For nogle måneder siden var jeg til vaginal terapi / yonimapping hos jordemoder, healer og kropsterapeut Ulla Eline Veje, og i løbet af hendes behandling havde jeg en smuk samtale med min livmoder. En samtale og et møde som gav mig meget visdom om mig selv, min seksuelle heling og min feminine urkraft. Det er ikke første gang, at jeg har været til sådan en behandling – som jeg i øvrigt kan anbefale til alle kvinder, der har brug for ekstra støtte til at hele sig selv seksuelt.

Det var en meget magisk og befriende session hos Ulla, og hun hjalp mig til at møde min livmoderhals og livmoder på en måde, som jeg ikke havde troet var mulig. Ulla er hjertevarm, nærværende og empatisk, og hun er en vis kvinde med meget helende, spirituel energi i sig.

Her er min oplevelse, som jeg håber kan vække noget i dig også, kære gudinde <3

https://www.youtube.com/watch?v=eqmU19TBVdM&w=1000&h=600

Under yonimassagen kom Ulla længere og længere ind i min vagina, helt ind til min livmoderhals. Mens hun holdte sin finger ved min livmoderhals, opmuntrede hun mig til at føre en samtale med min livmoderhals. Jeg skulle forestille mig, at der var en lille dør ved livmoderhalsmunden, som jeg skulle åbne op.

For mit indre blik så jeg den lille dør ved livmoderhalsen, og jeg åbnede døren og trådte ind af den. Jeg kunne kun se sort for mit indre blik. Der var bælgravende mørkt.

Efter noget tid så jeg, at jeg stod i en tunnel, og tunnelen var mørklagt, som om den var blevet lukket af for udefrakommende, måske fra fjender. For enden af tunnelen kunne jeg se lys. Der var en åbning ind til en hule, hvor et bål var tændt, og jeg kunne se, at der sad en gammel kone ved bålet. Hun så ret sølle, ensom og trist ud på lang afstand, og bålet så ud til at være ved at brænde lidt ud. Jeg gik tættere på, og jeg måtte rulle en stor sten længere til siden for at kunne komme helt ind i grotten.

Da jeg kom ind, så jeg meget mere lys fra bålet og meget mere liv i grotten. Den gamle konevar ikke rigtig så ked af det, som det måske havde set ud fra lang afstand, men hun var denne kloge kvinde, en ypperstepræstinde, en troldkvinde med en magisk stav. Der var også børn og kvinder i alle aldre i grotten. Den ældre kvinde, troldkvinden, rejste sig op fra bålet, og hunåbnede sine arme og blevomgivet af hvidt lys. Jeg tror, at hun var overrasket i begyndelsen over at se mig, men da hun fandt ud af, hvem jeg var, krammede hun mig og fortalte mig, at hun elskede mig.

Børnene og kvinderne kom til ildstedet og krammede og trøstede mig, fordi jeg blev meget ked af det. Jeg græd rigtig meget, men de viste mig så meget kærlighed – de havde også savnet mig. En ung kvinde klædte mig på med den samme erotiske kjole, som hun selv var iklædt. Kjolen var brunlig og huleboer-agtig med en nedringet slids til kavalergangen. Den var ret sexet. Hun forsøgte at gøre mig til en del af dem for at lade mig forstå, at jeg var velkommen og en del af familien. Hun opmuntrede mig til at danse ogføle mig erotisk. Vi dansede rundt i grotten, og jeg begyndte at slippe mere og mere tøjlerne og bare danse og have det sjovt. Grotten lyste mere og mere op med lys.

Jeg prøvede at åbne stenen ud til tunnelen for at få dem med ud af grotten, ud i tunnelen, men det virkede som om de var både nysgerrige og bange på samme tid. Som om de ville gemme sig i grotten fra udefrakommende fare. 

Da jeg sagde farvel til dem, følte jeg mig virkelig ked af det, fordi jeg ikke ønskede at forlade dem. Jeg krammede den unge pige længe. Mens jeg gik ud af tunnelen, kiggede jeg mig tilbage og så den unge pige og den ældre kvinde stå ved indgangen til grotten. Jeg græd meget og følte et stort savn. Jeg ønskede ikke at forlade dem. 

Det var et meget smukt møde med min livmoderenergi og bagefter tænkte jeg over, hvem troldkvinden mon var, for hun kunne godt ligne min egen mor med det lange brun-grålige hår. Men efter at have tænkt mere over det, så fandt jeg ud af, at det jo var mig selv.

Selvfølgelig var tunnelen min livmoderhals, og grotten var min livmoder. Mens jeg skrev dette blogindlæg, har jeg undersøgt, hvad en grotte egentlig symboliserer. Ifølge Den Store Danske symboliserer hule og grotte ”indgangen til det og de underjordiske, til den magiske verden, og moderskødet, fostertilstanden og det ubevidste. At gå ind i en hule kan være tegn på fortryllelse, bjergtagning og regression tilbage til den trygge oceaniske følelse i livmoderen”. Dét synes jeg er vildt spændende – og magisk – for det var netop min oplevelse i mødet med min livmoder. 

Kvinderne – der alle havde brunt hår – var mig, bare i forskellige aldre. Barnet er mig som barn. Den unge pige er mig, inden jeg fik sat kobberspiralen op. Den ældre kvinde, troldkvinden med sin magiske stav og med sin visdom, skabende, feminine kraft og intuition er mig og den kvinde, som jeg er på vej til at udvikle mig til. Det var et fantastisk smukt syn, som har givet mig meget visdom om mig selv og en øget kontakt til min skabende, sensuelle, feminine urkraft som kvinde. Det har bekræftet mig i, at jeg er intakt, al denne seksuelle, erotiske og orgasmiske energi inden i mig er intakt.

Jeg har alle disse kvinder helt inde i min livmoder, og de er med mig overalt, jeg går. Jeg er både barnet, den unge mø og troldkvinden på én og samme tid. Jeg har efterfølgende efterlevet, hvad, min indre unge kvinde opmuntrede mig til, nemlig at danse, være fri og føle mig sensuel og erotisk. Jeg føler faktisk, at jeg er begyndt at kropsliggøre og levendegøre hende mere og mere i mit fysiske liv. Så jeg behøves ikke at savne hende så meget og være så ked af det, for hun er i mig allerede og har altid været. Hun er mig <3


0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

POPULÆRE VARER

glasdildo

Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage.

cervix serpent stav

Cervix serpent stav

645 kr.

Modsat Cervix staven har denne stav ved næsten samme navn et rillede æggeformet hoved, som er perfekt til g-punkt stimulering og den anden ende til livmoderhals de-armouring og nydelse.

yoni stav

Rosakvarts G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…

De seksuelle årstider

De seksuelle årstider

Alt blomstrer i naturen lige nu, og jeg er helt i ekstase over, hvor smukt det er. Kirsebærblomsterne er sprunget ud,...

læs mere
Alt om yoni steaming

Alt om yoni steaming

Yoni steaming –en ældgammel praksis Yoni steaming er en ældgammel praksis, hvor man helt præcist damper sin fisse!...

læs mere
Shopping kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0