fbpx

Kundeservice – mest stillede spørgsmål

Spørgsmål inden forsendelse:

Er jeres krystaller certificeret?
Ja, vi garanterer, at alle vores krystaller er, hvad vi hævder, at de er. Vores forhandler i USA har endda sendt et stykke af hver sten til GIA – Gemological Institute of America til tredjeparts test for at verificere ægtheden. Du kan læse om vores krystalkvalitet.
Hvor lang tid er leveringstiden?

Gudindetemplet leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00.

Når ordren bestilles, sendes den inden for 1-3 hverdage.

Pakken leveres med DAO og kommer til dig inden for 2-4 dage.

Gudindetemplet leverer primært til Danmark, men hvis du bor i et andet land, så skriv, og vi laver en aftale.

Hvad koster levering?

Her hos Gudindetemplet.dk får du gratis levering på alle bestillinger over 599 kr. 

Levering med DAO koster 42 kr.

Bliver alle yoni krystallerne energimæssigt renset og opladet, inden de bliver sendt?

Ja, jeg gør meget ud af at elske og oplade krystallerne med rigtig god energi, inden de bliver sendt ud til dig. Jeg renser alle krystallerne med røgen fra salvie, lige når jeg får dem fra fabrikken, og så holder jeg en lille ceremoni, hvor jeg beder til Gudinden om at oplade dem med en masse helende og vibrerende energi. Jeg kan også finde på at tage dem ud under en fuldmåne.

Spørgsmål efter forsendelse:

Min krystal har en lille ridse, indre revne eller ydre revne, er det normalt og sikkert at bruge?
Små ikke-slibede ridser på overfladen er helt almindelige for kvartskrystal og også sikre at bruge. Indre revner er også almindelige, og det er stadig sikkert at bruge.
Man skal være ekstra varsom, når det kommer til revner, der er vokset til den udvendige overfalde. Store huller eller revner, der løber langs stenens yderside, er ikke sikre til indre brug.

Små ikke-slibende ridser på overfladen af yoni æg eller krystaldildoer er helt sikre at bruge. Faktisk er de meget almindelige på visse typer krystaller. Indre revner er også almindelige blandt visse sten. Hvis din sten har en indre revne, er den sikker at bruge, så længe revnen ikke er vokset til den udvendige overflade. Store huller eller revner, der løber langs stenens yderside, er dog ikke sikre til intimt brug.

Kontroller altid din sten inden brug; med forkert pleje kan din sten udvikle revner eller huller.

Vi bruger ikke fyldstoffer på nogen af vores sten; Husk, at dette er ædelsten. Det er ikke støbt af plast eller andre syntetiske materialer, og derfor kan de ikke fremstilles helt perfekt.

Kan jeg bytte eller returnere min vare?

På grund af varens intime natur og brug tilbyder vi desværre ikke refundering eller bytte-muligheder – kun i meget sjældne tilfælde hvor produktet er ødelagt under forsendelsen.

Hvis du oplever, at varen er ødelagt ved ankomsten, bør du e-maile info@gudindetemplet.dk med det samme og sende billeder af den ødelagte vare. Vi vil derefter vurdere skaderne og sende dig en ny vare uden ekstra omkostninger. Du dækker selv returneringsomkostningerne af den ødelagte vare.

Mit produkt er defekt ved levering

Vi gør alt for at forsegle og beskytte krystallerne så meget som muligt på sin rejse over til dig, men i meget sjældne tilfælde kan der ske det, at en krystal går i stykker i forsendelsen, og at den kommer leveret i to stykker eller med tydelige revner på overfladen.

Hvis du oplever dette og modtager en defekt vare, så e-mail info@gudindetemplet.dk med det samme, hvor du med billeder dokumenterer skaderne. Så sørger vi for at sende en ny til dig. Dette er selvfølgelig gratis for dig.