fbpx

Kærestesorger – kom stærkere igennem dem!

Jeg forstår udmærket godt hvordan det føles at have kærestesorger. Det gør så sindssygt ondt og kan føles som om, at man har fået boret en kniv gennem hjertet.

Jeg ved godt, at når man er i det, kan man slet ikke forestille sig at blive glad igen – som om hjertet forevigt kommer til at være knust.

Jeg forstår, at kærestesorg kan måske være så voldsomt at gennemgå og uoverskueligt følelsesmæssigt smertefuldt, at man hellere vil bedøve sig selv med alkohol, junk food og one night stands eller begrave sig selv i arbejde eller internet-surfing.

Det kan være rart at bedøve sorgen en gang imellem, men jeg vil prøve at hjælpe dig her til at gå en anden vej.

Hvis du lige går igennem kærestesorger, så husk dig selv på, at du vil komme over det før eller siden.

Tiden er i sidste ende den store heler.

Selvfølgelig er der helt sikkert nogle sorger, som man nok altid vil have et ar fra og derfor lærer at leve med, men at få knust sit hjerte på grund af et brudt forhold dør man absolut ikke af og er ikke en af de sorger, der burde forfølge en resten af livet.

Når man har kærestesorger går man oftes igennem nogle faser.

Først chok.

Derefter sorg.

vrede.

Og derefter bearbejdning hvor du begynder at kunne tænke klarere og bliver stærkere og stærkere til at bearbejde kærestesorgerne.

Til sidst genfødsel hvor du vil komme ud i verden igen som ny.

Hvor længe du er i de forskellige faser afhænger selvfølgelig af mange ting og er forskelligt fra kvinde til kvinde.

Kærestesorg kan tage tid – for nogle kort tid og andre meget lang tid.

Hvor lang tid kommer bl.a. an på, hvor længe forholdet til din eks-kæreste varede.

Men egentlig afhænger det endnu mere af hvor dyb en forbindelse og hvor dybe følelser du havde for ham og altså hvor betydningsfuldt forholdet var for dig.

For nogle kan et forhold på 10 år være nemmere at komme over end en sommerflirt på få dage. Igen, det kommer helt an på hvor vigtig og følelsesmæssigt transformerende forholdet var for dig.

Det kan også afhænge af, hvor hårdt bruddet var.

Brød I som venner – eller fjender?

Var der skænderi eller endda utroskab involveret?

Var forholdet præget af ærlighed og kærlighed – eller var det destruktivt og præget af psykiske eller fysiske overgreb? Hvis du kan svare ‘ja’ til det sidste, handler bruddet måske ikke kun om kærestesorger, men også om en længere bearbejdning af det dårlige selvværd, svigt og de potentielle fysiske såvel som psykiske traumer, som forholdet kan have påført dig. I den forbindelse er det vigtigt at få hjælp af en professionel.

Men det er også så vigtigt at gøre noget selv i processen at komme over kærestesorger.

Her er mine råd til, hvordan du kan bearbejde dine kærestesorger og i processen blive en stærkere kvinde med større selvindsigt og kærlighed til dig selv.Har du brug for at hele dit hjerte og øge kærligheden til dig selv efter et hårdt kærestebrud?

Meld dig til mit nyhedsbrev og få helt GRATIS et renselses-ritual specielt designet til at udrense din fortidige elskers energi direkte ud af din vagina og ud af dit liv – med eller uden et jade æg!

Meld dig til mit nyhedsbrev og få renselsesritualet her!


Ønsker du at gå dybere og få støtte af mig og andre kvinder i en kvindecirkel?

Til efteråret starter jeg endnu en runde af mit 7 ugers gudinde yoga forløb. Og jeg ønsker at invitere dig med.

Igennem forløbet vil du komme med på en transformerende rejse ind i dig selv og få en tættere kontakt til din feminitet, sensualitet og seksualitet som kvinde.

Med hjælp fra forskellige mytologiske gudinder (og din egen indre gudinde) vil du blive hjulpet til at hele dit hjerte og åbne dig selv op til mere kærlighed, selvindsigt, glæde, frihed og feminin ynde, vildskab og nydelse i din smukke kvindekrop. Det vil hjælpe dig til at slippe enhver kærestesorg eller anden hjertesorg, der holder dig tilbage fra at udtrykke dig fuldt ud som en sensuel frigjort kvinde.

Jeg vil elske at have dig med.Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed!

<3

Helle L.Læs også:

Vær din egen elsker – en praksis i selvkærlighed!

Brystmassage for større og dybere kærlighed og orgasmer!

Vigtigheden i at rense fortidige elskeres energi ud af din vagina

Påkald Afrodite for mere sensualitet, kærlighed, nydelse og skønhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *