Kom hjem til din KVINDEPOWER med JADEÆG!

af | aug 28, 2020 | Feminin Empowerment, Jade Æg, Nydelse & Orgasmer | 0 Kommentarer

Hvis du ønsker en fuldt ud stærk, aktiveret seksualitet og træde ind i dit fuldendte udtryk som en erotisk kvinde, som du er født til at være, så er mit nye online kursus lige noget for dig, fordi den vil give dig de teknikker, inspiration, support og søsterskab, som du har brug for for at opnå en fuldt ud aktiveret, sensitiv og orgasmisk vagina.


Det er et 7 ugers online kursus, der vil lære dig alt omkring den gudindepraksis, der vil transformere dit forhold til din fisse for altid!

Jeg taler selvfølgelig om Det Magiske Jade Æg!

Jade ægget er et meget transformerende og helende redskab, som kvinder kan bruge, men kun hvis de ved hvordan. Derfor det er så vigtigt at lære praksissen, istedet for bare ubevidst at poppe ægget op og tro, at den bare vil gøre det helende arbejde af sig selv. Sådan fungerer ægget bare ikke…

Jade ægget er et af de mest robuste vagina-æg, som er god til at styrke og træne bækkenbunden, OG så er den traditionelt blevet brugt i tusindvis af år i den taoistiske praksis i Kina, hvor den kinesiske kejsers mange konkubiner trænede med det for at højne seksuel energi til spirituel vækkelse, nydelse og orgasmisk ekstase. Nefrit jade krystallen holder på en meget balancerende, frugtbar, helende og kraftfuld overflodsenergi, der er perfekt til at hele bækkenbunden, seksuelle traumer og kultivere mere frugtbarhed, vitalitet, overflod og seksuel nydelse (gudindeenergien).

Det Magiske Jade Æg online kursus lærer du jade æg praksissen at kende fra inderst til yderst.

I kurset starter du med at udforske din bækkenbund. Hvordan du rører ved den, hvordan du styrker den, og hvordan du afspænder den.

Hvordan du forbinder dig til den, så du altid (altid!) respekterer og ærer din krop og dens signaler.

Hvordan du forløser frygt og skam fra fortiden, så spændinger, stramhed, smerte og følelsesløshed kan smelte væk til fordel for blødhed, styrke og vitalitet.

Fordi en “stram” fisse = smerte, men en stærk fisse = store tilfredsstillende orgasmer og dyb seksuel & erotisk sensitivitet…

Der er vel en grund til, at patriarkatet elsker en “stram fisse”? For stramhed betyder i bund og grund mindre nydelse til kvinden.

Med jade ægget lærer du at skabe samtykke mellem krop, hjerte, sind, ånd og bækken. Du lærer at forbinde dit hjerte med din fisse.

Det betyder, at du faktisk skaber dyb tryghed, tjekker ind i din krop på en kærlig måde og konsulterer din fisse hver gang, INDEN du indsætter ægget…

Du starter med at lytte til din fisses “ja” og “nej” og ærer hendes grænser – kompromisløst!

Det lyder måske ret kedeligt, MEN ved at lytte til din egen fisse og få et 100% JA(!), inden du indsætter ægget, kan du faktisk gå fra at opleve små nys af orgasmer til at få meget større nydelse og mere kraftfulde orgasmer, end du nogensinde har fået før i dit liv!

For en fisse, der bliver æret, respekteret og forgudet, vil vågne og komme til live på en måde, som ser ud som magi. Hun vil blive dit hellige kraftcenter for skabelse, nydelse og kvindevisdom, som du kan komme tilbage til om og om og om igen.

Mens du bruger dit jade æg, begynder du at undersøge områder med smerte, spændinger, følelsesløshed, hypersensitivitet og blokeringer i din skede. Disse områder er hvor der er ophobet undertrykte følelser som frygt, seksuel skam, skyld og giftig energi fra tidligere elskere og seksuelle oplevelser.

