fbpx

Gudindeshoppen

KRYSTALDILDO & YONI ÆG

METALDILDO

En metaldildo har et meget råt og sofistikeret ydre, som bringer din selv-nydelse til nye højder. Den kan nemt varmes op eller køles ned helt efter, hvad du bedst kan lide, og så er den lavet af højkvalitets rustfrit medicinsk stål, der holder hele livet.

Læs beskrivelse af Metaldildo

Metaldildo

En metaldildo har et meget råt og sofistikeret ydre, som bringer din selv-nydelse til nye højder. Den kan nemt varmes op eller køles ned helt efter, hvad du bedst kan lide, og så er den lavet af højkvalitet rustfrit medicinsk stål, der holder hele livet.

Du kender nok allerede til det bløde silikone-sexlegetøj, der vibrerer, pulserer og roterer, så du tænker nok, hvad man skal bruge en dildo af stål til.

Måske forbinder du metal med noget, der er iskoldt, hårdt og ufølsomt – ligesom spekulummet hos gænækologen, ikke? Irk.

Men vi skal helt væk fra det, for metaldildoen kan uden tvivl blive din nye bedsteven og støtte dig i at opleve dybt tilfredsstillende orgasmer, hvis du lærer at bruge den rigtigt! Til at starte med så varm den op i varmt vand inden brug.

Hvis man udelukkende kigger på funktionen, så bruges en metaldildo ligesom andre dildoer vaginalt inden i skeden – eller analt.

Venus staven, som sælges på Gudindeshoppen, er specielt designet til stimulering og vækkelse af g-punktsorgasmer!!

G-punktet, rettere sagt Gudinde-punktet, er et område øverst oppe inde i en kvindes vagina, omkring 1-3 cm. inde afhængig af din unikke skedekanal. Du kan finde denne smukke lækre erogene zone ved at indsætte to fingre og bøje dem op ad mod kønsbenet i en C-form. Området vil have en rillet, grov overflade ligesom overfladen på en valnød eller teksturen oppe i ganen. Her kan du begynde at stimulere det rillede område i cirkler, frem og tilbage eller i en “kom her”-bevægelse. Det kan være ekstra lækkert at gøre dette samtidig med, at man stimulerer klitoris.

Når dit Gudinde-punkt begynder at vækkes vil det svulme op med blod, og du vil begynde at føle ophidelse og mere sensitivitet. På dette tidspunkt kan det være rigtig godt at få et hurtigere, mere fast, ensartet pres, som kan igangsætte en strøm af varme, nydelsesfulde sensationer, en g-punktsorgasme eller endda en sprøjteorgasme.

Men at få en g-punktsorgasme kan kræve et ret stort pres og styrke, derfor kan det blive svært og trættende at gøre udelukkende med fingrene. 

Her kommer metaldildoen ind i billedet!

Metaldildoens vinkel, vægt og krumning giver dig mulighed for let af finde og anvende det nødvendige faste pres på nydelsespunktet uden at skulle få krampe i armen.

Så en metaldildo kan med sin hårdhed give dig det faste pres, som skal til for at man som kvinde kan overgive sig til sin krops sensationer af nydelse og sensuelle flod af væske og strøm af lykke og g-punkts-ekstase. 

Metallets fasthed, tyngde og styrke giver den en maskulin energi, så brug den de dage, hvor du virkelig har brug for at blive fuldt ud penetreret, fyldt ud og holdt i din unikke feminine orgasmiske oplevelse.

Og så kan den tåle hvilken som helst glidecreme eller intimolie, som du foretrækker. Du kan også putte den i fryseren eller hælde kogende vand over den for at lege med forskellige temperaturer, da den kan tåle både at blive nedkølet og varmet op. Det kan øge din sensitivitet utrolig meget under den seksuelle leg. Men husk ikke at putte en brandvarm eller iskold metaldildo på din hud, da det kan give dig brand- og frostskader.

Hvis man har lyst, kan man også bruge metaldildoen analt til analorgasme (eller prostatamassage for en mand), da den har en lang nok hank til at holde på, så den er sikker til analleg. Brug den tyndere ende på dildoen til det.

Da den er ikke-porøs, kan den vaskes med vand og sæbe efter hvert brug. Du kan eventuelt desinficere den med kogende vand, men husk at lade den køle af, inden du lægger den på din hud.

Udover dens funktion som erotisk legetøj, kan den også bruges til kropsmassage. Brug den til at løsne op for spændingsknuder og myoser i ryg og nakke.

Synes du stadig, at dildo af metal lyder skræmmende? Frygt ej! Lad den blive en del af din samling af andre dildoer af f.eks. krystal og glas, og når du er parat og har helet, blødgjort, åbnet op og udforsket med dine andre gudinderedskaber, kan du tage den frem og udforske dit nydelsespotentiale i g-punktet med den. Det bedste, der kan ske, er at du lader din indre gudinde flyve højt og oplever en sprøjteorgasme. Og hvis du tager godt vare på metaldildoen, vil den kunne holde i mange år frem, måske hele livet, og derfor kunne aktivere dine hellige amrita-væsker igen og igen og igen og igen…

Hvad er det værste, der kan ske? Det er, at du ender med at lade den samle støv i skuffen og kun en gang imellem bruger den til rygmassage. Men aaaajjj, det ville også være kedeligt.  

Du kan gå dybere med din metaldildo og lære at bruge den til g-punktsorgasmer i mit online kursus Vagina Wonderland.