Manifester en regnbue! Livmoder & Yoni Regnbue Manifestation

af | jan 20, 2021 | Spiritualitet & Gudinder | 0 Kommentarer

I dette blogindlæg fra Gudindetemplet lærer du hele processen i at manifestere med loven om tiltrækning. Det vil jeg gøre ved at guide dig igennem at manifestere en regnbue! Ja, en virkelig regnbue på himlen!

Det er en super sjov og nem måde at få en oplevelse med loven om tiltrækning, og den vil styrke din tro på dine egne indre manifestationskræfter. Og så vil den også få dig til at forstå, at din glæde ultimativt kommer indefra. Og hvad vil det så betyde. Nemlig, at du faktisk har kontrol over, hvordan dit liv skal være. Glæde og kærlighed er et valg, og du kan vælge det aktivt lige nu!

Jeg har siden 2015 kendt til loven om tiltrækning, så jeg har længe arbejdet med det og fået en masse gode resultater. Jeg har dog kun brugt loven om tiltrækning sporadisk, her og der, når jeg lige følte for dig. Men den seneste halvanden måned er jeg gå all in på at bruge det hver dag – og egentlig hele tiden.

Resultatet har været livsændrende! Jeg har opnået at løfte mig selv ud af et depressiv sind til høj glæde og kærlighed. Jeg føler faktisk, at jeg nærmest går og er småforelsket hele tiden!

Vores underbevidsthed er simpelthen så kraftfuld, at alt hvad vi fodrer vores bevidsthed med, om det er godt eller skidt, er med til at forme vores tanker og følelser, men i den grad vores fysiske virkelighed.

Prøv at tænk på hvad din underbevidsthed er blevet fodret med de seneste år! Og tænk på hvor stor en indvirkning dise tanker faktisk har på din virkelighed og vores verden omkring os.

Når man ser det sådan, så er man faktisk ikke længere et offer for sine omstændigheder, men derimod i fuld kontrol. Det betyder faktisk, at du har magten til at ændre dit liv!

Prøv en gang at gennemgå de seneste år i dit hoved. Hvordan har dine følelser, tanker og overbevisninger været de seneste år, og hvordan kan du se det afspejlet i dit liv og dine omgivelser? Er der nogle andre følelser, tanker og overbevisninger, som kan støtte dig i at nå dine drømme?

Jeg ønsker at lade dig vide, at du besidder sådan en stor magt i forhold til at kunne styre dit eget liv. Det er nemlig ikke udefra dig selv, at du skal finde svaret på dine problemstillinger, om det handler om sundhed, kærlighed, penge, venskaber, familie osv. Alt sammen sker inden i dig selv. Den virkelighed, som du ser lige nu, kommer af, hvad du tror på; hvad du fokuserer på; hvad du fodrer dig selv med; hvad du fortæller dig selv hver dag, og hvilke overbevisninger du har omkring dig selv og dit liv.

Jeg ønsker at få dig til at forstå, at du er en kraftfuld skaber af dit eget liv, og du kan skabe det liv, som du drømmer om! Altsammen igennem din forestillingsevne og din evne til at føle, tænke og tro på, at det du drømmer om allerede er her i fysisk form.

Hvis du oplever knaphed på nydelse og orgasme i din seksualitet lige nu, så vil jeg lade dig vide, at vores primale hjerne er så kraftfuldt, og at du faktisk via dine følelser, tanker og overbevisninger kan få din vagina til at skyde med regnbuer. For hvis du bliver ved med at være frustreret og presse din krop til at gøre noget, den ikke har lyst til lige nu, bl.a. at presse sig selv til at føle nydelse eller orgasme, så vil det faktisk gøre det helt modsatte.

At manifestere en regnbue er så nemt – og ved du hvorfor – fordi vi ikke har brug for at manifestere en regnbue. Det er noget, som kommer til os så legende nemt, fordi det blot kunne være sjovt. At manifestere en regnbue er ikke noget vi klamrer os til eller har en stor tilknytning til. Men det er bare ren sjov og leg. Hvem elsker ikke også regnbuer, der i den grad kan skabe så meget glæde i verden. Men det er ikke noget, vi har behov for, derfor har vi meget nemmere ved at give slip og lade den komme til os.

Jeg ønsker, kære kvinde, at du faktisk får samme forhold til dit køn, som du har med regnbuer. At det er ren sjov og leg. Nydelse, ligesom regnbuer, kommer ikke af hårdt arbejde eller slid. Loven om tiltrækning flyder nemt og gnidningsfrit, når man først giver sig selv lov til at give slip og lade det komme naturligt. Lad din livmoder og yoni regnbue komme!

Hvis du konstant dunker dig selv og din krop for ikke at føle på en bestemt måde, ikke føle nydelse nok, ikke føle orgasme, så er det netop også dét, du vil få mere af: mindre nydelse og sværere ved at få orgasme.

Men vil du ikke også gerne kunne opleve så meget nydelse og glæde i din krop – har du ikke også lyst til at kunne skyde med regnbuer af lyst, glæde og ekstase ud af din vagina!?

Det er faktisk muligt, men kun hvis du simplethen ændrer dit tankemønstre fra at være “ødelagt” og har brug for at blive “fikset” til at vide inderligt, at du allerede har al orgasmen, al nydelsen, al ekstasen inden i. Du har allerede regnbuens mange farver inden i! Og når der er en regnbue er der også en skattekiste forenden! Det handler blot om at mærke den! Tag den, den er din!

Til sidst i videoen vil jeg guide dig i Livmoder & Yoni Regnbue Manifestation, som vil hjælpe dig til at bruge regnbuens højtvibrerende glade, helende energi til at genetablere et legende glad forhold til dit køn, ikke noget pres, men kun med det formål at mærke den uskyldsrene glæde og skaberkraft! Og så vil du manifestere med din livmoderenergi og fylde dit indre skattekammer op med al glæde i denne verden.

Hvis du kan forestille dig det, så vil det ske. Hvis du kan forestille dig det, så er det her allerede for dig. Din vagina kan skyde med regnbuer!! Regnbuer af højtvibrerende nydelse, orgasmer og erotisk ekstase!! Det er her allerede for dig!

Se med i videoen nedenunder:Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed!

<3

Helle L.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

POPULÆRE VARER

glasdildo

Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage.

cervix serpent stav

Cervix serpent stav

645 kr.

Modsat Cervix staven har denne stav ved næsten samme navn et rillede æggeformet hoved, som er perfekt til g-punkt stimulering og den anden ende til livmoderhals de-armouring og nydelse.

yoni stav

Rosakvarts G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…

Den Mørke Gudinde

Den Mørke Gudinde

Længslen efter mørket er stærk lige nu... Selvom vi er midt i januar, og dagene er korte, så er det alligevel svært at...

læs mere
Shopping kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0