Julemanden – Sådan får jeg alle mine ønsker opfyldt til jul!

af | dec 9, 2020 | Spiritualitet & Gudinder | 0 Kommentarer

Jeg holder virkelig meget af julen, og de seneste to år er den faktisk vokset endnu mere som tradition for mig. For to år siden mødte jeg nemlig julemanden! Ja, selveste julemanden! Og jeg vil gerne fortælle dig om min oplevelse, og hvordan du kan arbejde med ham for at manifestere alt det, du ønsker dig til jul.

Julen er en virkelig magisk tid på året, hvor der er julekugler, julestjerner, julestøv og julenisser og også julemænd.

Det er den tid på året, hvor vi fejrer lyset, solen og den lille nye baby, solguden, der kommer til verden. Vi fejrer året, der er gået, og det nye, der vil komme.

Julen er virkelig et magisk tidspunkt på året, som kulminerer ved juleaften eller vinter solhverv, hvor lyset vender mere og mere tilbage.

Den 21. december på vintersolhverv er det den korteste dag på året, og solen bliver så i sit mørkeste hjørne i ca. 4 dage, hvor den så vil opstige igen på den 24. eller 25. december. Så der er en stor mulighed for at starte på ny og få opfyldt alle sine ønsker.

Jeg har altid elsket julen, men det er først nu, hvor det er gået op for mig, hvor speciel energi der er ved juletid.

For to år siden mødte jeg julemanden.

Ja, jeg mødte selveste julemanden. Ikke sådan i fysisk form, men jeg mødte ham for mit indre blik i meditation. Det var virkelig en meget speciel oplevelse!

Så jeg tror på julemanden.

Det lyder måske fjollet, men jo, jeg tror på julemanden! For jo mere man tror, jo mere bliver det også virkeligt. Og hvorfor skulle man ikke gøre en sjov lystig glædesspredende figur som julemanden virkelig?

At begynde at tro på julemanden har gjort, at julen for mig er blevet magisk.

At tro på julemanden gør julen meget mere magisk. Og hvem har ikke lyst til at drysse lidt magisk stjernestøv ud over tilværelsen en gang imellem. Specielt her i den kolde mørke tid – og med alle regeringens nyeste restriktioner på befolkningen. Så har vi netop brug for at højne den gode julestemning. Ikke?

Ho ho hoooo…

At tro på julemanden er ikke kun for børn, men det er for alle aldersgrupper.

Selvfølgelig er det mest børn, der tror på julemanden, men jeg mener, at vi aldrig bør stoppe med at tro. Vi bør ikke stoppe med at bruge vores fantasi, for vores forestillingsevne er virkelig så kraftfuldt og det er i vores fantasi og i grænsen mellem fantasi og virkelighed, hvor vi netop kan møde julemanden. Det er i vores fantasi og vores evne til at forestille os noget, at vi faktisk kan skabe det, som vi drømmer om. Det er i vores fantasi, at vi kan bibeholde vores barnlige uskyldige glæde for tilværelsen, som er helt vidunderlig følelse og tilstand at have med sig.

Prøv at tænk tilbage på de dage, som har føltes rigtig mørke, triste og grå og prøv så at forestil dig at du kunne drysse noget stjernestøv ud over dette og blive taget ud af det mørke og få glæde, varme og lys i stedet.

Her for nylig overhørte jeg et barn sige højlydt, at han i hvert fald ikke troede på julemanden. Og det synes jeg er lidt trist, fordi det bibeholder os lidt i den her 3D verden, hvor alt kan synes lidt rationelt.

Som voksne har vi det med at glemme vores fantasi, fordi vi nok har fået fortalt, at det ikke er virkeligt, og det er ikke noget, som vi skal bruge tid på. Når vi vokser op, så lærer vi, at vi bør putte værdi i det, der kun kan ses, røres og føles på, og på den måde stopper vi med at putte værdi i det, der ikke kan ses med det blotte øje, men kun kan opleves inden i os selv, ved at være stille, lyttende og ved at se med vores tredje øje. Ved at lægge låg på vores evne til at se og mærke ind i de subtile energier omkring os, så mister vi egentlig noget meget værdigfuldt, netop vores forbindelse til den magiske verden, hvor alt kan ske.

