe nedad. Der var oplyst med ild, og der var flere døre langs trappegangen. Der var specielt en meget lille trædør, der vakte min opmærksomhed. Jeg åbnede den, og ud af den mødte jeg en troldkvinde. Hun rakte mig en eleksirflaske med blåt væske. Jeg tog den og drak den i én slurk. Med det samme blev jeg forvandlet til en prinsesse med en stor blå prinsessekjole.

Jeg gik længere ned af kældertrappen, indtil jeg nåede kælderrummet. Det var helt gråt og støvet med spindelvæv. Midt i rummet stod en skattekiste, der var helt støvet til. Ved siden af lå en prinsessekrone. Jeg tog kronen på og åbnede skattekisten. Skattekisten var fyldt med psykedeliske farver. Jeg hoppede ned i den. Med det samme forsvandt det triste, grå rum, og jeg blev omringet af farver, regnbuer, glitter, blomster, stjerner og alt, der har med glæde og lykke at gøre.

Jeg hoppede ud af skattekisten og stod igen i det tomme, triste, grå, kolde, støvede kælderrum. Jeg kunne ikke komme længere, men følte at dette rum ikke altid havde været så mørkt, men at der en gang havde været lys, liv og farver.

Men pludselig fik jeg øje på et lille hul i væggen nede ved min venstre side. Der var et gitter på hullet, og da jeg kom nærmere, kunne jeg se, at der var et rum dernede… og der var mennesker dernede. Fanget. Der var en masse mennesker fanget under slottet, og der var kun dette lille vindue med gitter åbent ned til dem. De var så bange og kede af det, og de råbte på hjælp. De havde brug for min hjælp! Jeg græd og bliv grebet af panik.

Pludselig lå der et sværd på gulvet ved siden af skattekisten. Jeg tog det op, og jeg blev fyldt med en enorm stor vrede over, at de var fanget. Der var alle mulige mennesker og væsner dernede. Også dyr.

Jeg hævede sværdet op over mit hoved og smadrede det igennem gitteret. Jeg kunne nu få min arm igennem og kigge ned i fangehullet. Dernede så jeg en pige stå og kigge op på mig. Jeg rakte min arm ud til hene, men jeg kunne ikke nå hende eller hjælpe hende. Vinduet var simpelthen for lille.

Men sværdet var faktisk et magisk sværd. Jeg kunne bruge det til at omdanne den store stenmur foran mig til en regnbue. Pigen hoppede op fra fangehullet, igennem regnbuen og stod midlertidigt ved siden af mig. Vi krammede kort… indtil hun igen var fanget nede i hullet.

Jeg vidste med mig selv, at jeg ikke kunne bruge vold og magt til at få hende ud. Det var der, at jeg kom i tanke om min krone. At jeg faktisk er en dronning, og at det er mit slot. Da jeg fik fokus på min krone, lyste den mig op, og jeg forstod, at jeg må bruge diplomati og tage op på slottet og generobre min plads som dronning over mit slot.

Rejsen var ved at være til ende, så jeg ved ikke, hvad jeg ville have fundet på slottet, hvis jeg havde haft tid. Måske en konge eller måske bare en tom trone, jeg skulle sætte mig i. Jeg gik op af kældertrappen og ud på slotspladsen igen. Der tog jeg prinsessekjolen af og løb nøgen ud af porten, ud mod solnedgangen.

For mig var denne oplevelse helt fantastisk. Den handlede om, at jeg skulle indtage tronen i mit eget empire og tage kronen på og vise, hvem der egentlig bestemmer. Ikke igennem vold og magt, men igennem klar grænsesætning. Jeg burde jo ikke være fanget i mit eget slot, men jeg burde være den, der har sværdet i hånden og dirigerer mit eget liv. I så lang tid har jeg ladet alle mulige mænd invadere mit dronningerige, men ikke mere. Jeg vil nu tage min krone på, sværdet i hånden og sætte mig på min trone og vise, hvem der virkelig bestemmer over min krop, mit liv og mit dronningerige mellem benene.

Hvis du er interesseret i at få en yoni mapping, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg tilbyder yonimapping i Aarhus C. og København til 1.500 kr. af 2,5 timers varighed.

Du kan læse mere og booke en tid til yonimapping her.

Meld dig ind i min private gruppe for sensuelle kvinder på Facebook.Jeg sender sig så meget erotisk kærlighed din vej!

<3

Helle

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

POPULÆRE VARER

glasdildo

Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage.

cervix serpent stav

Cervix serpent stav

645 kr.

Modsat Cervix staven har denne stav ved næsten samme navn et rillede æggeformet hoved, som er perfekt til g-punkt stimulering og den anden ende til livmoderhals de-armouring og nydelse.

yoni stav

Rosakvarts G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…

De seksuelle årstider

De seksuelle årstider

Alt blomstrer i naturen lige nu, og jeg er helt i ekstase over, hvor smukt det er. Kirsebærblomsterne er sprunget ud,...

læs mere
Shopping kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0