3 måneders Kvindevisdom

 

Feminin indvielse i din iboende visdom som kvinde

Kontakt mig for mere information >>

)o(

.

Kære smukke kvinde


Længes du efter at komme hjem i din kvindekrop?

At føle dig fuldt ud forbundet med din inderste essens som kvinde?

Med din glæde, nydelse, livskraft, dit flow og din uskyldige rene intimitet med dit feminine jeg?

Jeg forstår udemærket din længsel, for det er også en længsel jeg selv har…

Og det er også klart, fordi tiden er virkelig også til nu, at vi som kvinder kommer hjem i vores kvindekrop, til vores livmoderområde….

Det guddommelige feminine er på sin vej ind i vores verden med en styrke, vi ikke længere kan ignorere.

Du kan måske mærke det i din bevidsthed, dine drømme og i dit hjerte som en dyb længsel efter at komme hjem som Kvinde. Som et dybt kald fra din livmoder om at komme hjem til hendes kreative skabende juicy kvindevisdom, som du har til rådighed i dit bækken.

Al denne kraftfulde visdom har vi fået fra vores formødre og generationer af kvinder før dem, og de kalder på os om at komme hjem og træde ind i den kraft og saft, som vi besidder som kvinder.

Vi skal ikke gemme os længere, men endelig tage del i al den overflod og nydelse og glæde og vitalitet og livskraft og saft, som vi som kvinder bærer rundt på og bærer videre igennem vores skød til de fremtidige generationer.

Det er så vigtigt på dette tidspunkt i vores historie at genvinde det, der altid har været vores – vores feminine intuition, lederskab, urkraft, nydelse og erotiske uskyldighed.

Tiden er nu! Tag din Kvindevisdom! Den er og har altid været din!

 

Denne rejse er for dig, der føler dig kaldet til at tage skridtet videre i din seksuelle heling og udvikling, og som ønsker at lære din kvindekrop at kende på et dybere plan og komme til bunds i nogle af de udfordringer, du må have med din seksualitet og kvindekrop.

Det er en rejse, der vil tage dig dybt ind i dig selv; ind til det sted, hvor din ældgamle kvindevisdom og feminine urkraft er iboende, nemlig dit magiske underliv.

For mange kvinder kan denne rejse ind i sig selv være fyldt med frygt, skam, skyld, modstand og tvivl. Der er nemlig mange af os kvinder, der har oplevet traumer, grænseoverskridende oplevelser og en kultur, der har afkoblet os fra det naturlige og hellige ved sex og vores feminine køn.

Men ved at lære at ære, forstå, elske og imødekomme sin fisse, kan vi generobre vores kvindevisdom igen. Kvindevisdom er noget, som alle kvinder har inden i sig, og som i traditionelle samfund var en naturlig indgroet del af kvindelivet.

Jeg tror på, at hvis vi lærer at forbinde os til vores fisse og helligholde og lytte til hende, så vil vi som kvinder åbne op for en helt ny verden af glæde, balance og nydelse.

Når du er forbundet med din fisse og lærer at lytte til hende og leve ud fra hendes visdom (hendes pulsering og nydelse), så vil du opleve at føle dig fuldendt inden i dig selv. Du vil mærke at komme hjem i dig selv. Du vil opleve mere forbundethed til dig selv og din partner, mere nydelse og sensitivitet under sex, og du vil være meget mere kreativ og inspireret – fordi du vil være forbundet med din seksuelle energi, som i bund og grund er din livsenergi og skabende urkrafter fra livmoderen.

Det er, når vi er forbundet med vores skød og livmoder eller energien fra livmoderen, at vi kan hente så meget visdom, styrke og kreativitet. Det vil ikke kun transformere vores sexliv, nydelse og orgasmiske potentiale, men hele vores liv.

Det kan godt være, at rejsen bliver svær. Hvis du aldrig har forbundet dig til din fisse på den måde før eller har mange uforløste traumer siddende i underlivet, så kan det være, at du skal igennem en større udrensningsproces, hvor sorg, smerte, følelsesløshed og/eller skam og skyld kommer op til overfladen. Men igennem tryghed og respekt for kroppens grænser vil det langsomt heles og transformeres til mere og mere åbenhed, glæde, kærlighed og nydelse.

 

At leve ud fra sin fisses kvindevisdom vil skabe mere sjov, glæde, nydelse, kærlighed og rigdom i dit liv.

Med 3 måneders Kvindevisdom vil du komme på opdagelse i dit indre landskab i bækkenet, hvor du vil åbne op for en verden, som du nok slet ikke vidste fandtes i dig. Der er en grund til, at jeg kalder fissen for den direkte port til det guddommelige – fordi når man kommer ind i vaginaen, så kan ældgamle energier, mønstrer og historier forløses for at give plads til dybere nydelse og større stadier af orgasmer såsom de livsændende livmoderhalsorgasmer. Men også en dybere urvisdom, som er forbundet til generationer af kvinder før dig og til selve livspulseringen i livmoderen og Universet.

Jeg er uddannet yonimapper fra Copenhagen Heart Awakening Institute. Jeg har på egen krop oplevet hvilken verden af magi, visdom og heling, som man kan møde inden i sig gennem en yonimapping. Jeg tilbyder derfor dette forløb – og til en overkommelig pris.


Er du parat til at komme på en magisk rejse ind til din Kvindevisdom?
 

 

Min intention for dette forløb er at aktivere en kvindes hellige forhold til sin krop, hjerte, sind & ånd.

Jeg vil empower dig til at skabe sunde grænser for dig selv og forbinde dig til din medfødte gave i at være kvinde, nemlig din kvindevisdom inden i.

Du vil gå igennem en feminin indvielse, hvor du på en blid og nænsom måde generobrer din iboende føderet til at være kvinde – din dybe ukrænkelige forbindelse til din urkraft, din nydelse og din feminine visdom og skattekiste af juveler inden i.

Sådan at du efter de 3 mdr. kan tage din egen dronningekrone (eller heksehat) på og gå ud i verden som den kvinde, du er født til at være.

Forløbets opbygning

Over 3 måneder vil vi ses to gange om måneden.

Med i forløbet får du:

En 15 minutters indledende samtale med en personlig vurdering af dine behov og ønsker

1 yoni tidslinje af 2 timers varighed

1 grænse- og sensitivitetstræning af 2 timers varighed

3 yonimapping sessioner af 2,5 timers varighed

1 helligt womb ritual med rebozo-massage, yoni talk og gudinde orakellæsning af 2 timers varighed

en obsidian halvmåne dildo

en guidet yoni vagina massage praksis på lydfil til hjemmebrug

3 guidede lydfiler med selvkærlige øvelser og meditationer, der er specieldesignede til din unikke situation, f.eks. livmoderåndedræt

1 skypesamtale af 1 times varighed

 


1. måned:


UNGPIGEN

Yoni tidslinje

Grænse- og sensitivitetstræning

(hjemmepraksis)


2. måned:


MODEREN

2 x Yonimapping

Skypesamtale med evaluering af hjemmepraksis

(hjemmepraksis)

 

 

3. måned:

TROLDKVINDEN

Yonimapping

(hjemmepraksis)

Afsluttende samtale + helligt womb ritual

 

* Vær opmærksom på at det ovenstående er foreslag. Det præcise forløb kan variere ud fra dine unikke behov og ønsker.

Pris: 6.000 kr. som kan betales i 3 rater af 2000 kr.

Kontakt mig for mere information >>