Julemanden er for mig et symbol på, at vi kan få alt det, vi drømmer om.

Som barn er vores evne til at bruge vores fantasi og forestillingsevne så fint og rent og finjusteret, at vi har meget nemmere ved at tro og ved at forbinde os til en mytisk figur som julemanden. Den gave og den evne og den tro er så værdifuld, og den bør vi ikke tage væk fra børnene, men egentlig heller ikke for os selv.

Når vi stopper med at tro på julemanden, så mister vi noget af den barnlige glæde, magi og rene forundring for tilværelsen.

Når vi stopper med at tro på noget så magisk som julemanden, så begynder vi at bevæge os ind i, hvad vi nok vil kalde, voksenlivets lidt mere grå og kedelige tilværelse, som synes kun fokuseret omkring hårdt arbejde og slid og det rationelle, det vi kan se og røre ved. Vi glemmer vores sande skaberevner, vores evne til at kunne manifestere lige præcis det, som vi drømmer om.

Når man arbejder med loven om tiltrækning, så ved man, at alt hvad man tror på, kommer til opfyldelse.

Alt hvad vi tror på, tænker på, føler og fokuserer vores energi på, det vil forme vores virkelighed. Så hvis jeg tror på noget, så vil det blive til virkelighed. Derfor findes julemanden for mig!

I denne video vil jeg tale mere om, hvem julemanden er, mit møde med julemanden, og hvordan du kan arbejde med ham for at få opfyldt alle dine juleønsker.

Det er Loven Om Tiltrækning for børn – og barnlige sjæle! 

I videoen indvier jeg dig også i, hvordan du skriver et brev til julemanden!  

For NU skal vi altså højne den gode energi, så vi kan komme godt ind i det nye år 2021, langt væk fra restriktioner, frygt og lave vibrationer. 

Og kære gudinde, drys lige lidt ekstra stjernestøv ud over dig selv hertil jul & i det nye år 2021. 

Glem ej at ønske dig noget rigtig godt og selvelskende for dig selv… for du fortjener det!

Selvkærlighed og selvforkælelse er i hvert fald højt på min ønskeliste i år. Hvad med dig?

Måske du har lyst til eller endda brug for at drysse noget ekstra magisk stjernestøv ud over dig selv og din tilværelse hertil jul og i det nye år.

Her kan jeg måske hjælpe dig lidt (i god samarbejde med julemanden selvfølgelig).

Det Magiske Jade Æg – 7 ugers online kursus

I det nye år starter jeg Det Magiske Jade Æg online forløb, og du er meget velkommen til at være med.

Du kan læse mere om Det Magiske Jade Æg her og tilmeld dig som 1 af de 10 første til 1.250 kr.

 

 

 

Jeg ønsker dig en rigtig god jul og et lykkebringende nytår.

Jeg sender dig så meget julekærlighed!

<3

Helle L.

PS. Jeg håber så meget, at du vil være med til Det Magiske Jade Æg online kursus. Det starter den 10. januar 2021, og de første 10 kvinder, der tilmelder sig får forløbet til 50%, altså 1.250 kr.

Tilmeld dig Det Magiske Jade Æg og drys noget stjernestøv ud over dit nye år.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

POPULÆRE VARER

glasdildo

Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage.

cervix serpent stav

Cervix serpent stav

645 kr.

Modsat Cervix staven har denne stav ved næsten samme navn et rillede æggeformet hoved, som er perfekt til g-punkt stimulering og den anden ende til livmoderhals de-armouring og nydelse.

yoni stav

Rosakvarts G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…

Den Mørke Gudinde

Den Mørke Gudinde

Længslen efter mørket er stærk lige nu... Selvom vi er midt i januar, og dagene er korte, så er det alligevel svært at...

læs mere
Shopping kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0