Så lærer du at bruge teknikker såsom åndedræt, lyd, visualisering, bevægelse, mindfulness og energiarbejde til at acceptere, elske, kropsliggøre og hele disse traumer, skader og sår inderst inde.

Inden du ved af det, vil du gå fra følelsesløshed, seksuel angst, spændinger, hypersensitivitet og/eller smerte til nydelse og orgasmisk ekstase.

Du vil komme hjem til dyb tryghed og et fristed inden i, så du kan overgive dig fuldt ud til dine orgasmer!

Sådan at du trygt, kærligt og frygtløst kan åbne op for dit g(udinde)-punkt med bestemte øvelser, som vil vække dit hellige indre springvand til feminine sprøjteorgasmer.

Og så vil du lære at åbne din livmoderhals op. Ved at indsætte ægget dybt ind i din skedekanal og suge den ind, kan du åbne op for livsændrende livmoderhalsorgasmer, der vil LYSE HELE DIN KROP OP med glæde og give dig en større forbindelse til noget højere. Så penetration bliver MAGISK & GUDDOMMELIGT istedet for kedeligt

Og du vil lære at bruge jade ægget til at give slip på enhver skam, tvivl og fordømmelse over for din kvindekrop og overøse dig selv med ubetinget kærlighed og beundring for dig selv. Du vil faktisk lære at bruge jade ægget OG din seksuelle energi til at skabe det liv, du drømmer om istedet for kun at begrænse din seksuelle energi til sengen.

Du vil lære, hvordan du bibeholder din kraftfulde seksuelle energi inden i dig, så du ikke hele tiden føler dig så træt, ugidelig og udbrændt, men istedet føler dig magnetisk og høj på livet.

Det bliver uden tvivl 7 uger med dyb transformation, heling og sexy yoni talk med din feminine guddommelige energi inden i dig.

Over disse 7 uger vil du få adgang til hele jade æg praksissen, som vil aktivere din indre seksuelle glød og gudindeenergi. Udover at få adgang til videoer og lydfiler vil du blive guidet i 7 live jade æg praksisser og få svar på alle dine spørgsmål i løbet af kurset, og så vil du blive en del af et online søsterskab på facebook, hvor du kan forbinde dig til andre kvinder på samme rejse som dig. Alle lydfiler kan downloades, og du kan tage kurset i dit helt eget tempo, for du vil have kurset bagefter lige så længe det er online.

Og så tilbyder jeg kurset til en nedsat pris til de 10 første dronninger, der tilmelder sig. Så de første 10 tilmeldte får Det Magiske Jade æg online kursus til KUN 1.500 kr. Normalpris er 2.000 kr., så du sparer 500 kr.

Hvis du tænker JA!, så skriv til mig, så jeg ved, at du er på, så vil jeg sende dig yderligere information om kurset og betaling, når Det Magiske Jade Æg åbner op for tilmelding snart.

Jeg håber meget, at du har lyst til at være med. Jeg glæder mig rigtig rigtig meget og er oven ud begejstret. Dette er blot første runde af kurset, fordi jeg vil afholde flere runder af Det Magiske Jade Æg igen og igen fremover, som du har mulighed for at være med til! Så denne rejse er blot starten på noget vidunderligt for dig, og vil åbne mere & mere op for din sande kvindepower inden i!

Du skriver selvfølgelig bare til mig, hvis du har nogle spørgsmål.

Ha’ en dejlig dag, smukke gudinde.Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed din vej!

<3

Helle L.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

POPULÆRE VARER

glasdildo

Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage.

cervix serpent stav

Cervix serpent stav

645 kr.

Modsat Cervix staven har denne stav ved næsten samme navn et rillede æggeformet hoved, som er perfekt til g-punkt stimulering og den anden ende til livmoderhals de-armouring og nydelse.

yoni stav

Rosakvarts G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…

Shopping kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0